Geceleri sık rüyalanma
-
Abdullahergn
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Geceleri sık rüyalanma
Arkadaşlar soru belki saçma olabilir ama 2 yıldır kronik prostatit semptomlarım var.Bundan ötürü de çok defa 1 ve 2 aylık perhizler yapmıştım.Bu süreçlerde ayda ortalama 2 defa gece ihtilam oluyordum.3 aydır perhiz yapıyorum hatta uzatabileceğim kadar da uzatacağım çünkü manuel ejakulasyon hiç iyi gelmiyor.Belki dokular istirahatle kendine gelir diye düşünüyorum.Velhasılkelam bu 3 ayın özellikle son 1 ayında sık ejekule oluyorum geceleri.Eskiden ayda ortalama 2 iken şuanda ergenlik zamanlarındaki gibi haftada ortalama 2 kez oluyorum.Sizce bu iyi veya kötü bir şeyin işareti olabilir mi? Bu arada gece ejakulasyonları,idrarda yanmalara bir süre iyi geliyor.
Re: Geceleri sık rüyalanma
İlaç kullanıyoe musun hormon artıcırıcı
-
tenistopu
Bence bunun iki sebebi var , burda daha eski bilgi arkadaslarda yorumlasin . Birincisi, prostatit rahatsızlığının en belirgin belirtilerinden biri erken boşalma. Bu, bir kadınla ilk kez yaşanan ilişki heyecanından kaynaklanan bir durum değil; tamamen kontrolsüz ve keyif vermeyen bir türde gerçekleşiyor. Sağlıklı bir erkeğin uykuda bu dürtüleri yaşaması normaldir, ancak rahatsızlıktan ötürü bu dürtüler üzerinde kontrol kaybı yaşanabiliyor. İkinci sebep ise, bir anlamda sistemin kendini yenilemesi ve çalışmasıdır ki bu aslında pozitif bir durum. Bahsettiğiniz durum benim de başıma geldi ve zamanla belirtiler azalarak iyileşme süreci başladı. gecmis olsun
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Gece ejekulasyonlari yararlı biyolojik bir olay. Vücudun kendi mekanizması fazlalığı dışarı atıyor. Zararı yok.
Masturbasyon gibi zorlayıcı değil.
İrrite etmiyor.
Masturbasyon gibi zorlayıcı değil.
İrrite etmiyor.
Psikolojik destek alAbdullahergn yazdı: ↑21.09.2024 - 17:28 Arkadaşlar soru belki saçma olabilir ama 2 yıldır kronik prostatit semptomlarım var.Bundan ötürü de çok defa 1 ve 2 aylık perhizler yapmıştım.Bu süreçlerde ayda ortalama 2 defa gece ihtilam oluyordum.3 aydır perhiz yapıyorum hatta uzatabileceğim kadar da uzatacağım çünkü manuel ejakulasyon hiç iyi gelmiyor.Belki dokular istirahatle kendine gelir diye düşünüyorum.Velhasılkelam bu 3 ayın özellikle son 1 ayında sık ejekule oluyorum geceleri.Eskiden ayda ortalama 2 iken şuanda ergenlik zamanlarındaki gibi haftada ortalama 2 kez oluyorum.Sizce bu iyi veya kötü bir şeyin işareti olabilir mi? Bu arada gece ejakulasyonları,idrarda yanmalara bir süre iyi geliyor.
Bu olay iyi veya kötü bir şeyin işareti değil
-
Abdullahergn
Böyle bir cevap verdiğiniz için öncelikle sizin destek almanız gerekiyor.apo. yazdı: ↑21.09.2024 - 19:43Psikolojik destek alAbdullahergn yazdı: ↑21.09.2024 - 17:28 Arkadaşlar soru belki saçma olabilir ama 2 yıldır kronik prostatit semptomlarım var.Bundan ötürü de çok defa 1 ve 2 aylık perhizler yapmıştım.Bu süreçlerde ayda ortalama 2 defa gece ihtilam oluyordum.3 aydır perhiz yapıyorum hatta uzatabileceğim kadar da uzatacağım çünkü manuel ejakulasyon hiç iyi gelmiyor.Belki dokular istirahatle kendine gelir diye düşünüyorum.Velhasılkelam bu 3 ayın özellikle son 1 ayında sık ejekule oluyorum geceleri.Eskiden ayda ortalama 2 iken şuanda ergenlik zamanlarındaki gibi haftada ortalama 2 kez oluyorum.Sizce bu iyi veya kötü bir şeyin işareti olabilir mi? Bu arada gece ejakulasyonları,idrarda yanmalara bir süre iyi geliyor.
-
Abdullahergn
-
Abdullahergn
Hocam çok iyi bir açıklama olmuş.Bu tarz fikir alışverişleri belki bize bir fayda katar,durumumuzu anlamakta yardımcı olur diye sorduğum bir soruydu.Tabi ki bunun cevabını öğrenince bu hastalığın nasıl çözüleceğini öğrenmiş olmuyoruz ama fikir alışverişi yapmakta da bir mahsuru yoktur bence.Teşekkür ederim.tenistopu yazdı: ↑21.09.2024 - 19:01 Bence bunun iki sebebi var , burda daha eski bilgi arkadaslarda yorumlasin . Birincisi, prostatit rahatsızlığının en belirgin belirtilerinden biri erken boşalma. Bu, bir kadınla ilk kez yaşanan ilişki heyecanından kaynaklanan bir durum değil; tamamen kontrolsüz ve keyif vermeyen bir türde gerçekleşiyor. Sağlıklı bir erkeğin uykuda bu dürtüleri yaşaması normaldir, ancak rahatsızlıktan ötürü bu dürtüler üzerinde kontrol kaybı yaşanabiliyor. İkinci sebep ise, bir anlamda sistemin kendini yenilemesi ve çalışmasıdır ki bu aslında pozitif bir durum. Bahsettiğiniz durum benim de başıma geldi ve zamanla belirtiler azalarak iyileşme süreci başladı. gecmis olsun
-
Abdullahergn
-
Abdullahergn
-
Abdullahergn
Bahsettiğiniz 1.sebebe ek olarak; bu ejakulasyonlarda çoğu zaman zevk alıyorum ama bazılarında da dediğiniz gibi zevksiz oluyor ve normal manuel ejakulasyonlara göre daha az meni geliyor.Şimdi mast yapsam gelen sıvı miktarında sorun olmaz.Abdullahergn yazdı: ↑22.09.2024 - 11:24Hocam çok iyi bir açıklama olmuş.Bu tarz fikir alışverişleri belki bize bir fayda katar,durumumuzu anlamakta yardımcı olur diye sorduğum bir soruydu.Tabi ki bunun cevabını öğrenince bu hastalığın nasıl çözüleceğini öğrenmiş olmuyoruz ama fikir alışverişi yapmakta da bir mahsuru yoktur bence.Teşekkür ederim.tenistopu yazdı: ↑21.09.2024 - 19:01 Bence bunun iki sebebi var , burda daha eski bilgi arkadaslarda yorumlasin . Birincisi, prostatit rahatsızlığının en belirgin belirtilerinden biri erken boşalma. Bu, bir kadınla ilk kez yaşanan ilişki heyecanından kaynaklanan bir durum değil; tamamen kontrolsüz ve keyif vermeyen bir türde gerçekleşiyor. Sağlıklı bir erkeğin uykuda bu dürtüleri yaşaması normaldir, ancak rahatsızlıktan ötürü bu dürtüler üzerinde kontrol kaybı yaşanabiliyor. İkinci sebep ise, bir anlamda sistemin kendini yenilemesi ve çalışmasıdır ki bu aslında pozitif bir durum. Bahsettiğiniz durum benim de başıma geldi ve zamanla belirtiler azalarak iyileşme süreci başladı. gecmis olsun
Haklısın kardeşim açıklayıcı yazamadım senin gibi iyileştirme sürecinde bende perhiz yaptım aynı durumu bende yaşadım psikolojik destek aldım citoles 10 mg ile kesildi ruyalanma böyle yazmam gerekliydi kusura bakmaAbdullahergn yazdı: ↑22.09.2024 - 11:20Böyle bir cevap verdiğiniz için öncelikle sizin destek almanız gerekiyor.apo. yazdı: ↑21.09.2024 - 19:43Psikolojik destek alAbdullahergn yazdı: ↑21.09.2024 - 17:28 Arkadaşlar soru belki saçma olabilir ama 2 yıldır kronik prostatit semptomlarım var.Bundan ötürü de çok defa 1 ve 2 aylık perhizler yapmıştım.Bu süreçlerde ayda ortalama 2 defa gece ihtilam oluyordum.3 aydır perhiz yapıyorum hatta uzatabileceğim kadar da uzatacağım çünkü manuel ejakulasyon hiç iyi gelmiyor.Belki dokular istirahatle kendine gelir diye düşünüyorum.Velhasılkelam bu 3 ayın özellikle son 1 ayında sık ejekule oluyorum geceleri.Eskiden ayda ortalama 2 iken şuanda ergenlik zamanlarındaki gibi haftada ortalama 2 kez oluyorum.Sizce bu iyi veya kötü bir şeyin işareti olabilir mi? Bu arada gece ejakulasyonları,idrarda yanmalara bir süre iyi geliyor.
-
Abdullahergn
Estağfurullah.Tam anlayamadım kusura bakmayın.apo. yazdı: ↑22.09.2024 - 13:35Haklısın kardeşim açıklayıcı yazamadım senin gibi iyileştirme sürecinde bende perhiz yaptım aynı durumu bende yaşadım psikolojik destek aldım citoles 10 mg ile kesildi ruyalanma böyle yazmam gerekliydi kusura bakmaAbdullahergn yazdı: ↑22.09.2024 - 11:20Böyle bir cevap verdiğiniz için öncelikle sizin destek almanız gerekiyor.
1-)Rüyalanmalar çok olduğu için mi destek aldınız ve rüyalanmalar bu sayede bitti,yoksa genel olarak destek alırken kullandığınız ilaçlar ile mi rüyalanmalar bitti?
2-) Yukarıda arkadaşın yazdığı gibi düşünüyordum ben de açıkçası.Yani yani erken boşalmanın belirtisi bu rüyalanma çokluğu ya da bir rejeneresyon oluyor iyileşme var onun belirtisi.Sizin tam olarak düşünceniz nedir? Hiçbir şeyin belirtisi değil yazan da var ama siz ne düşünüyorsunuz?
3-)Şuanda durumunuz nasıl? İyileşme yönündeyseniz neler işe yaradı sizde?
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Sende sağol kardeşim.
Güzel kardeşim sen ona odaklandığın için bilinçaltı olarak yani psikolojik olarak boşalma gerçekleşiyor yani biyolojik değil bu olay Grup psikiyatri desteğinde öğrendim ve ile de bir de tekrardan yaşamadım bu olayıAbdullahergn yazdı: ↑22.09.2024 - 13:46Estağfurullah.Tam anlayamadım kusura bakmayın.apo. yazdı: ↑22.09.2024 - 13:35Haklısın kardeşim açıklayıcı yazamadım senin gibi iyileştirme sürecinde bende perhiz yaptım aynı durumu bende yaşadım psikolojik destek aldım citoles 10 mg ile kesildi ruyalanma böyle yazmam gerekliydi kusura bakmaAbdullahergn yazdı: ↑22.09.2024 - 11:20
Böyle bir cevap verdiğiniz için öncelikle sizin destek almanız gerekiyor.
1-)Rüyalanmalar çok olduğu için mi destek aldınız ve rüyalanmalar bu sayede bitti,yoksa genel olarak destek alırken kullandığınız ilaçlar ile mi rüyalanmalar bitti?
2-) Yukarıda arkadaşın yazdığı gibi düşünüyordum ben de açıkçası.Yani yani erken boşalmanın belirtisi bu rüyalanma çokluğu ya da bir rejeneresyon oluyor iyileşme var onun belirtisi.Sizin tam olarak düşünceniz nedir? Hiçbir şeyin belirtisi değil yazan da var ama siz ne düşünüyorsunuz?
-
Abdullahergn
Olabilir hocam ama bu sorunlar başladı başlayalı ister istemez ona odaklanıyoruz.Teşekkür ederim yorumunuz içinapo. yazdı: ↑22.09.2024 - 16:34Güzel kardeşim sen ona odaklandığın için bilinçaltı olarak yani psikolojik olarak boşalma gerçekleşiyor yani biyolojik değil bu olay Grup psikiyatri desteğinde öğrendim ve ile de bir de tekrardan yaşamadım bu olayıAbdullahergn yazdı: ↑22.09.2024 - 13:46Estağfurullah.Tam anlayamadım kusura bakmayın.