Geceleri sık rüyalanma

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
Abdullahergn
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Geceleri sık rüyalanma

Mesaj gönderen Abdullahergn »

Arkadaşlar soru belki saçma olabilir ama 2 yıldır kronik prostatit semptomlarım var.Bundan ötürü de çok defa 1 ve 2 aylık perhizler yapmıştım.Bu süreçlerde ayda ortalama 2 defa gece ihtilam oluyordum.3 aydır perhiz yapıyorum hatta uzatabileceğim kadar da uzatacağım çünkü manuel ejakulasyon hiç iyi gelmiyor.Belki dokular istirahatle kendine gelir diye düşünüyorum.Velhasılkelam bu 3 ayın özellikle son 1 ayında sık ejekule oluyorum geceleri.Eskiden ayda ortalama 2 iken şuanda ergenlik zamanlarındaki gibi haftada ortalama 2 kez oluyorum.Sizce bu iyi veya kötü bir şeyin işareti olabilir mi? Bu arada gece ejakulasyonları,idrarda yanmalara bir süre iyi geliyor.
buraku
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Re: Geceleri sık rüyalanma

Mesaj gönderen buraku »

İlaç kullanıyoe musun hormon artıcırıcı
tenistopu

Mesaj gönderen tenistopu »

Bence bunun iki sebebi var , burda daha eski bilgi arkadaslarda yorumlasin . Birincisi, prostatit rahatsızlığının en belirgin belirtilerinden biri erken boşalma. Bu, bir kadınla ilk kez yaşanan ilişki heyecanından kaynaklanan bir durum değil; tamamen kontrolsüz ve keyif vermeyen bir türde gerçekleşiyor. Sağlıklı bir erkeğin uykuda bu dürtüleri yaşaması normaldir, ancak rahatsızlıktan ötürü bu dürtüler üzerinde kontrol kaybı yaşanabiliyor. İkinci sebep ise, bir anlamda sistemin kendini yenilemesi ve çalışmasıdır ki bu aslında pozitif bir durum. Bahsettiğiniz durum benim de başıma geldi ve zamanla belirtiler azalarak iyileşme süreci başladı. gecmis olsun
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Mesaj gönderen kadir »

Gece ejekulasyonlari yararlı biyolojik bir olay. Vücudun kendi mekanizması fazlalığı dışarı atıyor. Zararı yok.
Masturbasyon gibi zorlayıcı değil.
İrrite etmiyor.
apo.
Hastalık Başlangıç Yılı: 2014

Mesaj gönderen apo. »

Abdullahergn yazdı: 21.09.2024 - 17:28 Arkadaşlar soru belki saçma olabilir ama 2 yıldır kronik prostatit semptomlarım var.Bundan ötürü de çok defa 1 ve 2 aylık perhizler yapmıştım.Bu süreçlerde ayda ortalama 2 defa gece ihtilam oluyordum.3 aydır perhiz yapıyorum hatta uzatabileceğim kadar da uzatacağım çünkü manuel ejakulasyon hiç iyi gelmiyor.Belki dokular istirahatle kendine gelir diye düşünüyorum.Velhasılkelam bu 3 ayın özellikle son 1 ayında sık ejekule oluyorum geceleri.Eskiden ayda ortalama 2 iken şuanda ergenlik zamanlarındaki gibi haftada ortalama 2 kez oluyorum.Sizce bu iyi veya kötü bir şeyin işareti olabilir mi? Bu arada gece ejakulasyonları,idrarda yanmalara bir süre iyi geliyor.
Psikolojik destek al
Urolog8
Hastalık Başlangıç Yılı: 2017

Mesaj gönderen Urolog8 »

Bu olay iyi veya kötü bir şeyin işareti değil
Abdullahergn

apo. yazdı: 21.09.2024 - 19:43
Abdullahergn yazdı: 21.09.2024 - 17:28 Arkadaşlar soru belki saçma olabilir ama 2 yıldır kronik prostatit semptomlarım var.Bundan ötürü de çok defa 1 ve 2 aylık perhizler yapmıştım.Bu süreçlerde ayda ortalama 2 defa gece ihtilam oluyordum.3 aydır perhiz yapıyorum hatta uzatabileceğim kadar da uzatacağım çünkü manuel ejakulasyon hiç iyi gelmiyor.Belki dokular istirahatle kendine gelir diye düşünüyorum.Velhasılkelam bu 3 ayın özellikle son 1 ayında sık ejekule oluyorum geceleri.Eskiden ayda ortalama 2 iken şuanda ergenlik zamanlarındaki gibi haftada ortalama 2 kez oluyorum.Sizce bu iyi veya kötü bir şeyin işareti olabilir mi? Bu arada gece ejakulasyonları,idrarda yanmalara bir süre iyi geliyor.
Psikolojik destek al
Böyle bir cevap verdiğiniz için öncelikle sizin destek almanız gerekiyor.
Abdullahergn

buraku yazdı: 21.09.2024 - 18:59 İlaç kullanıyoe musun hormon artıcırıcı
Yok kullanmıyorum
Abdullahergn

tenistopu yazdı: 21.09.2024 - 19:01 Bence bunun iki sebebi var , burda daha eski bilgi arkadaslarda yorumlasin . Birincisi, prostatit rahatsızlığının en belirgin belirtilerinden biri erken boşalma. Bu, bir kadınla ilk kez yaşanan ilişki heyecanından kaynaklanan bir durum değil; tamamen kontrolsüz ve keyif vermeyen bir türde gerçekleşiyor. Sağlıklı bir erkeğin uykuda bu dürtüleri yaşaması normaldir, ancak rahatsızlıktan ötürü bu dürtüler üzerinde kontrol kaybı yaşanabiliyor. İkinci sebep ise, bir anlamda sistemin kendini yenilemesi ve çalışmasıdır ki bu aslında pozitif bir durum. Bahsettiğiniz durum benim de başıma geldi ve zamanla belirtiler azalarak iyileşme süreci başladı. gecmis olsun
Hocam çok iyi bir açıklama olmuş.Bu tarz fikir alışverişleri belki bize bir fayda katar,durumumuzu anlamakta yardımcı olur diye sorduğum bir soruydu.Tabi ki bunun cevabını öğrenince bu hastalığın nasıl çözüleceğini öğrenmiş olmuyoruz ama fikir alışverişi yapmakta da bir mahsuru yoktur bence.Teşekkür ederim.
Abdullahergn

kadir yazdı: 21.09.2024 - 19:02 Gece ejekulasyonlari yararlı biyolojik bir olay. Vücudun kendi mekanizması fazlalığı dışarı atıyor. Zararı yok.
İrrite etmiyor.
Sağ olasın Kadir Hocam
Abdullahergn

Urolog8 yazdı: 21.09.2024 - 21:45 Bu olay iyi veya kötü bir şeyin işareti değil
Olabilir evet teşekkürler
Abdullahergn

Abdullahergn yazdı: 22.09.2024 - 11:24
tenistopu yazdı: 21.09.2024 - 19:01 Bence bunun iki sebebi var , burda daha eski bilgi arkadaslarda yorumlasin . Birincisi, prostatit rahatsızlığının en belirgin belirtilerinden biri erken boşalma. Bu, bir kadınla ilk kez yaşanan ilişki heyecanından kaynaklanan bir durum değil; tamamen kontrolsüz ve keyif vermeyen bir türde gerçekleşiyor. Sağlıklı bir erkeğin uykuda bu dürtüleri yaşaması normaldir, ancak rahatsızlıktan ötürü bu dürtüler üzerinde kontrol kaybı yaşanabiliyor. İkinci sebep ise, bir anlamda sistemin kendini yenilemesi ve çalışmasıdır ki bu aslında pozitif bir durum. Bahsettiğiniz durum benim de başıma geldi ve zamanla belirtiler azalarak iyileşme süreci başladı. gecmis olsun
Hocam çok iyi bir açıklama olmuş.Bu tarz fikir alışverişleri belki bize bir fayda katar,durumumuzu anlamakta yardımcı olur diye sorduğum bir soruydu.Tabi ki bunun cevabını öğrenince bu hastalığın nasıl çözüleceğini öğrenmiş olmuyoruz ama fikir alışverişi yapmakta da bir mahsuru yoktur bence.Teşekkür ederim.
Bahsettiğiniz 1.sebebe ek olarak; bu ejakulasyonlarda çoğu zaman zevk alıyorum ama bazılarında da dediğiniz gibi zevksiz oluyor ve normal manuel ejakulasyonlara göre daha az meni geliyor.Şimdi mast yapsam gelen sıvı miktarında sorun olmaz.
apo.

Mesaj gönderen apo. »

Abdullahergn yazdı: 22.09.2024 - 11:20
Psikolojik destek al
Haklısın kardeşim açıklayıcı yazamadım senin gibi iyileştirme sürecinde bende perhiz yaptım aynı durumu bende yaşadım psikolojik destek aldım citoles 10 mg ile kesildi ruyalanma böyle yazmam gerekliydi kusura bakma
Abdullahergn

apo. yazdı: 22.09.2024 - 13:35
Psikolojik destek al
Haklısın kardeşim açıklayıcı yazamadım senin gibi iyileştirme sürecinde bende perhiz yaptım aynı durumu bende yaşadım psikolojik destek aldım citoles 10 mg ile kesildi ruyalanma böyle yazmam gerekliydi kusura bakma
Estağfurullah.Tam anlayamadım kusura bakmayın.
1-)Rüyalanmalar çok olduğu için mi destek aldınız ve rüyalanmalar bu sayede bitti,yoksa genel olarak destek alırken kullandığınız ilaçlar ile mi rüyalanmalar bitti?
2-) Yukarıda arkadaşın yazdığı gibi düşünüyordum ben de açıkçası.Yani yani erken boşalmanın belirtisi bu rüyalanma çokluğu ya da bir rejeneresyon oluyor iyileşme var onun belirtisi.Sizin tam olarak düşünceniz nedir? Hiçbir şeyin belirtisi değil yazan da var ama siz ne düşünüyorsunuz?
3-)Şuanda durumunuz nasıl? İyileşme yönündeyseniz neler işe yaradı sizde?
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Mesaj gönderen kadir »

Abdullahergn yazdı: 22.09.2024 - 11:25
kadir yazdı: 21.09.2024 - 19:02 Gece ejekulasyonlari yararlı biyolojik bir olay. Vücudun kendi mekanizması fazlalığı dışarı atıyor. Zararı yok.
İrrite etmiyor.
Sağ olasın Kadir Hocam
Sende sağol kardeşim.
apo.

Mesaj gönderen apo. »

Abdullahergn yazdı: 22.09.2024 - 13:46
1-)Rüyalanmalar çok olduğu için mi destek aldınız ve rüyalanmalar bu sayede bitti,yoksa genel olarak destek alırken kullandığınız ilaçlar ile mi rüyalanmalar bitti?
2-) Yukarıda arkadaşın yazdığı gibi düşünüyordum ben de açıkçası.Yani yani erken boşalmanın belirtisi bu rüyalanma çokluğu ya da bir rejeneresyon oluyor iyileşme var onun belirtisi.Sizin tam olarak düşünceniz nedir? Hiçbir şeyin belirtisi değil yazan da var ama siz ne düşünüyorsunuz?
Güzel kardeşim sen ona odaklandığın için bilinçaltı olarak yani psikolojik olarak boşalma gerçekleşiyor yani biyolojik değil bu olay Grup psikiyatri desteğinde öğrendim ve ile de bir de tekrardan yaşamadım bu olayı
Abdullahergn

apo. yazdı: 22.09.2024 - 16:34
Abdullahergn yazdı: 22.09.2024 - 13:46
Güzel kardeşim sen ona odaklandığın için bilinçaltı olarak yani psikolojik olarak boşalma gerçekleşiyor yani biyolojik değil bu olay Grup psikiyatri desteğinde öğrendim ve ile de bir de tekrardan yaşamadım bu olayı
Olabilir hocam ama bu sorunlar başladı başlayalı ister istemez ona odaklanıyoruz.Teşekkür ederim yorumunuz için