Prostatitsin dediler, Prostatit miyim, nasıl bir yol izlemeliyim?
Prostatitsin dediler, Prostatit miyim, nasıl bir yol izlemeliyim?
Merhaba arkadaşlar, öncelikle forumu kuran ve değerli bilgilerini kimseden esirgemeyerek "önden giden" ve "öncü olan" Kadir Bey'e teşekkürü borç bilirim. Umarım hepimiz sağlığımıza kavuşuruz.
Ben 26 yaşıma yeni girdim. Bundan iki yıl dokuz ay önce libido ve ereksiyonu birkaç hafta içerisinde kaybettim. ARKADAŞLAR İŞİN İLGİNÇ KISMI: Bu cinsel sorun bende ortaya çıktığı günden bugüne değin asla idararda yanma, ağrılı idrar, sık idrar, çatallı idrar, kesik kesik idrar, gece idrara kalkma, idrar sonrası damlama; menide bir anormallik, boşalma sonrası yanma, penis kökü ağrısı, işeme ve meni semptomlar, perinede ağrı, kasıkta batma bu prostatit belirtilerinin hiçbirini yaşamadım. CİNSELLİK HARİÇ AKLINIZA GELEBİLECEK HİÇBİR PROSTATİT SEMPTOMUNU YAŞAMADIM.ŞU AN BİLE CİNSELLİK HARİÇ BİR SORUNUM YOK.Başlarda psikolojik zamanla geçer dediler maalesef zamana bıraktım. geçen sene ; onlarca üroloji Doktoru gezdim.Elle muayeneler,ultrason, Mr, skatlor dopler, idrar testleri, Kan psa düzeyleri hepsini defaatle tekrarlattığım halde temiz geldiler.Sonra geçtiğimiz Aralık ayında Sistoskopi yaptırdım güvendiğim bir Doktora bana: " Prostatın ayna gibi" denildi sistoskopi işlemi sonrası.Geçtiğimiz Ocak ayında üç farklı tarihte, üç farklı laboratuvarda ve tam üç defa; üç üretral sıvıdan kültür ve Pcr yaptırdım hepsi temiz geldi. Yine tatmin olmadım ve geçtiğimiz Ocak ayında bu forumdan adını öğrendiğim Zafer Oyman'a gidip durumumu anlattım. Rektal tuşe yöntemiyle prostat sıvımı cam lab üzerine alıp mikroskopla inceledi ve bana dedi ki: " Cinsel sorunun pek çok sebebi olabilir ama emin olduğum tek şey sende prostatit olmadığıdır, Çünkü Lokositin sıfır" dedi.Sonra hormon değerlerimde anormallik olduğunu söyledi bir Dr. bense önceden beri tanıdığım İzmirde çalışan Endokrinolpji Profesörü Ece Harman'a gittim. Bana dedi ki : " Total teston 500 yani fena değil ama LH değerin 9, demekki testis üretim yapmakta zorlanıyor ve bu sebeple beyindeki hipofiz bezi testis daha fazla uyarmak için LH' yükseltiyor, ayrıca kadınlık hormonu dediğimiz östrojen sende 70 değerinde ve bir erkeğe göre oldukça yüksek dedi.Tedavi oldum östrojen düştü cinsellik neredeyse geri gelmişti.Sonra yine östrojen yükseldi ve başa sardık.Böylelikle bugünlere geldik. Geçen hafta Üroloji Profesörü Ömer Faruk Karataş Hocaya gittim.
Önce Kan aldı sonra rektal tuşe yapınca prostat sıvısı geldi.Prostat iltihaplı olmasa tuşe sonrası sıvı gelmezdi dedi.Ultrason çekti ve ultrasonda hiçbir; apse,kalsifikasyon,
Kireç gözükmediği halde iltihap olabilir dedi.Sonra penıl doppler yaptı ve dedi ki : " zaten şüpheleniyordum prostattan
Venöz kaçakta var. Prostat olmayıpta başka ne olacak dedi.İki kutu cipro yazdı. Esw. ve enjeksiyon tedavisi önerdi.
Şu an çok üzgünüm.Başta Kadir abi olmak üzere forumun bütün değerli sakinlerinden kıymetli yorumlarını istirham ediyorum. Acaba prostatit miyim, şu an ne yapılabilir, geç mi kaldım, ya da prostatit değil miyim ? Son gittiğim Doktorun dediklerine pek güvenemedim.
Ben 26 yaşıma yeni girdim. Bundan iki yıl dokuz ay önce libido ve ereksiyonu birkaç hafta içerisinde kaybettim. ARKADAŞLAR İŞİN İLGİNÇ KISMI: Bu cinsel sorun bende ortaya çıktığı günden bugüne değin asla idararda yanma, ağrılı idrar, sık idrar, çatallı idrar, kesik kesik idrar, gece idrara kalkma, idrar sonrası damlama; menide bir anormallik, boşalma sonrası yanma, penis kökü ağrısı, işeme ve meni semptomlar, perinede ağrı, kasıkta batma bu prostatit belirtilerinin hiçbirini yaşamadım. CİNSELLİK HARİÇ AKLINIZA GELEBİLECEK HİÇBİR PROSTATİT SEMPTOMUNU YAŞAMADIM.ŞU AN BİLE CİNSELLİK HARİÇ BİR SORUNUM YOK.Başlarda psikolojik zamanla geçer dediler maalesef zamana bıraktım. geçen sene ; onlarca üroloji Doktoru gezdim.Elle muayeneler,ultrason, Mr, skatlor dopler, idrar testleri, Kan psa düzeyleri hepsini defaatle tekrarlattığım halde temiz geldiler.Sonra geçtiğimiz Aralık ayında Sistoskopi yaptırdım güvendiğim bir Doktora bana: " Prostatın ayna gibi" denildi sistoskopi işlemi sonrası.Geçtiğimiz Ocak ayında üç farklı tarihte, üç farklı laboratuvarda ve tam üç defa; üç üretral sıvıdan kültür ve Pcr yaptırdım hepsi temiz geldi. Yine tatmin olmadım ve geçtiğimiz Ocak ayında bu forumdan adını öğrendiğim Zafer Oyman'a gidip durumumu anlattım. Rektal tuşe yöntemiyle prostat sıvımı cam lab üzerine alıp mikroskopla inceledi ve bana dedi ki: " Cinsel sorunun pek çok sebebi olabilir ama emin olduğum tek şey sende prostatit olmadığıdır, Çünkü Lokositin sıfır" dedi.Sonra hormon değerlerimde anormallik olduğunu söyledi bir Dr. bense önceden beri tanıdığım İzmirde çalışan Endokrinolpji Profesörü Ece Harman'a gittim. Bana dedi ki : " Total teston 500 yani fena değil ama LH değerin 9, demekki testis üretim yapmakta zorlanıyor ve bu sebeple beyindeki hipofiz bezi testis daha fazla uyarmak için LH' yükseltiyor, ayrıca kadınlık hormonu dediğimiz östrojen sende 70 değerinde ve bir erkeğe göre oldukça yüksek dedi.Tedavi oldum östrojen düştü cinsellik neredeyse geri gelmişti.Sonra yine östrojen yükseldi ve başa sardık.Böylelikle bugünlere geldik. Geçen hafta Üroloji Profesörü Ömer Faruk Karataş Hocaya gittim.
Önce Kan aldı sonra rektal tuşe yapınca prostat sıvısı geldi.Prostat iltihaplı olmasa tuşe sonrası sıvı gelmezdi dedi.Ultrason çekti ve ultrasonda hiçbir; apse,kalsifikasyon,
Kireç gözükmediği halde iltihap olabilir dedi.Sonra penıl doppler yaptı ve dedi ki : " zaten şüpheleniyordum prostattan
Venöz kaçakta var. Prostat olmayıpta başka ne olacak dedi.İki kutu cipro yazdı. Esw. ve enjeksiyon tedavisi önerdi.
Şu an çok üzgünüm.Başta Kadir abi olmak üzere forumun bütün değerli sakinlerinden kıymetli yorumlarını istirham ediyorum. Acaba prostatit miyim, şu an ne yapılabilir, geç mi kaldım, ya da prostatit değil miyim ? Son gittiğim Doktorun dediklerine pek güvenemedim.
Re: Prostatitsin dediler, Prostatit miyim, nasıl bir yol izlemeliyim?
Geçmiş olsun, prostatta iltihap olmasa sıvı gelmezdi yorumuna katılmıyorum
Çok teşekkür ederim. Ama bu teşhis doğru mu acaba, Doktora güvenemiyorum. ?
İltihap bakteri olsun olmasın prostat masajı yapılan herkes de az olsun çok olsun sıvı gelir.
Normal insanlarda da prostat sivisi gelebilir
Ürolog8 hocam şu an hikayeme bakarak prostatit diyebilir miyiz ? Lokosit saydırmalı mıyım ? Doktorun verdiği cıproyu içmedim. Ne yapmalıyım, Nasıl bir tedavi yolu izlemeliyim ? RASTGELE ANTİBİYOTİK İÇMEK İSTEMİYORUM.
Doppler değerlerin kaç kardeşim neye göre venöz kaçak demiş sana. Bu adama forumdan birçok kişi gitti ve her gidene yanlış teşhis koyduğunu cümle alem biliyor. Bedavaya para kaptırmayın böyle adamlara. Raporunu buraya yaz bi değerlendirilsin
Uyarın için teşekkür ederim Alihan Abi. Senin hikayeni de okudum. İnşallah Allah şifanı verir abi. Bir de şüpheleniyorum ben bu Doktordan 3 test için 12.000 lira aldı.ADAMLAR ÖZELLİKLE İSTEDİĞİM HALDE YAPTIKLARI TEST SONUÇLARINI E NABZA DÜŞÜRMEDİ.KENDİLERİ DE TEST SONUÇLARINI ARŞİVLEMİYOR.RADYOLOG RAPORU DA ELİYLE YAZMIŞTI.Sperm sayım 100 milyon olduğu halde bu sayı çok az ve 100 milyon sperm berbat bir rakam dedi, Bir de kahkaha ata ata ooo bu hastalığı ben çözerim 18.000 liraya 6 hafta Esw -şok dalga yaparız bir şeyin kalmaz dedi. Doktor psikolojimi bozdu ağlayarak çıktım.O psikolojiyle sonuçları da nereye düşürdüm bilmiyorum. BENİM PROSTATİT ŞİKAYETİM YOKTU HORMON BOZUKLUĞUNA BAĞLI CİNSEL SORUN VARİKOSELE BAĞLI TESTİS KÜÇÜLMESİ SEBEBİYLE GİTMİŞTİM DOKTORA AMA BİR SÜRÜ TEST İSTEDİ. PENİSE İĞNE VURDULAR % 100 sertleşmeyince venöz kaçak olabilir dedi hocayla birlikte çalışan radyolog. Ama bu penıl dopler işini de rastgele yaptılar. Bu penisin kökü bozuk gibi bir cümle kurdu radyolog çıldıracaktım.
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
İyi dileklerin için teşekkür ederim kardeşim.FurkanN yazdı: ↑17.09.2024 - 11:32 Merhaba arkadaşlar, öncelikle forumu kuran ve değerli bilgilerini kimseden esirgemeyerek "önden giden" ve "öncü olan" Kadir Bey'e teşekkürü borç bilirim. Umarım hepimiz sağlığımıza kavuşuruz.
Sende prostatit yok diyebilirim rahatlıkla.
Anlattıkların Hipogonadizme benzer bir vakaya benziyor. Androjenik hormon dengesizliği var ...iyi bir Endokrinoloji uzmanına muayene olmanı öneririm sana.
Kadir abi yeni üye oldum ama uzun zamandır forumu takip ediyorum. Tahminim; hani şu nesli tükenmek üzere dediğimiz; temiz kalpli ve kafası çalışan eski topraklara benziyorsunuz.
Forumunuz olmasa Doktorların elinde oyuncak olacaktım. Çok teşekkür ederim abi.
Doktor Bey ayrıca size de teşekkür ederim cevabınız ve ilginiz için.
-
kadir
Evet kardeşim aynen senin dediğin gibi türünün son örneklerinden biriyim diyebilirim. Benim gibi birini bulamazsın
kıymetimi bilin. Rica ederim.
Rica ederim acil sifalar olsunFurkanN yazdı: ↑17.09.2024 - 22:00 Kadir abi yeni üye oldum ama uzun zamandır forumu takip ediyorum. Tahminim; hani şu nesli tükenmek üzere dediğimiz; temiz kalpli ve kafası çalışan eski topraklara benziyorsunuz.
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
-
kadir
Tşk ederim Promete54 kardeşim cümlemize inş.