Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır kafa dinlediğim ve psikiyatri ilaçlarının etkisiyle tüm gün uyuduğum için siteye pek giredim umarım hepiniz iyisinizdir.
Penis konusunda bir süredir iyi hissetsem de rahatsızlıklarım kronik olduğu için sürekli başa dönüyorum ve bu bir kısır döngüye dönüşmüş durumda
Beni biliyorsunuz, eskiden idrar şikayetleri olup kronik prostatit tanısı konulmuş, daha sonra bu hastalıkta çözüme ulaşamadığı için kabullenmiş, sonra da hastalıkla ilgili şikayetleri azalarak artık idrar konusunda pek sıkıntı yaşamayan biriyim. Yani artık işeme ve prostatla ilgili sorunlarım olmadığı için kronik prostatit hastası sayılmam.
Benim son zamanda yaşadıklarım kronik prostatitten bağımsız olarak penisin kendisiyle ilgili. Zaten daha önce okuyanlar bilir. Penisin kendini sıkıyormuş gibi kasması, hem küçülüp hem sert olması, büzüşüp minnacık kalması, bu durum olurken testislerin de yukarı çekilmesi ve penisin içeri doğru kaçması, peniste uyuşukluk yanma ve acı gibi hisler, eşlik eden panik atak, penisi kaybetme korkusu vs. bunun yanında da penisin normalden küçük, zayıf, hafif, hissiz, yumuşak olması ve solgun, renksiz, ölü gibi görünüm
Şimdi soracak olursanız, madem kronik prostat değilsin, o zaman burda ne işin var. Onu da söyleyeyim. Sonuçta daha önceden bu tanı konulmuş ve önceki yıllarımda bundan müzdariptim. Şimdi olmasam da, Kronik prostatit forumundaki üyelerle irtibata geçtim çünkü konulara baktığımda onların da penisle ilgili benzer problemleri yaşadığını gördüm ve onların görüş tavsiye ve tecrübelerini bilmek istedim.
Üroloji ve diğer polikinlikler dahil birçok yere gitmeme rağmen hiçbiri bir sorun olmadığını söyledi ve bu anlattıklarıma herhangi bir tanı koymadı. Ben de madem birşey yoksa bunu niye yaşıyorum diye sorgulamaya başladım ve yabancı kaynaklarda arattığımda şu 2 makalede sorunlarımı tam olarak ayrıntılı olarak buldum ve sizinle de paylaşmak, sizin de görüşlerinizi almak istedim
Hard Flaccid Sert Gevşek Sendromu : https://en-m-wikipedia-org.translate.go ... r_pto=wapp
Penis Turtling / Kaplumbağa Penis Sendromu : https://www-oregoneyephysicians-com.tra ... r_pto=wapp
Bu sorunları yaşayan, tecrübe eden, kurtulan, etkisini azaltan vs var mı?
Eğer yaşadıysanız ve kurtulduysanız neler yaptınız, doktorlara ne anlattınız ve nasıl bir tedavi gördünüz, ne tavsiye edersiniz?
Ve en önemlisi, bu penisin kasılıp sertleşerek küçülmesi, ciddi durumlara, penise kalıcı hasar, organ kaybı vs gibi geri dönüşü olmayan şeylere yol açar mı ?
HARD FLACCID (SERT GEVŞEK) ve PENIS TURTLING (KAPLUMBAĞA PENİS) SENDROMLARI
-
sonsuzizdirap
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2016
Re: HARD FLACCID (SERT GEVŞEK) ve PENIS TURTLING (KAPLUMBAĞA PENİS) SENDROMLARI
Dostum selamlar. Geçmiş olsun. Tedavi
Kesin tedavi şu anda mevcut değil... Demiş birinci linkte. Güzel beslenmek, spor yapmak sağlıklı olmak için her şeyi yapmaya çalışmaktan başka elden ne gelir
Kesin tedavi şu anda mevcut değil... Demiş birinci linkte. Güzel beslenmek, spor yapmak sağlıklı olmak için her şeyi yapmaya çalışmaktan başka elden ne gelir
-
sonsuzizdirap
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2016
Sağolasın dostum. evet kesin tedavisinin olmadığını biliyorum, bende zaten en azından etkisini ve sıklığını azaltmak için birşeyler arıyordum çünkü son 5-6 gündür hergün yaşamaya başladım
şuan bi belirsizlikle yaşıyorum, acaba soruyorum bu hard flaccid penise kalıcı zarar verir mi, penisim tamamen gider mi diye. ne kadar okusamda hard flaccidin kalıcı hasar / organ kaybı yapıp yapmayacağı hakkında birşey bulamadım. sen ne düşünüyorsun, sence böyle birşey olur mu?
Bence böyle bir kayıp olmaz, beyaz şeker un ürünleri tamamen terk etmek lazım. Tuzu azaltmak iyi olabilir. Anadolu un güzel bitki çaylarını bulmak araştırmak içmek iyi olur bencesonsuzizdirap yazdı: ↑09.09.2024 - 20:44Sağolasın dostum. evet kesin tedavisinin olmadığını biliyorum, bende zaten en azından etkisini ve sıklığını azaltmak için birşeyler arıyordum çünkü son 5-6 gündür hergün yaşamaya başladım
şuan bi belirsizlikle yaşıyorum, acaba soruyorum bu hard flaccid penise kalıcı zarar verir mi, penisim tamamen gider mi diye. ne kadar okusamda hard flaccidin kalıcı hasar / organ kaybı yapıp yapmayacağı hakkında birşey bulamadım. sen ne düşünüyorsun, sence böyle birşey olur mu?