Merhaba yaklaşık 2 hafta kadar önce Avni Uysal hocaya muayene oldum cinsel bulaşım olduğunu penisten alınan sürüntü pcr testinde üreplazma görüldü pelvik ağrılar, arada yanma, boşalınca yanma testislerdede ağrı olduğunu ve son 2 hafta kadar böbreklerimde ağrıların olduğunu söyledim ilk başta çok prostatit olabileceğini düşünmedi ultrasonla bakınca prostat geçirmişsin dedi böbreklerimde kist olduğunu iyi huylu olduklarını onla bir alakası olmadığını söyledi işeme hızımı ölçtü sonuçlar gayet iyiydi en son cam yüzeye incelemek üzere prostat sıvısından örnek aldı lökosite baktı hatta bana saydırdı bir lokösit vardı ilginç olan bir tane ölü spermde vardı hocaya gitmeden 15 gün önceden perhize başlamıştım perhizde olduğun için olabilir dedi sadece kas gevşetici ilaç verdi kültürde yapmadı sıcak suya otur kegel egzersizleri yap dedi bu kadar pcr a bakmadı hiçbir gelişmem yok pelvik ağrılarım devam ediyor varokisel de değilsin dedi ne yapıcağımı şaşırdım antalyadan ankaraya gittim avni hoca için ama pek bir tedavi alamadım malesef
ÖNEMLİİ //
Abilerim bu prostat sıvısını hep kendim almaya çalıştım bir türlü başaramadım avni hoca tekte getirdi anlaşılan tek başınıza getirmeniz bayağı zor eşiniz veya kız arkadaşınız varsa denetin normal kendi parmaklarınızla ulaşmanız çok zorr
Avni Uysala muayene oldum
Re: Avni Uysala muayene oldum
Üreplazma çıktığını görüp antibiyotik yazmadı mı gerçekten? Eşinize kız arkadaşınıza yaptırmanıza gerek yok sıvı alan hocalar var. Mesut tüle gidebilirsiniz, swap götürürseniz sıvıdan kültür ve pcr yapar uygun antibiyotiği de verir. Bence bakteriyi yakalamışken vakit kaybetmeyin, muhakkak korunarak ilişkiye girin..53535353 yazdı: ↑02.09.2024 - 20:43 Merhaba yaklaşık 2 hafta kadar önce Avni Uysal hocaya muayene oldum cinsel bulaşım olduğunu penisten alınan sürüntü pcr testinde üreplazma görüldü pelvik ağrılar, arada yanma, boşalınca yanma testislerdede ağrı olduğunu ve son 2 hafta kadar böbreklerimde ağrıların olduğunu söyledim ilk başta çok prostatit olabileceğini düşünmedi ultrasonla bakınca prostat geçirmişsin dedi böbreklerimde kist olduğunu iyi huylu olduklarını onla bir alakası olmadığını söyledi işeme hızımı ölçtü sonuçlar gayet iyiydi en son cam yüzeye incelemek üzere prostat sıvısından örnek aldı lökosite baktı hatta bana saydırdı bir lokösit vardı ilginç olan bir tane ölü spermde vardı hocaya gitmeden 15 gün önceden perhize başlamıştım perhizde olduğun için olabilir dedi sadece kas gevşetici ilaç verdi kültürde yapmadı sıcak suya otur kegel egzersizleri yap dedi bu kadar pcr a bakmadı hiçbir gelişmem yok pelvik ağrılarım devam ediyor varokisel de değilsin dedi ne yapıcağımı şaşırdım antalyadan ankaraya gittim avni hoca için ama pek bir tedavi alamadım malesef
ÖNEMLİİ //
Abilerim bu prostat sıvısını hep kendim almaya çalıştım bir türlü başaramadım avni hoca tekte getirdi anlaşılan tek başınıza getirmeniz bayağı zor eşiniz veya kız arkadaşınız varsa denetin normal kendi parmaklarınızla ulaşmanız çok zorr
Ureaplazmanin hangi suşu tespit edildi ?53535353 yazdı: ↑02.09.2024 - 20:43 Merhaba yaklaşık 2 hafta kadar önce Avni Uysal hocaya muayene oldum cinsel bulaşım olduğunu penisten alınan sürüntü pcr testinde üreplazma görüldü pelvik ağrılar, arada yanma, boşalınca yanma testislerdede ağrı olduğunu ve son 2 hafta kadar böbreklerimde ağrıların olduğunu söyledim ilk başta çok prostatit olabileceğini düşünmedi ultrasonla bakınca prostat geçirmişsin dedi böbreklerimde kist olduğunu iyi huylu olduklarını onla bir alakası olmadığını söyledi işeme hızımı ölçtü sonuçlar gayet iyiydi en son cam yüzeye incelemek üzere prostat sıvısından örnek aldı lökosite baktı hatta bana saydırdı bir lokösit vardı ilginç olan bir tane ölü spermde vardı hocaya gitmeden 15 gün önceden perhize başlamıştım perhizde olduğun için olabilir dedi sadece kas gevşetici ilaç verdi kültürde yapmadı sıcak suya otur kegel egzersizleri yap dedi bu kadar pcr a bakmadı hiçbir gelişmem yok pelvik ağrılarım devam ediyor varokisel de değilsin dedi ne yapıcağımı şaşırdım antalyadan ankaraya gittim avni hoca için ama pek bir tedavi alamadım malesef
ÖNEMLİİ //
Kardeş prostattan aldığın sıvıdan kültür antibiyogram yaptır sonra o sonucu al efenksiyon doktora git iyileşirsin
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Üreaplazma antibiogramı yapılıp duyarlı antibiyotikle tedavi edilmesi gereken bir patojendir.
Cpps i olan bir hasta kegel yapmamalı. Ters kegel doğru olan.
Aylar önce gitmiştim diğer katnem niye geldin gibi bakan hocalardan daha konuşkan insan dostu bı adam ama Kazım Karabekir in prostat kanserinden acı çekerek bağıra bağıra öldüğünü anlattı.Paragoz biri değil.Her türlü tahlili yapar ama sonuç yok malesef cipro yazıp gönderdi.Sıvı alamayıp çok para kaptırmak istemeyenler gidebilir