Tecrübeli bir hastadan altın değerinde tavsiyeler..
-
canberkoner
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Tecrübeli bir hastadan altın değerinde tavsiyeler..
Merhaba, 2022 yılına girerken yılbaşında bir toplu yaptığımız organizasyonda bu hastalık bize uğradı, Forumdaki eskilerin çoğu beni anımsayacaktır sürekli olarak nüks yaşayan,1.5 sene aralıksız antibiyotik kullanan aşırı ağır bir süreç geçirmiş bir hastaydım. Şimdi ise %95'in üzerinde iyiyim ve bu ay tam 1 yıl oldu antibiyotiksiz ve daha iyi hissettiğim dönem. Siz yeni kardeşlerim ve abilerime bu süreçteki beni iyi eden bana iyi gelen ve bu aşamaya geldiğim deneme yanılma yöntemi ile bulduklarımı aktarıp tekrar forumu terk edeceğim, çünkü bu forum da ne kadar öğretici olsa da büyük bir psikolojik tetikleyici. Benim şikayetlerim sürekli olarak nüks yaşama aşırı idrar hissi, ilk dönemler karnın sol alt tarafında ağrı ereksiyon bozukluğu, aşırı libido düşüklüğü yani tahmin edecebileceğiniz her türlü semptomu aynı anda yaşıyordum. 1 senedir düzenli olarak yaptığım ve dikkat ettiğim şeyler;
1. Kimle olursa olsun korunmasız ilişki asla yaşamadım,
2. Blowjob kesinlikle yasak ( İnsan vücudundan bulaşan bakterlerin en büyük kısmı ağız yoluyla bulaşır)
3. UroFyt adlı ilacı Belçika'dan getirtip her gece aç karna bir tablet ve bir adet magnezyum alıyorum. ( Bununla ereksiyon ve sabah ereksiyonlarım aşırı düzeldi)
4. 1.5 2 Ayda bir organda şişlik hissedersem bunu çoğumuz hissediyordur, doluluk hissi aldığımda eve prostat masajı için bu işi yapan asistanı çağırıp masaj yaptırıyorum.
5. Hiçbir şekilde alkol kullanmıyorum, aşırı sosyal biri olmama rağmen kendimi dizginledim çok zor da..
6. Kahve ve türevlerini aşırı abartmadan 2 3 günde bir içiyorum.
7. Yaklaşık 1 sene sigarayı bırakmıştım, şu ara biraz başlıyor gibiyim ama bağışıklığımı aşırı yükselttiğini düşünüyorum.
8. Ne durumda olursam oluyim masturbasyon elimden geldiğince yapmıyorum.
Ben bu şekilde çok daha iyi oldum, bu yaptıklarımın çoğunu burada forumda sayfalarca yorum okuyarak birleştirerek uyguladığım şeylerdir. Bunları burada toparlamak ve iyi geldiğini aktarmayı kendime borç hissetmiştim her zaman şu an nasip oldu. Çünkü ilk bana teşhis konulana kadar o kadar çok saçma antibiyotik bambaşka şeyler içtim ki en az 6 7 ay ishal gezmiştim, inşallah yazdığım şeylerin sizlere de faydası dokunur fakat şöyle bir durum oluşuyor, 1 sene askerlik bile yapsanız o sizinle yaşayan bir şey oluyor bu hastalıkta maalesef öyle, bir şekilde aklınızın ucunda hep oluyor ve olacak. Fakat bunu kafanızdan sildiğiniz ve bunu takıntı haline getirmediğiniz zaman çok daha rahat bir ortamda iyileşmeye başlıyorsunuz. Hepinize geçmiş olsun.
2. Blowjob kesinlikle yasak ( İnsan vücudundan bulaşan bakterlerin en büyük kısmı ağız yoluyla bulaşır)
3. UroFyt adlı ilacı Belçika'dan getirtip her gece aç karna bir tablet ve bir adet magnezyum alıyorum. ( Bununla ereksiyon ve sabah ereksiyonlarım aşırı düzeldi)
4. 1.5 2 Ayda bir organda şişlik hissedersem bunu çoğumuz hissediyordur, doluluk hissi aldığımda eve prostat masajı için bu işi yapan asistanı çağırıp masaj yaptırıyorum.
5. Hiçbir şekilde alkol kullanmıyorum, aşırı sosyal biri olmama rağmen kendimi dizginledim çok zor da..
7. Yaklaşık 1 sene sigarayı bırakmıştım, şu ara biraz başlıyor gibiyim ama bağışıklığımı aşırı yükselttiğini düşünüyorum.
Ben bu şekilde çok daha iyi oldum, bu yaptıklarımın çoğunu burada forumda sayfalarca yorum okuyarak birleştirerek uyguladığım şeylerdir. Bunları burada toparlamak ve iyi geldiğini aktarmayı kendime borç hissetmiştim her zaman şu an nasip oldu. Çünkü ilk bana teşhis konulana kadar o kadar çok saçma antibiyotik bambaşka şeyler içtim ki en az 6 7 ay ishal gezmiştim, inşallah yazdığım şeylerin sizlere de faydası dokunur fakat şöyle bir durum oluşuyor, 1 sene askerlik bile yapsanız o sizinle yaşayan bir şey oluyor bu hastalıkta maalesef öyle, bir şekilde aklınızın ucunda hep oluyor ve olacak. Fakat bunu kafanızdan sildiğiniz ve bunu takıntı haline getirmediğiniz zaman çok daha rahat bir ortamda iyileşmeye başlıyorsunuz. Hepinize geçmiş olsun.
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Re: Tecrübeli bir hastadan altın değerinde tavsiyeler..
Hocam teşekkür ediyoruz tavsiyeler için , peki %95 iyiyim derken şu anda var olan şikayetleriniz nelerdir acaba ? Ayrica 7/24 ağrı olayı var mıydı sizde peniste , makatta , testislerde ? Bende o var maalesef .Bazen artip bazen azaliyor
Teşekkürler. Yüzde 100 olmuyor bazı kişiler ilk birkaç yıl içinde. Tahminimce sistemde bıraktığı tahribat, kas ve ve sinir sorunları buna sebep. Muhtemelen 3-5 yıl içinde yüzde 100 e ulaşılır
-
tenistopu
Afedersiniz nasil bir organizasyondu ? toplu derken ..
Tenisto kardeş, seks partisi olabilir. Seks partisi ise insanlığa yakışmaz böyle şeyler. Başta insanın kendine saygısı için yapmaması gerekir
Şebnem Ferah ablamız ben şarkımı söylerken şarkısında, "içine girdiğin kaygan deliği büyük bir dünya mı sandın" demiş. Çükün billüğün esiri olmamak lazım
-
tenistopu
Nedense bizim insanımızda hep 'bu bize yakışmaz', 'bize ters', 'değerlerimize ters' gibi laflar geçer, ama iş pratiğe gelince en önde oluruz. Bir süre önce Alman kanalında bir haber vardı: Türklerin yoğun olduğu, camisi olan bir mahallede bir genelev açılmış. Orada yaşayan Türkler eylem yapıyordu. Genelevin yöneticisi ise çıkıp şunu söyledi: 'Ben bir anlam veremiyorum, müşterilerimizin yüzde 90'ı ya Türk ya da Arap.' Berlin'de Avrupa'nın en büyük genelev Artemis işleten de yine Erzincanlı bir Türk, Hakkı Şimşek . Ama tabi bize ters ...
Seks partisi insanlığa yakışmaz dedim. Doğru anladığına emin misin? Konu Arap Kürt Türk değil....
Bu sözü söyleyen bir insan olarak pratikte önde değilim ve evli olmadığım insanlar ile cinsel ilişki içerisinde hiç değilim. İster Almanya'da olsun ister Afganistan'da olsun, bu tarz partiler insanlığa zarar verir
-
canberkoner
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Burada çare arayan insanlara yardımcı olmak için aylar sonra buraya girip bir konu açtım, iki adet zeka yoksunu orada benim bulaşım konuma takılıp onun hakkında salak salak konuşmuş, adım soy adım orada derdi sıkıntısı olan kullanıcı adımdan beni sosyal medyalardan bulabilir, buradaki konu insanlara yardımcı olmak ama beyin fukarası olunca insan maalesef başka konulara takılabiliyor. Konuyu açıp yardımcı olmaya çalıştığım kitle siz değilsiniz
Hakaret varsa kişinin kendisine aittir. Kişiler ile sorunum olamaz. Sizi sosyal medyadan bulmak ne demek, hoş değil böyle sözler. İşin ahlak boyutu beni ilgilendirmez kesinlikle ama buradaki arkadaşlara söylemek istediğim prostatit hastalığı konusunda kendinizi ateşe atmayın demek istiyorum. Aids var, bel soğukluğu var... Var da varcanberkoner yazdı: ↑01.09.2024 - 20:20 Burada çare arayan insanlara yardımcı olmak için aylar sonra buraya girip bir konu açtım, iki adet zeka yoksunu orada benim bulaşım konuma takılıp onun hakkında salak salak konuşmuş, adım soy adım orada derdi sıkıntısı olan kullanıcı adımdan beni sosyal medyalardan bulabilir, buradaki konu insanlara yardımcı olmak ama beyin fukarası olunca insan maalesef başka konulara takılabiliyor. Konuyu açıp yardımcı olmaya çalıştığım kitle siz değilsiniz
Canberkoner konunun gerekli olmayan bir noktasından yorum yapmış oldum, haklısın gerekli değildi. Değerli bilgiler için tekrar teşekkür ederim.
Değerli paylaşım için çok teşekkürler, ben de son 1-2 aydir %80-85 daha iyiyim, alkol ve kahve tüketmeye de başladım ancak ciddi bir zararını görmedim… Hala daha haftada maksimum 2 kez cinsel ile ilişki ile boşalmaya dikkat ediyorum ve korunarak birlikte oluyorum nüks korkusuyla, blowjob işine de bu hastalıktan sonra bulaşmadım ama sizce artik durumlar daha iyi olduğu için bu yasağı delsem nüks yaşar mıyım? Korunmasiz iliskiye artik tövbe ettim ama oral seks acikcasi denemek istiyorum ancak nüks korkusundan dolayi daha deneme yapmadim, sizin gibi tecrübeli hastalar bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim. Tekrardan çok sağol Canberk Hocamcanberkoner yazdı: ↑01.09.2024 - 12:16 Merhaba, 2022 yılına girerken yılbaşında bir toplu yaptığımız organizasyonda bu hastalık bize uğradı, Forumdaki eskilerin çoğu beni anımsayacaktır sürekli olarak nüks yaşayan,1.5 sene aralıksız antibiyotik kullanan aşırı ağır bir süreç geçirmiş bir hastaydım. Şimdi ise %95'in üzerinde iyiyim ve bu ay tam 1 yıl oldu antibiyotiksiz ve daha iyi hissettiğim dönem. Siz yeni kardeşlerim ve abilerime bu süreçteki beni iyi eden bana iyi gelen ve bu aşamaya geldiğim deneme yanılma yöntemi ile bulduklarımı aktarıp tekrar forumu terk edeceğim, çünkü bu forum da ne kadar öğretici olsa da büyük bir psikolojik tetikleyici. Benim şikayetlerim sürekli olarak nüks yaşama aşırı idrar hissi, ilk dönemler karnın sol alt tarafında ağrı ereksiyon bozukluğu, aşırı libido düşüklüğü yani tahmin edecebileceğiniz her türlü semptomu aynı anda yaşıyordum. 1 senedir düzenli olarak yaptığım ve dikkat ettiğim şeyler;
-
tenistopu
Organizasyon hakkinda soruyu soran bendim , dikkatimi çeken olay , orada bulunan herkesdemi bulaș ve prostatit oldu ? Kimseyi elestirmek amaçli yazmadim , bendede klamidya çıktı ...
Sende klamidya pcr dami cikti birde sanirim onceki testlerde cikmamisti sonradan cikti degilmi yanlis mi hatirliyorum
-
tenistopu
Dogru hatirliyosunuz , yalniz sonra dikkatli baktim PCR degilmis LCR imis ( reaksiyon zincir ligaz ) üretral suruntu ile alindi . Farkini sorunca bu cevap cikiyor :
PCR: DNA’nın belirli bir bölgesini çoğaltarak hedef DNA dizisinin varlığını tespit eden bir yöntemdir. Geniş çaplı DNA çoğaltımı için kullanılır.
LCR: DNA dizisindeki mutasyonları veya küçük değişiklikleri tespit etmek için kullanılan, ligaz enzimi ile çalışan bir yöntemdir. DNA çoğaltmak yerine, belirli diziler arasındaki küçük farklılıkları bulmaya odaklanır.
Her iki yöntem de genetik araştırmalarda önemli rol oynar, ancak kullanım alanları ve işleyiş mekanizmaları farklıdır.
Abi ben pcr yaptirdim klamidya negatif sonra birde antikor bakildi baska hastanede antikorda dusuk cikti doktor bana sen klamidya olmussun iyilesmis dedi antikor cikmazdi dedi antikor cikti ama dusuk cikti negatif cikti normal deger 0-20 bende 0.5 cikti bu antikor tamamen sifir mi olmasi gerekiyor yoksa herkeste cikabilir mi anlamadim klamidya IGG ve IGM doktora klamidya negatif cikti pcrda diyorum o zaman niye prostatit oldun olmazdin ki diyor sadece kafama takildi
-
tenistopu
Arkadasim sen korumasiz yada tehlike arz edebilecek herhangi bir iliski yasadinmi ? Eger boyle bir sey yaptiysan ve sana bulas oldugunu fark etmediysen doktorun dogru soyluyor , üretradan prostata yayilmis olabilir ki bu benim yasamakta oldugum sorun .
Ama benim çozemedigim unsurlar var , bir baska urulog a LCR testinde cikan pozitif klamidyayi gosterdim , bu sefer bu doktor bana o bisey ifade etmez dedi , sen antibiyotiklerini alirsin simdi aylarsa tahlil yaparsin tekrar cikar gibisinden bi laf etti .
Sana dogrusunu soylim , ben bu isten hicbirsey anlamadim . Patojen bulunup aylarca igne antibiyotik yapip iyilesmeyen var patojen bulunmadan kizilcik serbeti icip iyilesen var . Cok tuhaf . Yani en son deliricen , bak iste biz sana soylimistik psikolojik diye diyecekler yani buraya gidiyor .
Ama benim çozemedigim unsurlar var , bir baska urulog a LCR testinde cikan pozitif klamidyayi gosterdim , bu sefer bu doktor bana o bisey ifade etmez dedi , sen antibiyotiklerini alirsin simdi aylarsa tahlil yaparsin tekrar cikar gibisinden bi laf etti .
Sana dogrusunu soylim , ben bu isten hicbirsey anlamadim . Patojen bulunup aylarca igne antibiyotik yapip iyilesmeyen var patojen bulunmadan kizilcik serbeti icip iyilesen var . Cok tuhaf . Yani en son deliricen , bak iste biz sana soylimistik psikolojik diye diyecekler yani buraya gidiyor .
Bende hic birsey anlamadim iste abi pcr da negatif cikiyor antikor negatif yaziyor ama doktor sen gecmiste gecirmissin diyor bir sadece uretrada lokalize olmus diyor ertesi hafta prostatin arka tarafinda odem var diyor obur hafta gidiyom baska bir hastalik anlatiyor ne boktan bir ise bulastik ya artik kafa gitti oburune gidiyom bu iyilesmez gule gule diyor zafere gidiyom lokosit dusuk birseyin yok diyor oburune gidiyom sinirlerr blokaj yapak diyor ne boktan birsey ya
Hocam sen kadir abinin bahsettiği takviyeleri alıp en az 1-2 ay perhiz yaparsan iyileşebilirsin ama özellikle perhize dikkat ederek yarayı kapatabilirsinAbbasklcc yazdı: ↑02.09.2024 - 14:19 Bende hic birsey anlamadim iste abi pcr da negatif cikiyor antikor negatif yaziyor ama doktor sen gecmiste gecirmissin diyor bir sadece uretrada lokalize olmus diyor ertesi hafta prostatin arka tarafinda odem var diyor obur hafta gidiyom baska bir hastalik anlatiyor ne boktan bir ise bulastik ya artik kafa gitti oburune gidiyom bu iyilesmez gule gule diyor zafere gidiyom lokosit dusuk birseyin yok diyor oburune gidiyom sinirlerr blokaj yapak diyor ne boktan birsey ya
Valla hocam bilmiyorum ki bize cok saglam bilgili ilgili tecrubeli ama gercekten bilgili doktor lazim perhiz yapiyom hocam perhiz iyi geliyor birde bende ereksiyonu uzun tutunca kötü oluyorum ereksiyon olup yapmak gerekiyor
Hocam perhiz sadece mastürbasyon ve seks yapmamamız dimi mesela içerik seyretmek ile ereksiyon saglarsak perhizi bozuyor muyuz
Bence ereksiyon bile sıkintı dedigim gibi ereksiyonu uzun tutunca kotü oluyor bende atiyorum izledin yada baska sekildr erekte oldun ama boslmadin bu kötu yapiyor semptomlari artiriyir bende