Menide koyu beyaz parçalar ve şeffaf baloncuklar nedendir ?

Hastalığın sebep olduğu belirti ve yakınmalara ait soru ve görüşlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
ymnbeyy
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Menide koyu beyaz parçalar ve şeffaf baloncuklar nedendir ?

Mesaj gönderen ymnbeyy »

Arkadaşlar sorunlardan biri bu direk başlığa yazdım .@Kadir abi inş cevaplarsın.Öncekş mesajlara bi kaç kelime arattım bulamadım
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Re: Menide koyu beyaz parçalar ve şeffaf baloncuklar nedendir ?

Mesaj gönderen kadir »

ymnbeyy yazdı: 16.08.2024 - 16:33 Arkadaşlar sorunlardan biri bu direk başlığa yazdım .@Kadir abi inş cevaplarsın.Öncekş mesajlara bi kaç kelime arattım bulamadım
*Bol meyve ve sebze tüketin bol su için ve egzersiz yapın.
*Prostat sıvısı, meni ve idrar tahlillerinizin enfeksiyonel biobelirteçleri negatif olmalı.
ymnbeyy

Mesaj gönderen ymnbeyy »

kadir yazdı: 16.08.2024 - 21:17
ymnbeyy yazdı: 16.08.2024 - 16:33 Arkadaşlar sorunlardan biri bu direk başlığa yazdım .@Kadir abi inş cevaplarsın.Öncekş mesajlara bi kaç kelime arattım bulamadım
*Bol meyve ve sebze tüketin bol su için ve egzersiz yapın.
*Prostat sıvısı, meni ve idrar tahlillerinizin enfeksiyonel biobelirteçleri negatif olmalı.
Abi en son 3-4 lökositten sonra fibromiyalji için verdiği ilaçların bitmesini bekliyorum ancak diyet olmadan olmuycak gibi duruyor
alanyali
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Mesaj gönderen alanyali »

Konu hakkında bilgim yok ancak idrar köpürmesinde protein kaçağı olduğu gibi spermde de olup baloncuk olabilir mi diye düşündüm. Sperm testi verdiniz mi ?
ye22
Hastalık Başlangıç Yılı: 2017

Mesaj gönderen ye22 »

Baloncuklar prostattaki dokunun inflamasyonundan kaynaklı olarak oluşuyor, spermin atılışı sırasında prostat duvarlarının inflamasyonundan dolayı oluşan basınç değişiklikleri kaynaklı gerçekleşiyor. Koyu parçalarda prostatın meniyi tam sıvılaştıramaması sonucu oluşuyor. Enfeksiyonu temizlemeniz gerekiyor kısaca.
ymnbeyy

Mesaj gönderen ymnbeyy »

alanyali yazdı: 17.08.2024 - 01:40 Konu hakkında bilgim yok ancak idrar köpürmesinde protein kaçağı olduğu gibi spermde de olup baloncuk olabilir mi diye düşündüm. Sperm testi verdiniz mi ?
Hayır hocam hep prostat ile ilgili testler verdim son ölçüm 3/4 çıktı bende emındım prostatta nefeksiyon olduğuna ama hoca da diretti kültür pcr gerek yok diye birdahakine mikroskoptan fotoğraf alıcam farklı sahalarda acaba lökosit ölçümünde mi sıkıntı var bş bakalım
ymnbeyy

Mesaj gönderen ymnbeyy »

ye22 yazdı: 17.08.2024 - 09:02 Baloncuklar prostattaki dokunun inflamasyonundan kaynaklı olarak oluşuyor, spermin atılışı sırasında prostat duvarlarının inflamasyonundan dolayı oluşan basınç değişiklikleri kaynaklı gerçekleşiyor. Koyu parçalarda prostatın meniyi tam sıvılaştıramaması sonucu oluşuyor. Enfeksiyonu temizlemeniz gerekiyor kısaca.
Çok teşekkürler hocam şöyle güzelce acıklamalar insani bilgilendiriyor
ye22
Hastalık Başlangıç Yılı: 2017

Mesaj gönderen ye22 »

ymnbeyy yazdı: 19.08.2024 - 12:54
ye22 yazdı: 17.08.2024 - 09:02 Baloncuklar prostattaki dokunun inflamasyonundan kaynaklı olarak oluşuyor, spermin atılışı sırasında prostat duvarlarının inflamasyonundan dolayı oluşan basınç değişiklikleri kaynaklı gerçekleşiyor. Koyu parçalarda prostatın meniyi tam sıvılaştıramaması sonucu oluşuyor. Enfeksiyonu temizlemeniz gerekiyor kısaca.
Çok teşekkürler hocam şöyle güzelce acıklamalar insani bilgilendiriyor
Rica ederim
ymnbeyy

Mesaj gönderen ymnbeyy »

Yeni bir şey gördüm ama artık kafayı mı yiyorum bilmiyorum.İdrarda beyaz bulut gibi bişey olması mümkün mu bu yoksa başka bşr sebebi mi vardır?
alanyali
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Mesaj gönderen alanyali »

ymnbeyy yazdı: 23.08.2024 - 17:52 Yeni bir şey gördüm ama artık kafayı mı yiyorum bilmiyorum.İdrarda beyaz bulut gibi bişey olması mümkün mu bu yoksa başka bşr sebebi mi vardır?
İdrardan fal bakmıyorsanız normal değil. Çok odaklanmayın öyle 1-2 kere görmeyle şüpheye düşmeyin. Devamlılık varsa köpük gibiyse protein kaçağı olabilir. İdrarda görmeniz belki size avantaj çünkü idrar tahlilleri kolay ve doğru sonuçlu çıkıyor. Kesin tespiti daha kolay olabilir.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Mesaj gönderen kadir »

ymnbeyy yazdı: 23.08.2024 - 17:52 Yeni bir şey gördüm ama artık kafayı mı yiyorum bilmiyorum.İdrarda beyaz bulut gibi bişey olması mümkün mu bu yoksa başka bşr sebebi mi vardır?
Ejekulasyon sonrası idrarda bu tür görüntüler olabilir.