İdrar hissinin şiddetlenmesi
-
süpheliprostatit
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2024
İdrar hissinin şiddetlenmesi
Merhaba arkadaşlar , prostatit semptomlarımdan sürekli idrar hissi semptomu bir türlü geçiremedim. Dayanılamaz olduğu zamanlar oluyor ve sosyal hayatımı epey etkiliyor. Sorun şu ki idrar hissini söyle tanımlayayım. Tuvalete girip çıkınca rahatlama sinyali gelmediği için idrar yapmış rahatlığı hiç hissetmiyorum. Bu sebeple bulunduğum mekanlardan ayılırken tuvalete giriyorum sürekli. Fiziksel olarak bir çıktısı yok prostatın mesaneye baskısı gibi. Prostat yüzeyinde iltihap veya ödem olması ihtimaline yakınım. Forumda okuduğum metinlerde beni buna yönlendirdi açıkcası ancak bunu fiziksel olarak tanımlayamadım. Bu his büyük abdestten sonra da artıyor. Ama sonra yine az dereceli olacak şekilde kalıyor. Acaba sinirler hassaslaştı onlar mı uyarılıyor sürekli. Bu konuda biyolojik olarak bilgilendirebilecek var mı ? Rahatlama hissi neden gelmez. Mesaneyi neden boş hissetmiyorum. Neden büyük abdestle beraber artış gösterip sonra yavaş yavaş geçiyor. Ödem bunu yapar mı ? Ne kullanmak gerekir bu konuda ?
-
süpheliprostatit
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2024
Re: İdrar hissinin şiddetlenmesi
Teşekkürler önerin için ancak artık sonucun nasıl bir sebepten geldiğini bulmak istiyorum. Yoksa her şey deneme deneme , egzersizin faydalı olacağını düşünmene sebep olan ne oldu asıl merak ettiğim tecrübeli kişilerin bitolojik olarak şöyle şöyle olabilir demesi. Kafamda oturtamadım bir türlüFalconn58 yazdı: ↑11.08.2024 - 01:07Youtubeden cpps egzersizlerini yap iyi gelme olasılığı çok yükseksüpheliprostatit yazdı: ↑10.08.2024 - 22:39 Merhaba arkadaşlar , prostatit semptomlarımdan sürekli idrar hissi semptomu bir türlü geçiremedim. Dayanılamaz olduğu zamanlar oluyor ve sosyal hayatımı epey etkiliyor. Sorun şu ki idrar hissini söyle tanımlayayım. Tuvalete girip çıkınca rahatlama sinyali gelmediği için idrar yapmış rahatlığı hiç hissetmiyorum. Bu sebeple bulunduğum mekanlardan ayılırken tuvalete giriyorum sürekli. Fiziksel olarak bir çıktısı yok prostatın mesaneye baskısı gibi. Prostat yüzeyinde iltihap veya ödem olması ihtimaline yakınım. Forumda okuduğum metinlerde beni buna yönlendirdi açıkcası ancak bunu fiziksel olarak tanımlayamadım. Bu his büyük abdestten sonra da artıyor. Ama sonra yine az dereceli olacak şekilde kalıyor. Acaba sinirler hassaslaştı onlar mı uyarılıyor sürekli. Bu konuda biyolojik olarak bilgilendirebilecek var mı ? Rahatlama hissi neden gelmez. Mesaneyi neden boş hissetmiyorum. Neden büyük abdestle beraber artış gösterip sonra yavaş yavaş geçiyor. Ödem bunu yapar mı ? Ne kullanmak gerekir bu konuda ?
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: İdrar hissinin şiddetlenmesi
Prostat eğer iltihap/enfeksiyon/inflamasyonlu ise şişer mesaneye doğru yükselir baskı yapar mesane boynu yukarı doğru yükselir, bu yükselme sebebi ile mesane tam boşalamaz, akış etkilenir akmayan idrar kalıntısı beyine hep idrar varmış gibi sinyal gönderir.süpheliprostatit yazdı: ↑10.08.2024 - 22:39 Merhaba arkadaşlar , prostatit semptomlarımdan sürekli idrar hissi semptomu bir türlü geçiremedim. Dayanılamaz olduğu zamanlar oluyor ve sosyal hayatımı epey etkiliyor. Sorun şu ki idrar hissini söyle tanımlayayım. Tuvalete girip çıkınca rahatlama sinyali gelmediği için idrar yapmış rahatlığı hiç hissetmiyorum. Bu sebeple bulunduğum mekanlardan ayılırken tuvalete giriyorum sürekli. Fiziksel olarak bir çıktısı yok prostatın mesaneye baskısı gibi. Prostat yüzeyinde iltihap veya ödem olması ihtimaline yakınım. Forumda okuduğum metinlerde beni buna yönlendirdi açıkcası ancak bunu fiziksel olarak tanımlayamadım. Bu his büyük abdestten sonra da artıyor. Ama sonra yine az dereceli olacak şekilde kalıyor. Acaba sinirler hassaslaştı onlar mı uyarılıyor sürekli. Bu konuda biyolojik olarak bilgilendirebilecek var mı ? Rahatlama hissi neden gelmez. Mesaneyi neden boş hissetmiyorum. Neden büyük abdestle beraber artış gösterip sonra yavaş yavaş geçiyor. Ödem bunu yapar mı ? Ne kullanmak gerekir bu konuda ?
Öncelikle bu inflamasyona sebeb olan etkeni eradike etmeniz gerekir.
Bu yönteminde detaylarınada forumda sıklıkla temas edildi.
İncelemenizi öneririm dikkatlice.
Geçmiş olsun.