Eswt yaptıran

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
asosyal1
Hastalık Başlangıç Yılı: 2007

Eswt yaptıran

Mesaj gönderen asosyal1 »

İyi günler herkese Eswt yaptırıp azda olsa fayda gören var mı? Doktorum emekli olunca başka bi özel hastanede doktora gittim eswt yapalım ilaç tedavisi ile birlikte dedi ama eswt ücretini söylemedi haftada 2 kere olmak üzere toplamda 6 seans yapalım dedi. Az da olsa fayda gören bir arkadaşımız varsa bilgilendirir ise sevinirim teşekkürler herkese şimdiden
rizasirman
Hastalık Başlangıç Yılı: 2017

Re: Eswt yaptıran

Mesaj gönderen rizasirman »

Ben haftada 3 kez olmak üzere, 6 seans yaptırdım. Faydasını da gördüm. Prostatım sertleşmişti iyice. Formunu toplmasına yardımcı oldu. Ancak 45 gün sonra yine nüks yaşadım. Şu anda da tekrar bir eswt ye ihtiyacım var gibi hissediyorum. 3-6 ayda bir tekrarlamak lazım demişti zaten doktor da. Maliyetli bir işlem maalesef.

Bir de self eswt diye bir cihaz çıkmış. Biraz tuzlu. 80bin civarı fiyatı. Alan kullanan var mı bilmiyorum ancak eswt seanslarının çok da sık olması gerektiğini ve bu cihazı öneren doktorlar var. Alan kullanan varsa forumda tecrübesini paylaşırsa çok iyi olur.
asosyal1

Fiyat sordum söylemediler hastaneden sanki tutturabildigi fiyata yapiyor gibi geliyor özel hastane. Muayene ücretine iyi para verince seans ücreti eswt için herhalde 10bin var diye düşündüm gözüm korktu. Şimdilik 4 hafta ilaç tedavisi yapacağız dedi ardına eswt yapalım dedi ağrıların geçmezse dedi ulan bu hastalığı 17 yıldır belirli zamanlarda sıkıntısını çekiyorum yaptirmakta tereddüt ettim. Bi doktor daha buldum oda yoğun ilaç tedavi ise tedavi ediyor anladığım
Azitro
Tavanic
Iesef
Xatral gibi kombin veriyor ama randevu bulamadım kendisine
Rowe
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Mesaj gönderen Rowe »

asosyal1 yazdı: 10.08.2024 - 17:46 Fiyat sordum söylemediler hastaneden sanki tutturabildigi fiyata yapiyor gibi geliyor özel hastane. Muayene ücretine iyi para verince seans ücreti eswt için herhalde 10bin var diye düşündüm gözüm korktu. Şimdilik 4 hafta ilaç tedavisi yapacağız dedi ardına eswt yapalım dedi ağrıların geçmezse dedi ulan bu hastalığı 17 yıldır belirli zamanlarda sıkıntısını çekiyorum yaptirmakta tereddüt ettim. Bi doktor daha buldum oda yoğun ilaç tedavi ise tedavi ediyor anladığım
Azitro
Tavanic
Iesef
Hocam bu yazdığın ilaçları tek kombin halinde mi veriyor? Eğer öyleyse çok sakıncalı bence önemli olan duyarlı ilacı bulmak ve kullanmak
asosyal1

Rowe yazdı: 10.08.2024 - 17:50
asosyal1 yazdı: 10.08.2024 - 17:46 Fiyat sordum söylemediler hastaneden sanki tutturabildigi fiyata yapiyor gibi geliyor özel hastane. Muayene ücretine iyi para verince seans ücreti eswt için herhalde 10bin var diye düşündüm gözüm korktu. Şimdilik 4 hafta ilaç tedavisi yapacağız dedi ardına eswt yapalım dedi ağrıların geçmezse dedi ulan bu hastalığı 17 yıldır belirli zamanlarda sıkıntısını çekiyorum yaptirmakta tereddüt ettim. Bi doktor daha buldum oda yoğun ilaç tedavi ise tedavi ediyor anladığım
Azitro
Tavanic
Iesef
Hocam bu yazdığın ilaçları tek kombin halinde mi veriyor? Eğer öyleyse çok sakıncalı bence önemli olan duyarlı ilacı bulmak ve kullanmak
Giden bi arkadaşa tek kombin halinde vermiş. Ben daha gitmedim kendisine doc.dr. bunu veren doktor
alihan411
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Mesaj gönderen alihan411 »

Prostat için bilmiyorum ama ben penise yaptırmıştım 12 seans hiçbir faydasını görmedim boş beleş bir iş para tuzağı tamamen
asosyal1

alihan411 yazdı: 10.08.2024 - 18:24 Prostat için bilmiyorum ama ben penise yaptırmıştım 12 seans hiçbir faydasını görmedim boş beleş bir iş para tuzağı tamamen
Bilgilendirme için teşekkürler