Varikosel ameliyatı sonra geçemeyen testis ağrısı
Varikosel ameliyatı sonra geçemeyen testis ağrısı
Selam arkadaşlar ben geçen hafta sol testiste varikosel oldum ameliyat olmadan önce uzun süre oturmada ayağa kalkınca ağrı oluyordu ameliyat oldum fakat bu şikayetler devam ediyor ameliyattan sonra hemen ağrılar kesilmiyor mu yoksa beklemem mi lazım bu arada varisli damarlar hala yerinde duruyor yoksa bu ağrılar prostatitle mi alakalı daha önceden 16 yaşında bel soğukluğu yaşadım ve 25 gün doktora gitmemiştin
Re: Varikosel ameliyatı sonra geçemeyen testis ağrısı
Hemen geçmez en az bir 6 ay yolu var hocam ben 2 defa oldum sol varikoseli bazen hala ağrı giriyor ama eskisi kadar değilOrkunnn yazdı: ↑03.08.2024 - 19:09 Selam arkadaşlar ben geçen hafta sol testiste varikosel oldum ameliyat olmadan önce uzun süre oturmada ayağa kalkınca ağrı oluyordu ameliyat oldum fakat bu şikayetler devam ediyor ameliyattan sonra hemen ağrılar kesilmiyor mu yoksa beklemem mi lazım bu arada varisli damarlar hala yerinde duruyor yoksa bu ağrılar prostatitle mi alakalı daha önceden 16 yaşında bel soğukluğu yaşadım ve 25 gün doktora gitmemiştin
Re: Varikosel ameliyatı sonra geçemeyen testis ağrısı
Sağol dostum youtubede de doktorlar 3 aydan bahsediyor teşekkürler esenlikle kalın