Avni Uysal

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
Yorgun123
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Avni Uysal

Mesaj gönderen Yorgun123 »

Arkadaşlar merhaba 1.5 yıldır bu hastalıkla düşe kalka uğraşıyorum. Bazen belirtilerim azalsada geri geliyor. Zafer hocaya gittim verdiği ilaçlarım kullandım en son ondan öncede herhalde sayısız doktora gittim. Ama ilk defa prostat sıvısını zafer hocadan aldırdım çünkü diğerleri istikrarlı bir şekilde almadı. Zafer hoca 8-10 lökosit görünce 2 haftalık bir antibiyotik tedavisi verdi 5 genta iğneli kullandım fakat aynı durumdayım halen tekrar görüştüğümde de bir de meni kültürü yapalım dedi ve beni zaten orda kaybetti ben onlarca kez meni kültürü verdim zaten temiz çıkıyor. Tam bir hayal kırıklığı kaç kmlerce yol gittim geldim. Sorum şu forumda bir Avni Uysal ismi dönüyor sizce ankaraya hoca için gidilir mi ne diyosunuz. Ben artık çok sıkıldım bunaldım lökosit sıfırlandı mı onuda bilmiyorum aslında onun için gitmek istiyorum asıl hemde bakteri ölmediyse tespit edilsin çok fazla antibiyotik kullandım yoruldum artık. Tavsiyelerinizi önerilerinizi bekliyorum.
tenistopu

Re: Avni Uysal

Mesaj gönderen tenistopu »

Daha önce yapmis oldugunuz tahlillerde ( pcr , kultur , pros. sivisi , meni ... ) herhangi bir bakteri bulundumu ? Yoksa amparik antibiyotik tedavi yazip sizi gonderdiler , ve sizde tekrar lokosit sayımı yaptirip azalma varmı erradike olmuşmu bunu bilmek istiyorsunuz anladigim kadariyla .
ye22
Hastalık Başlangıç Yılı: 2017

Mesaj gönderen ye22 »

Avni hoca gerçekten çok ilgili biri çok babacan ancak ben kendi tecrübelerime göre şunu söyleyebilirim, lökosit ölçümü yapsa da çok fazla antibiyotik verme taraftarı değil diyebilirim. Yani zafer hocanın verdiği gibi bir antibiyotik kürünü beklemeyin. Ben kendisine ilk gidenlerdenim. Testlerde lökositim yüksek ve kültürde de sürekli çıkan str. mitis bakterisi tekrar çıktı. İlgilenmedi dersem yalan söylemiş olurum ama güçlü bir antibiyotik programına başlatmadı. Bende kendisine gitmeyi bıraktım tekrardan eski doktoruma geri döndüm. Tabi ki bunlar benim kendi tecrübelerim ama siz belki fayda görebilirsiniz.
yenicezseni
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Mesaj gönderen yenicezseni »

Yorgun123 yazdı: 30.07.2024 - 15:49 Arkadaşlar merhaba 1.5 yıldır bu hastalıkla düşe kalka uğraşıyorum. Bazen belirtilerim azalsada geri geliyor. Zafer hocaya gittim verdiği ilaçlarım kullandım en son ondan öncede herhalde sayısız doktora gittim. Ama ilk defa prostat sıvısını zafer hocadan aldırdım çünkü diğerleri istikrarlı bir şekilde almadı. Zafer hoca 8-10 lökosit görünce 2 haftalık bir antibiyotik tedavisi verdi 5 genta iğneli kullandım fakat aynı durumdayım halen tekrar görüştüğümde de bir de meni kültürü yapalım dedi ve beni zaten orda kaybetti ben onlarca kez meni kültürü verdim zaten temiz çıkıyor. Tam bir hayal kırıklığı kaç kmlerce yol gittim geldim. Sorum şu forumda bir Avni Uysal ismi dönüyor sizce ankaraya hoca için gidilir mi ne diyosunuz. Ben artık çok sıkıldım bunaldım lökosit sıfırlandı mı onuda bilmiyorum aslında onun için gitmek istiyorum asıl hemde bakteri ölmediyse tespit edilsin çok fazla antibiyotik kullandım yoruldum artık. Tavsiyelerinizi önerilerinizi bekliyorum.
Hocam lokosit 8 10 ciktiktan sonra yaptiginiz anti tedavisi sonucu lokosit kaca dustu ona baktirdiniz mi ? Lokosit sifirlaninca agrilar gitmiyor ki doku hasarina yonelik tedavi de lazim
Yorgun123

tenistopu yazdı: 30.07.2024 - 19:35 Daha önce yapmis oldugunuz tahlillerde ( pcr , kultur , pros. sivisi , meni ... ) herhangi bir bakteri bulundumu ? Yoksa amparik antibiyotik tedavi yazip sizi gonderdiler , ve sizde tekrar lokosit sayımı yaptirip azalma varmı erradike olmuşmu bunu bilmek istiyorsunuz anladigim kadariyla .
Pcrda gardenella vaginalis çıkmıştı idrardan yaptılar onu menide de bir keresinde e.coli yakaladık ama onlar içinde hepsinde tedavi uygulandı antibiyotik kullandım yani. Şuan gece idrara çıkma başladı tekrardan yoktu uzun bir süredir rahattım.
Yorgun123

yenicezseni yazdı: 30.07.2024 - 19:44
Yorgun123 yazdı: 30.07.2024 - 15:49 Arkadaşlar merhaba 1.5 yıldır bu hastalıkla düşe kalka uğraşıyorum. Bazen belirtilerim azalsada geri geliyor. Zafer hocaya gittim verdiği ilaçlarım kullandım en son ondan öncede herhalde sayısız doktora gittim. Ama ilk defa prostat sıvısını zafer hocadan aldırdım çünkü diğerleri istikrarlı bir şekilde almadı. Zafer hoca 8-10 lökosit görünce 2 haftalık bir antibiyotik tedavisi verdi 5 genta iğneli kullandım fakat aynı durumdayım halen tekrar görüştüğümde de bir de meni kültürü yapalım dedi ve beni zaten orda kaybetti ben onlarca kez meni kültürü verdim zaten temiz çıkıyor. Tam bir hayal kırıklığı kaç kmlerce yol gittim geldim. Sorum şu forumda bir Avni Uysal ismi dönüyor sizce ankaraya hoca için gidilir mi ne diyosunuz. Ben artık çok sıkıldım bunaldım lökosit sıfırlandı mı onuda bilmiyorum aslında onun için gitmek istiyorum asıl hemde bakteri ölmediyse tespit edilsin çok fazla antibiyotik kullandım yoruldum artık. Tavsiyelerinizi önerilerinizi bekliyorum.
Hocam lokosit 8 10 ciktiktan sonra yaptiginiz anti tedavisi sonucu lokosit kaca dustu ona baktirdiniz mi ? Lokosit sifirlaninca agrilar gitmiyor ki doku hasarina yonelik tedavi de lazim
Yok hayır baktırmadım aslında ona baktırmak içinde gitmek istiyorum.
tenistopu

Mesaj gönderen tenistopu »

Pcrda gardenella vaginalis çıkmıştı idrardan yaptılar onu menide de bir keresinde e.coli yakaladık ama onlar içinde hepsinde tedavi uygulandı antibiyotik kullandım yani. Şuan gece idrara çıkma başladı tekrardan yoktu uzun bir süredir rahattım.
[/quote]

Ben de aynı süreçten geçiyorum. En son antibiyotik tedavisinden önce prostat sıvısında yaklaşık 10 lökosit vardı. Hala bir tıkanıklık ve hafif üriner rahatsızlıklar mevcut. Şimdi bir karar vermem gerekiyor: Lökosit sayımına ve antibiyotik tedavisine devam mı etmeliyim, yoksa durumu doğal haliyle mi bırakmalıyım ?
Inatlasarakmi bir çözüme ulasiliyor yoksa vucut bi yerde bunu yeniyormu .