Penis Ucunda Sürekli Yanma

Hastalığın sebep olduğu belirti ve yakınmalara ait soru ve görüşlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
charmanderer
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Penis Ucunda Sürekli Yanma

Mesaj gönderen charmanderer »

Merhaba,22 yaşındayım . 4 sene önce sol testisimde varikosel çıktı ancak ameliyat gerek olmadığını söylediler. 3 ay önce de sağ testisimde ağrı nedeniyle ürolojiye gittim ve epididimoorşit ile sağ testisimde kist çıktı. Ceftinex kullandım 10 gün, ağrım geçti 1 ay sonra ağrı nüksetti. Ağrım olmadığında penis ucum yanıyordu, penisin ucu yanıncada sağ testisimde ağrım olmuyordu. Tekrar ürolojiye gittim ceftinex+cipro yazdılar kullandım. Kullanınca biraz rahatladım ancak ilaçlar bitince tekrar aynı belirtiler ortaya çıktı. Bunun üzerine başka bir prof ürologa daha gittim. Kan, idrar, idrar kültürü, ultrasonum temiz çıkınca psikolojiktir dediler(3 ayda 3 kere idrar kültürü verdim hepsi temiz çıktı). 1 hafta daha yanma devam ettikten sonra kendiliğinden kesildi 5-6 gün yanmam veya ağrım olmamıştı lakin tekrar yanma oldu. Yanma sürekli bir şekilde oluyor, ,idrar yaparken biraz rahatlıyorum 2-3 dakika sonra tekrar başlıyor. Sizce ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Re: Penis Ucunda Sürekli Yanma

Mesaj gönderen kadir »

Merhaba, olası ürogenital sistem enfeksiyonlarında tanı için size yapılan tahliller doğru fakat eksik yapılmış.
Prostat sıvısı ve Menidende ayrı ayrı lökosit incelemesi/Pcr/Kültür yaptırmanı öneririm sana.
Detaylar forumda bir çok yerde var iyice incelemenizi tavsiye ederim kardeşim.
charmanderer

kadir yazdı: 22.07.2024 - 14:20 Merhaba, olası ürogenital sistem enfeksiyonlarında tanı için size yapılan tahliller doğru fakat eksik yapılmış.
Prostat sıvısı ve Menidende ayrı ayrı lökosit incelemesi/Pcr/Kültür yaptırmanı öneririm sana.
Detaylar forumda bir çok yerde var iyice incelemenizi tavsiye ederim kardeşim.
Teşekkür ederim. Başka bir üroloğa gidip bunları da istediğimi belirteyim. Sonuçlar çıkınca tekrardan buraya yazarım.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Rica ederim.
charmanderer

Bugün prostat sıvısından lökosit baktırdım. 2-3 lökosit çıktığı için doktorum prostatit değilsin dedi ve kültüre gerek olmadığını söyledi. Sıcak su oturması ve baharatlı yiyeceklerden uzak durmam söylendi. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
charmanderer

değerli @kadir abim yorum yapabilirsen mutlu olurum.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

@Charmanderer kardeşim prostat sıvısı negatif ise enfeksiyon/iltihap yok demektir. İnflamatuar süreçte yapılacak olanları yapmanı öneririm. Drunun dedikleride doğru.
charmanderer

teşekkürler abi.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Rica ederim
Abbasklcc
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Mesaj gönderen Abbasklcc »

charmanderer yazdı: 07.01.2025 - 17:17 Bugün prostat sıvısından lökosit baktırdım. 2-3 lökosit çıktığı için doktorum prostatit değilsin dedi ve kültüre gerek olmadığını söyledi. Sıcak su oturması ve baharatlı yiyeceklerden uzak durmam söylendi. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Doktorun zafer mi ? Birde prostatit degilse neymis teshis koydumu
charmanderer

avni uysala muayene oldum. Zaten prostatit semptomlarının çoğunu göstermiyordum, sadece penis ucunda yanma ve ara sıra sağ testis ağrısı çekiyordum. Prostatım 30 cc çıktı. Büyük olduğunu ve sıvı dolu olduğunu söyledi, ona bağlı olarak bir kaç semptom yaşadığımı dile getirdi.