Falconn58 yazdı: ↑26.06.2024 - 22:53Falcon kardeşim bende 2. Kez masaj sonrasi meniden synevoya özel besi kültür verdim umarim uretebilirler bende pcr ü.pavrum ve gardnella firsatcisi çıktı bana tavsiye edebilecegin enfeksiyon dr var mı acaba ozellikle sehir hastanesinde ? ( Semptomlarim seninki ile birebir sehir hastanesinde p.tesi gastroenteroloji bölümüne hemoroid gosterecem ayni yerde 15 yil önce kıl dönmesi ameliyatı olmuştum ve 2 ad large yumurta büyüklükte allien gibi kıl yumağı cikarmislardi ve simdi o bölgemde de ağrı var onun icinde mr isteyeceğim hatta o zaman dr kil donmen bağırsağını delecekmiş felan demişti onu da büyük wc geldiginde yaptığı ağrı ile anlamistim hic iltihap lekesi ile karsilasmadim yada kakayla karistirmis olabilirim bilgin olsun
Evet pcr da yaptırdım birşey cikmadı kültürde kns üredi
Hastalıkta 6. Ayım
Re: Hastalıkta 6. Ayım
Bence lökositi 0 lamadan masaj yaptırma benimde 6 ayım 4-5 indirdim lökositi beslenme çok etkiliyor şekerden mümkün olduğunca uzak durmak lazım kafein ve çay da çok etkiliyor bir gün kahve içtim 2 gün ağrılarım arttı
İnşallah iyi gelir lökosit 0 ise iyi olabilir
Bende aynı şekilde ilerliyorum. Lökosit bile çıkmıyor bende sadece iltihap ödem üzerine yoğunlaştım.
Bromelain , Quercetin , Pollstimol , Vipros , Dex-Forte alıyorum. Gelişme olursa güncellerim. (İlk üçü 25 gün oldu başlayalı)
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Öyle bir şey yok kardeşim.
-
kadir
Sağlıklı bir insanda 15 lökosit normal değil.
Kadir abi geçen ay lokasit sayımı yaptırdım 20-25 arası çıktı dr antibiyotik verdi kullanmadım bu gün tekrar baktırdım 1 tane tek vardı şimdi bu durum nasıl açıklanır lokasit kendi kendine geçer mi?
-
kadir
Olabilir kardeşim demekki kendi kendine geçen bir enfeksiyonmuş seninkisi...sevinmen gerekir. Virulansi düşük bir bakteri olabilir.
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
-
tenistopu
Bende de prostat sıvısı analizinde benzer bişey çikmisti :
İncelenen yaymada gram boyaması 1000x büyütmede her alanda 10-15 PMN göstermektedir. Bol miktarda mukus filamentleri ve lesitin cisimcikleri bulunmasına rağmen hücre içi gram-negatif diplokoklar görülmemektedir.
Doktor onemli derecede bişey değil dedi , pcr sürüntüden çıkan klamidya sebebinden üretrit olmuşun . Prostatta çok az bi inflamasyon var , igneler ve iki hafta doksisilin yazdi , bitireli bir buçuk ay oldu hala yokluyor günde bi idrardan sonra .
Pmn " polimorfornükleer lokosit " lokositlerin bir hucre tipi heralde sayimi ayni , normal lokosit gibi . Kadir abi daha iyi bilir .
İncelenen yaymada gram boyaması 1000x büyütmede her alanda 10-15 PMN göstermektedir. Bol miktarda mukus filamentleri ve lesitin cisimcikleri bulunmasına rağmen hücre içi gram-negatif diplokoklar görülmemektedir.
Doktor onemli derecede bişey değil dedi , pcr sürüntüden çıkan klamidya sebebinden üretrit olmuşun . Prostatta çok az bi inflamasyon var , igneler ve iki hafta doksisilin yazdi , bitireli bir buçuk ay oldu hala yokluyor günde bi idrardan sonra .
Pmn " polimorfornükleer lokosit " lokositlerin bir hucre tipi heralde sayimi ayni , normal lokosit gibi . Kadir abi daha iyi bilir .
Prostattan sıvı alındığı zaman veya masaj yapıldığı zaman sizde ağrı oluyormu merak ettim ben de hiç olmadı o yüzden sormak istedim
Bende baktım 2013 ten beri her 4 ayda bır idrar yolu enfeksiyonu geçirmişim ama o dönemde sadece idrarda yanma olurdu. Böyle yanma agrı kas ağrısı olmazdı. O dönem'de ilaçlarıda kullanmazdım çocuktum nerden bilim ki zaten kullansam da daha kötü olabilirdim çünkü Dr ler fiks bilinen ilaçları yazardı. Diyeceğim o ki zamanla o bölgede kas ve sinir harabiyeti oluyor. Öenmli olan bu durumu nasıl düzelteceğiz.Falconn58 yazdı: ↑22.08.2024 - 18:43 Arkadaşlar e nabızdan geriye dönük idrar testlerimi inceledim benim hastalık 2023 kasımda başladı ilk teşhiste idrarda 46 prostat sıvısında 30 lökosit vardı 2021 aralık ayında gayet sağlıklı bir insanken bile lökosit 15 miş galiba zamanla hastalık zemini oluşturmuş
-
yenicezseni
-
tenistopu
Bende de bir ağrı olmadı . Bir noktaya basınç verdi , sıvıyı aldı . Oradan çıktıntan sonra herhangi bir agrı sızı hiç bişey hissetmedim , orada yasadığımi beynim sanki ilginç bir şekilde DELETE etti .
-
yenicezseni
-
yenicezseni
Allah şifa verir umarım hocam .