Bu sonuçlar birşey ifade eder mi

Hastalığın sebep olduğu belirti ve yakınmalara ait soru ve görüşlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
alanyali
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Bu sonuçlar birşey ifade eder mi

Mesaj gönderen alanyali »

Merhabalar , bugün doktora gidip bir cinsel bulaş testi istediğimi söyledim. Kendimde çok şüphelenmiyordum ama denemekten zarar gelmezdi. Doktor tamam gerekli tahlilleri istedik dedi gittim baktım sadece kan istemiş. Kan sonuçlarım geldi ama sanki dümenden yapılmış gibi geldi bunlar hakkında fikriniz var mı birşeyler ifade eder mi ?

Resim
Çapulcu
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Re: Bu sonuçlar birşey ifade eder mi

Mesaj gönderen Çapulcu »

HIV ve Hepatit türleri bakılmış. Negatif çıkmış. Normalde kandan VDRL de bakarlar. Frengi için bakmamış... Bu testler üriner sistemde ki bakteri yada enfeksiyon hakkında fikir vermez..İdrara bari bakmadı mı?
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Mesaj gönderen kadir »

Kandan bakılan olası bulaş riski icinde olan Hepatit C, Hepatit B, HIV testleriniz negatif.
alanyali
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Mesaj gönderen alanyali »

Çapulcu yazdı: 28.06.2024 - 21:35 HIV ve Hepatit türleri bakılmış. Negatif çıkmış. Normalde kandan VDRL de bakarlar. Frengi için bakmamış... Bu testler üriner sistemde ki bakteri yada enfeksiyon hakkında fikir vermez..İdrara bari bakmadı mı?
İşte hocam problemler idrar yollarında kandan baktı birazdan dümenden geldi açıkçası göndermek için yaptı gibi