Kadir abi Allah için yardım et
-
Neyimvarkiacep
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2024
Kadir abi Allah için yardım et
Abi 4 ay önce şüpheli bir ilişkim oldu eskortla 13 14 gün sonra kasıklarımda mantar oldu dermotoji mantar ilacı yazdı başladım 1 ay sonra idrarda aşırı yanma olunca enfeksiyona çıktım çipro verdi sonra hiv hepatit ve idrar kültürü aldı sorun yoktu sonra çiproyu kullanmaya başladiktan 2 gün sonra idrar debim gitti kesik kesik damla damla idrar yapmaya başladim sonra bu forumda okudıgum her testi oldum bakteri yok ugs ile bile baktılar kan testi bile verdim prostat için yok ama desefin iğneler haftalarca teredox plyfeolyy diye bir ilaç xaflu herşeyi kullandım idrar debim bir idrar debim ve kesik kesik idrar bir türlü düzelmiyor 12.hafta ya kadar bir sürü hiv testi oldum herkes kapat yok sende dedi dilimde beyazlık mantar ve kasıklarımda mantar var sürekli tekrar ediyor abi bu Candida mantarı cinsel yoldan geçer mi ayrıca Candida prostatı diye bir yazını okudum benim idrar problemlerim bundan kaynaklı olabilir mi yanma agrı şikayetlerim hiç yok sadece düşük debi ve idrara çıkarkren 10 15 saniye bekleme bu Candidan kaynaklıysa bu nasıl düzelecek abi ne nolur cevap verirsen çok sevinirim teşekkürler şimdiden
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: Kadir abi Allah için yardım et
Geçmiş olsun kardeşim, cinsel yolla bir bulaş olmuş ve enfeksiyon oluşmuş bu belli...fakat bu durumun teşhisi için bazı tahliller yapman gerek. Kandan belli olacak bir ürogenital hastalık değil bu.Neyimvarkiacep yazdı: ↑07.06.2024 - 20:51 Abi 4 ay önce şüpheli bir ilişkim oldu eskortla 13 14 gün sonra kasıklarımda mantar oldu dermotoji mantar ilacı yazdı başladım 1 ay sonra idrarda aşırı yanma olunca enfeksiyona çıktım çipro verdi sonra hiv hepatit ve idrar kültürü aldı sorun yoktu sonra çiproyu kullanmaya başladiktan 2 gün sonra idrar debim gitti kesik kesik damla damla idrar yapmaya başladim sonra bu forumda okudıgum her testi oldum bakteri yok ugs ile bile baktılar kan testi bile verdim prostat için yok ama desefin iğneler haftalarca teredox plyfeolyy diye bir ilaç xaflu herşeyi kullandım idrar debim bir idrar debim ve kesik kesik idrar bir türlü düzelmiyor 12.hafta ya kadar bir sürü hiv testi oldum herkes kapat yok sende dedi dilimde beyazlık mantar ve kasıklarımda mantar var sürekli tekrar ediyor abi bu Candida mantarı cinsel yoldan geçer mi ayrıca Candida prostatı diye bir yazını okudum benim idrar problemlerim bundan kaynaklı olabilir mi yanma agrı şikayetlerim hiç yok sadece düşük debi ve idrara çıkarkren 10 15 saniye bekleme bu Candidan kaynaklıysa bu nasıl düzelecek abi ne nolur cevap verirsen çok sevinirim teşekkürler şimdiden
Öncelikle prostatin sağlammı ona bakmak gerek çünkü en zor iyileşen yer orası. 4 ay olmuş cinsel bulaş yaşayalı. Bu süreçte penis ucundan giren olası patojenin prostata yerleşmesi yüksek bir ihtimal.
Dolayısı ile önce rektal tuşe yöntemi ile Prostat sıvısindan cam üzerine damlatilarak mikroskop altında ıslak lökosit sayımı yaptirmanı, lökosit yüksek çıkarsa yine ayrı bir sividan pcr yaptirmani (candida, cybh ve commensal bakterileri içeren bir patojen taraması yaptirmani ve yine pozitif çıkarsa bu patojenlere özel kültür ve antibiogram yaptirmani öneririm sana. Sonuçta tanı ve tedavi yöntemin doğru bir şekilde yapılacaktır. Panik yapmana gerek yok.
-
Neyimvarkiacep
Teşekkürler abi usg de prostata baktılar normal dediler prostat olamdıgımı söylediler menı kültüründe de sadece cilt flotası diye bişe üreyince doktor kapat stres yapmışsın dedi aylarca süren stres mi olur abi en iyisi dediğin şekide yapmak tekrardan teşekkürler abikadir yazdı: ↑07.06.2024 - 21:12Geçmiş olsun kardeşim, cinsel yolla bir bulaş olmuş ve enfeksiyon oluşmuş bu belli...fakat bu durumun teşhisi için bazı tahliller yapman gerek. Kandan belli olacak bir ürogenital hastalık değil bu.Neyimvarkiacep yazdı: ↑07.06.2024 - 20:51 Abi 4 ay önce şüpheli bir ilişkim oldu eskortla 13 14 gün sonra kasıklarımda mantar oldu dermotoji mantar ilacı yazdı başladım 1 ay sonra idrarda aşırı yanma olunca enfeksiyona çıktım çipro verdi sonra hiv hepatit ve idrar kültürü aldı sorun yoktu sonra çiproyu kullanmaya başladiktan 2 gün sonra idrar debim gitti kesik kesik damla damla idrar yapmaya başladim sonra bu forumda okudıgum her testi oldum bakteri yok ugs ile bile baktılar kan testi bile verdim prostat için yok ama desefin iğneler haftalarca teredox plyfeolyy diye bir ilaç xaflu herşeyi kullandım idrar debim bir idrar debim ve kesik kesik idrar bir türlü düzelmiyor 12.hafta ya kadar bir sürü hiv testi oldum herkes kapat yok sende dedi dilimde beyazlık mantar ve kasıklarımda mantar var sürekli tekrar ediyor abi bu Candida mantarı cinsel yoldan geçer mi ayrıca Candida prostatı diye bir yazını okudum benim idrar problemlerim bundan kaynaklı olabilir mi yanma agrı şikayetlerim hiç yok sadece düşük debi ve idrara çıkarkren 10 15 saniye bekleme bu Candidan kaynaklıysa bu nasıl düzelecek abi ne nolur cevap verirsen çok sevinirim teşekkürler şimdiden
Öncelikle prostatin sağlammı ona bakmak gerek çünkü en zor iyileşen yer orası. 4 ay olmuş cinsel bulaş yaşayalı. Bu süreçte penis ucundan giren olası patojenin prostata yerleşmesi yüksek bir ihtimal.
Dolayısı ile önce rektal tuşe yöntemi ile Prostat sıvısindan cam üzerine damlatilarak mikroskop altında ıslak lökosit sayımı yaptirmanı, lökosit yüksek çıkarsa yine ayrı bir sividan pcr yaptirmani (candida, cybh ve commensal bakterileri içeren bir patojen taraması yaptirmani ve yine pozitif çıkarsa bu patojenlere özel kültür ve antibiogram yaptirmani öneririm sana. Sonuçta tanı ve tedavi yöntemin doğru bir şekilde yapılacaktır. Panik yapmana gerek yok.
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Hayır kardeşim yanlış bir değerlendirme...stresle ne alakası var ürogenital sistem semptomları yaşamanın?
-
Neyimvarkiacep
Haklısın abi en iyisi pazartesi rektal tuşe yaptırmak dediğin yolu izlicem abi