Sabahları koyu (kırmızıya yakın)işemek yardım

Hastalığın sebep olduğu belirti ve yakınmalara ait soru ve görüşlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
ymnbeyy
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Sabahları koyu (kırmızıya yakın)işemek yardım

Mesaj gönderen ymnbeyy »

Abiler ilk idrar sabah koyu oluyor neye göre değişiyor bilmiyorum ama bazen kırmızıya cok yakın oluyor .Sarı değil kırmızı bunun sebebi nedir neden böyle zaten ilk idrardan sonra bi ağrı acı durumu eşlik ediyor zamanla dağılıyor ? Prostatın bunla ne alakası var ?Sistoskopi olmadım ama mesanede sorun olduğunu düşünmüyorum.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Re: Sabahları koyu (kırmızıya yakın)işemek yardım

Mesaj gönderen kadir »

ymnbeyy yazdı: 07.06.2024 - 12:08 Abiler ilk idrar sabah koyu oluyor neye göre değişiyor bilmiyorum ama bazen kırmızıya cok yakın oluyor .Sarı değil kırmızı bunun sebebi nedir neden böyle zaten ilk idrardan sonra bi ağrı acı durumu eşlik ediyor zamanla dağılıyor ? Prostatın bunla ne alakası var ?Sistoskopi olmadım ama mesanede sorun olduğunu düşünmüyorum.
Böbreklerinizle alakalı bir problem olabilir. İyi bir hastanenin üroloji bölümünde muayene olmanızı öneririm.
Namusait

Mesaj gönderen Namusait »

ymnbeyy yazdı: 07.06.2024 - 12:08 Abiler ilk idrar sabah koyu oluyor neye göre değişiyor bilmiyorum ama bazen kırmızıya cok yakın oluyor .Sarı değil kırmızı bunun sebebi nedir neden böyle zaten ilk idrardan sonra bi ağrı acı durumu eşlik ediyor zamanla dağılıyor ? Prostatın bunla ne alakası var ?Sistoskopi olmadım ama mesanede sorun olduğunu düşünmüyorum.
ilk idrarda benimde rengi koyu oluyor, safra ve karaciğer ile ilgili olumsuzlukta kanda bilirubin artışı ve koyu renk görülür
Namusait

Mesaj gönderen Namusait »

pardon kanda değil idrarda koyu rengi veren bilirubindir