Peniste Kum Saati Görünümü ve Geriye Çekilme
Peniste Kum Saati Görünümü ve Geriye Çekilme
Merhabalar, son zamanlarda bu iki durum canımı sıkmaya başladı. Penisim genel olarak geri çekilmiş kısa bir durumda. Bazen çok daha fazla içeri çekiliyor gömülüyor. Hatta testislerimde de bu problem oluyor. Bazen ise inmiş hali normal boyutunda oluyor, idrar debimde iyi oluyor bu durumda. Kum saati görünümü ise tepeden bakınca ortada boğum varmiş gibi görünüyor. Debiyi azaltıyor. Hissizligin sebebi de bunlar olabilir mi diye düşünmeye başladım.
Bu sıkıntılar için kullandığınız takviye veya ilacvar mı?
-
Namusait
Re: Peniste Kum Saati Görünümü ve Geriye Çekilme
aynı sorunları ben de yaşıyorum alfa blocker ilaçlar faydalı olabilir sıkıntımıza ama ben doktora yazdıramadım bir daha gitmeyi düşünüyorum doktora
-
Namusait
benim en büyük sorunum penisin kısmen deri içinde gömülü olması sürekli rahatsızlık hissi.Hocam sizde penis donut görünümü alıyor mu deriye gömülüp?
-
NonwovenII
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Kum saati görünüm bende de var. Yani böyle yeni yeni sertleşirken ortada paket lastiği takılı gibi iğrenç görünüyor. Sertleşince düzeliyor bir de tamamen yumuşakken. Bazen idrarı da dediğin gibi hafif engelliyor. Sertleşince düzeliyorsa sorun yok bence. Hissizlik vs bende yok. Sertleşme problemi, erken boşalma da yok.Fzt yazdı: ↑04.06.2024 - 15:50 Merhabalar, son zamanlarda bu iki durum canımı sıkmaya başladı. Penisim genel olarak geri çekilmiş kısa bir durumda. Bazen çok daha fazla içeri çekiliyor gömülüyor. Hatta testislerimde de bu problem oluyor. Bazen ise inmiş hali normal boyutunda oluyor, idrar debimde iyi oluyor bu durumda. Kum saati görünümü ise tepeden bakınca ortada boğum varmiş gibi görünüyor. Debiyi azaltıyor. Hissizligin sebebi de bunlar olabilir mi diye düşünmeye başladım.
𝚈𝚞̈𝚛𝚞̈𝚛𝚜𝚎𝚗 𝚢𝚊𝚔ı𝚗𝚍ı𝚛, 𝚋𝚊𝚔𝚊𝚛𝚜𝚊𝚗 𝚞𝚣𝚊𝚔!
Geri çekilme var mi hocam sizdeNonwovenII yazdı: ↑04.06.2024 - 22:00Kum saati görünüm bende de var. Yani böyle yeni yeni sertleşirken ortada paket lastiği takılı gibi iğrenç görünüyor. Sertleşince düzeliyor bir de tamamen yumuşakken. Bazen idrarı da dediğin gibi hafif engelliyor. Sertleşince düzeliyorsa sorun yok bence. Hissizlik vs bende yok. Sertleşme problemi, erken boşalma da yok.Fzt yazdı: ↑04.06.2024 - 15:50 Merhabalar, son zamanlarda bu iki durum canımı sıkmaya başladı. Penisim genel olarak geri çekilmiş kısa bir durumda. Bazen çok daha fazla içeri çekiliyor gömülüyor. Hatta testislerimde de bu problem oluyor. Bazen ise inmiş hali normal boyutunda oluyor, idrar debimde iyi oluyor bu durumda. Kum saati görünümü ise tepeden bakınca ortada boğum varmiş gibi görünüyor. Debiyi azaltıyor. Hissizligin sebebi de bunlar olabilir mi diye düşünmeye başladım.
-
Namusait
hocam sizde donut görünümü oluyor mu penis geri çekilince kenarlarda deri toplanıyo mu acabaFzt yazdı: ↑05.06.2024 - 11:19Geri çekilme var mi hocam sizdeNonwovenII yazdı: ↑04.06.2024 - 22:00Kum saati görünüm bende de var. Yani böyle yeni yeni sertleşirken ortada paket lastiği takılı gibi iğrenç görünüyor. Sertleşince düzeliyor bir de tamamen yumuşakken. Bazen idrarı da dediğin gibi hafif engelliyor. Sertleşince düzeliyorsa sorun yok bence. Hissizlik vs bende yok. Sertleşme problemi, erken boşalma da yok.Fzt yazdı: ↑04.06.2024 - 15:50 Merhabalar, son zamanlarda bu iki durum canımı sıkmaya başladı. Penisim genel olarak geri çekilmiş kısa bir durumda. Bazen çok daha fazla içeri çekiliyor gömülüyor. Hatta testislerimde de bu problem oluyor. Bazen ise inmiş hali normal boyutunda oluyor, idrar debimde iyi oluyor bu durumda. Kum saati görünümü ise tepeden bakınca ortada boğum varmiş gibi görünüyor. Debiyi azaltıyor. Hissizligin sebebi de bunlar olabilir mi diye düşünmeye başladım.
Benim de şuan yeni derdim bu malesef. Çok rahatsız edici
Bir hal almaya başladı.
Bir hal almaya başladı.
Oluyor hocamNamusait yazdı: ↑05.06.2024 - 12:12hocam sizde donut görünümü oluyor mu penis geri çekilince kenarlarda deri toplanıyo mu acabaFzt yazdı: ↑05.06.2024 - 11:19Geri çekilme var mi hocam sizdeNonwovenII yazdı: ↑04.06.2024 - 22:00
Kum saati görünüm bende de var. Yani böyle yeni yeni sertleşirken ortada paket lastiği takılı gibi iğrenç görünüyor. Sertleşince düzeliyor bir de tamamen yumuşakken. Bazen idrarı da dediğin gibi hafif engelliyor. Sertleşince düzeliyorsa sorun yok bence. Hissizlik vs bende yok. Sertleşme problemi, erken boşalma da yok.
Hocam hastalık 12 aydır belli aralıklarla gidip geliyor ama 12 aydır olan bir şey değil. Bundan 1-2 ay önce hiç böyle
Bir sorunum yokken bir anda çıktı.
-
Namusait
bu sorunu olup düzelen birileri varmıdır ? acaba forumda
-
NonwovenII
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Yok prostatitin başlarında vardı. Yani ilk 6-8 ay vardı. Geri çekilmeden kastın şuysa:Fzt yazdı: ↑05.06.2024 - 11:19Geri çekilme var mi hocam sizdeNonwovenII yazdı: ↑04.06.2024 - 22:00Kum saati görünüm bende de var. Yani böyle yeni yeni sertleşirken ortada paket lastiği takılı gibi iğrenç görünüyor. Sertleşince düzeliyor bir de tamamen yumuşakken. Bazen idrarı da dediğin gibi hafif engelliyor. Sertleşince düzeliyorsa sorun yok bence. Hissizlik vs bende yok. Sertleşme problemi, erken boşalma da yok.Fzt yazdı: ↑04.06.2024 - 15:50 Merhabalar, son zamanlarda bu iki durum canımı sıkmaya başladı. Penisim genel olarak geri çekilmiş kısa bir durumda. Bazen çok daha fazla içeri çekiliyor gömülüyor. Hatta testislerimde de bu problem oluyor. Bazen ise inmiş hali normal boyutunda oluyor, idrar debimde iyi oluyor bu durumda. Kum saati görünümü ise tepeden bakınca ortada boğum varmiş gibi görünüyor. Debiyi azaltıyor. Hissizligin sebebi de bunlar olabilir mi diye düşünmeye başladım.
Penis daha içe gömük duruyordu ve erekte olmuş hali bile normal boyutuna göre gözle görülür seviyede kısaydı. Buna erken boşalma ve ereksiyon olamama da eşlik ediyordu.
Bu geri çekilmeyi ilk ben uzun bactrim forte tedavi sırasında yaşadım. Doktora gittim hemen 3. Kutu falandı. Bu ilacı bana yazdın dedim bir şeyi düzeltirken bir şeyi bozuyoruz, penisim geri çekiliyor. Yarın bana bunda bir şey yok sen ruh hastalıklarına git diyeceksiniz eminim dedim, ben peşinen bu ilacı bırakıyorum dedim. Sonra da o doktora zaten gitmedim.
Durum böyle.
𝚈𝚞̈𝚛𝚞̈𝚛𝚜𝚎𝚗 𝚢𝚊𝚔ı𝚗𝚍ı𝚛, 𝚋𝚊𝚔𝚊𝚛𝚜𝚊𝚗 𝚞𝚣𝚊𝚔!
-
Namusait
Hocam urorec adlı ilacı kullandınız mı geri çekilme sorununa bir faydası var mı?
Yok hocam o ilacı kullanmadım henüz, kullanıp fayda gören var mı?
-
Namusait
Hocam forumda alfa 1 blokerlerin geri çekilme sorununa iyi geldiğini söylüyorlar.Kadir beyde alfa blokerler çekilmeye iyi gelir demişti
-
Namusait
alfa-1 reseptör blokeri ilaçlar alfuzosin, doksazosin, terazosin, tamsulosin ve silodosindir
bunlar etken maddesi örneğin tamsulosin Flomax ve Tamprost adlarıyla satılıyor.İlaçı bulmak için etken maddeleri googleda aratabilirsin
ben şahsen denemedim ama yakında doktora gidip yazdırmayı düşünüyorum bir faydasını görürsem buraya yazarım
Sonucu bekliyoruz hocam. Urorec de o zaman alfa bloker mi oluyor.Namusait yazdı: ↑12.06.2024 - 15:02alfa-1 reseptör blokeri ilaçlar alfuzosin, doksazosin, terazosin, tamsulosin ve silodosindir
bunlar etken maddesi örneğin tamsulosin Flomax ve Tamprost adlarıyla satılıyor.İlaçı bulmak için etken maddeleri googleda aratabilirsin
ben şahsen denemedim ama yakında doktora gidip yazdırmayı düşünüyorum bir faydasını görürsem buraya yazarım