5. Ay ve cevapsız sorular, yol haritası
-
Ahmetttttt
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2024
5. Ay ve cevapsız sorular, yol haritası
Arkadaşlar merhaba, bir süredir okuyorum ve anlamaya çalışıyorum. Yardımcı olabilecek kişilere bir kaç sorum var.
1- sol böbrek ve testis ağrısıyla başlayan hastalık iki belirtisi de tamamen yok olmuş, vücudumu yaşanılmaaz hale getirmiş durumda. Sinir sistemi sorunları vb. Ama en temel sorunlarım Hardflaccid penis ağrısı, bel ağrıları. Ve başından beri hiç değişmeyen idrar tarzı. Benim idrarımla ilgili sorum şu. Gezdiğim 20 doktora da anlatmama rağmen ciddiye almadılar, ancak benim idrarım bana bende bir şet var diye bağırıyor. Ve tuvaletten sonra inanılmaz artıyor belirtilerim.
İdrarımda ki gözle görülür ama ne kültürde ne tetkikte hiçbir şey çıkmayan problemler: Hareket eden beyaz partiküller. Köpük halinde veya desenler halinde. Bildiğiniz hareket ediyor köpürtmesi şekli ama inanın köpük değil. Beyaz desenleri Sayabiliyorum. Küçük iplik şeklinde diyim. Ve kötü koku. Bunun dışında yeni tecrübe ettiğim şey, afedersiniz bu hastalık beni delirttiği için denediğim şetler var. İdrarımı yaptım ve sifonu çekmeden uyudum gece. Bu beyaz parçaların sonradan ne olduğunu görmek için. İdrarımın üstünde resmen şeffaf bulanık bir katman oluşuyor. Katılaşıyor idrar, rengi de koyulaşıyor. Bu nedir? Mantar olabilir mi? Lökosit olsa tetkikte on kez çıkardı.
2- aynı sorunları ara sıra dışkımda da görüyorum. Çok koyu siyaha yakın zift gibi dışkı oluyor, normal renginin üstünde siyah siyah bölümler olan dışkı oluyor. Ayrıca daha önce birileri de bahsetmiş. İshal olursam beyaz asitli vir sıvı görüyorum. Bu nedir?
3- Devlet hastaneleri gaita yapıyor mu? Candidaya veya diğer mantarlara sahipsem ne yapmam gerek?
4- sadece mantar testi olabileceğim bir test var mı? CYBH testi olmak istemiyorum çünkü tek eşliyim. Daha önce bahsettiğim gibi havuzlu vir tatilden sonra eşime candida tanısı kondu ve 5 ay sonra ben hasta oldum.
5- eskişegirde Hüseyin beye gideceğim. Orada alacağı prostatit sıvısı ve testler candidayı gösterecek mi? Ben enfeksiyondan ziyade mantara odaklanmış durumdayım çünkü antibiyotikler hep daha kötü geldi.
6- doktora danışmadan probiyotik kullanabilir miyim? Mantar tedavisine hangi probiyotik iyi gelir?
Ne yapmam gerektiğini anladım, bayramdan sonra eskişehirde lökosit baktıracağım. Benim sadece bilmek istediğim candida da bu programın içinde mi değil mi? Sorularımın cevabı olan arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim.
1- sol böbrek ve testis ağrısıyla başlayan hastalık iki belirtisi de tamamen yok olmuş, vücudumu yaşanılmaaz hale getirmiş durumda. Sinir sistemi sorunları vb. Ama en temel sorunlarım Hardflaccid penis ağrısı, bel ağrıları. Ve başından beri hiç değişmeyen idrar tarzı. Benim idrarımla ilgili sorum şu. Gezdiğim 20 doktora da anlatmama rağmen ciddiye almadılar, ancak benim idrarım bana bende bir şet var diye bağırıyor. Ve tuvaletten sonra inanılmaz artıyor belirtilerim.
İdrarımda ki gözle görülür ama ne kültürde ne tetkikte hiçbir şey çıkmayan problemler: Hareket eden beyaz partiküller. Köpük halinde veya desenler halinde. Bildiğiniz hareket ediyor köpürtmesi şekli ama inanın köpük değil. Beyaz desenleri Sayabiliyorum. Küçük iplik şeklinde diyim. Ve kötü koku. Bunun dışında yeni tecrübe ettiğim şey, afedersiniz bu hastalık beni delirttiği için denediğim şetler var. İdrarımı yaptım ve sifonu çekmeden uyudum gece. Bu beyaz parçaların sonradan ne olduğunu görmek için. İdrarımın üstünde resmen şeffaf bulanık bir katman oluşuyor. Katılaşıyor idrar, rengi de koyulaşıyor. Bu nedir? Mantar olabilir mi? Lökosit olsa tetkikte on kez çıkardı.
2- aynı sorunları ara sıra dışkımda da görüyorum. Çok koyu siyaha yakın zift gibi dışkı oluyor, normal renginin üstünde siyah siyah bölümler olan dışkı oluyor. Ayrıca daha önce birileri de bahsetmiş. İshal olursam beyaz asitli vir sıvı görüyorum. Bu nedir?
3- Devlet hastaneleri gaita yapıyor mu? Candidaya veya diğer mantarlara sahipsem ne yapmam gerek?
4- sadece mantar testi olabileceğim bir test var mı? CYBH testi olmak istemiyorum çünkü tek eşliyim. Daha önce bahsettiğim gibi havuzlu vir tatilden sonra eşime candida tanısı kondu ve 5 ay sonra ben hasta oldum.
5- eskişegirde Hüseyin beye gideceğim. Orada alacağı prostatit sıvısı ve testler candidayı gösterecek mi? Ben enfeksiyondan ziyade mantara odaklanmış durumdayım çünkü antibiyotikler hep daha kötü geldi.
6- doktora danışmadan probiyotik kullanabilir miyim? Mantar tedavisine hangi probiyotik iyi gelir?
Ne yapmam gerektiğini anladım, bayramdan sonra eskişehirde lökosit baktıracağım. Benim sadece bilmek istediğim candida da bu programın içinde mi değil mi? Sorularımın cevabı olan arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim.
Re: 5. Ay ve cevapsız sorular, yol haritası
Mesane boynu yüksekliği sebebiyle retrograd ejekülasyon varsa cinsel ilişki olmasa bile duygu ve düşünce ile dahi sperm mesaneye gideceği için idrar yaptığınızda sperm tabaka halinde idrarın üst yüzeyinde birikebilir bu birinci ihtimal, ikinci ihtimal böbrekte protein kaçağı varsa yine idrarda köpürme ve bahsettiğiniz tabaka olasılığı mümkün.
-
Ahmetttttt
Hocam ben bir keresinde bu beyaz partikülleri incelemeye çalıştım. Bana %100 meni gibi geldi. Doktora söylediğimde önemsiz demişti. Bahsettiğim köpüğümsü yapı boşalmadan sonraki ilk tuvaletimde nerdeyse idrarımın tamamını oluşturuyor. Eğer bu meniyse, bu bir proststit belirtisi mi? Yapmam gereken işlem nedir.
Protein kaçağı yok. Defalarca bakıldı.
Protein kaçağı yok. Defalarca bakıldı.
Evet prostatit belirtisi aynı sorun bende de var. Prostat şiş olduğu için yukarıya doğru mesaneye baskı oluşturup mesane boynu yüksekliğine sebep oluyor haliyle mesaneyi huni şeklinde düşünürsek üretraya açılan kaslar bu fiziksel durum sebebiyle işlevselliğini yitirip meninin mesaneye girişine engel olamıyor.
-
Ahmetttttt
Yani şöyle ifade edeyim. Normalde idrarımda %20 oranında olan beyaz partüküller, boşalöadan sonra %85 e ulaşıyor. Bu ne ifade ediyor benim için. Ben hasta olduğumdan beri bu beyaz parçalar her gün görüyorum. Bu bir şekil mantar veya enfeksiyonsa, veya beyaz kan hücreleriyse, veyahut meniyse bunun idrarıma geçiyor olmasının sebebi nedir? Prostatit ile ilgisi var mı. Çok teşekkür ederim.
Geçenlerde okuduğum bir makalede mesanesinde partikül tespit edilen bir hastaya sistoskopi yapılması sonrası mesane içinde mantar tomurcukları tespit edilmesi sonucu mantar tedavisi ile iyileştiğini okudum. Tabi bizim doktorlar hastaya önem vermediği için sorunun ne olduğunu bulmak konusunda bu kadar istekli olurlar mı onu da bilmiyorum. Dediğim gibi aynı sorun bende de mevcut. Can sıkıcı bir durum. Özellikle şunu belirtmeliyim ki penisteki iğne batması, kasılmalar, katı duruş beni o kadar yordu ki, onlardan kurtulursam diğer semptomları umursamayacağım açıkçası.
-
Ahmetttttt
Size özel mesaj attım
Mesajlar benim kutuma düşmüyor mu acaba
Geçenlerde devlette bir doktor var ona gittim sıvı aldırmak için. Elinden geldiğince yardımcı oluyor sağolsun ama dedi ki üzülerek söylüyorum ki bu hastalık gerçekten sorunlu bir hastalıktır ve açıkçası belkide yıllarca hekim hekim gezeceksin dedi. Net bir tedavisi çok zor, doktor takibi ve ilgi çok önemli dedi ve hepimiz biliyoruz ki haklı da. Herkes çok dikkatli ve iyi bir tedavi süreci benimsemeli.Yamtar yazdı: ↑02.06.2024 - 22:16 Geçenlerde okuduğum bir makalede mesanesinde partikül tespit edilen bir hastaya sistoskopi yapılması sonrası mesane içinde mantar tomurcukları tespit edilmesi sonucu mantar tedavisi ile iyileştiğini okudum. Tabi bizim doktorlar hastaya önem vermediği için sorunun ne olduğunu bulmak konusunda bu kadar istekli olurlar mı onu da bilmiyorum. Dediğim gibi aynı sorun bende de mevcut. Can sıkıcı bir durum. Özellikle şunu belirtmeliyim ki penisteki iğne batması, kasılmalar, katı duruş beni o kadar yordu ki, onlardan kurtulursam diğer semptomları umursamayacağım açıkçası.
Tıbbın tarihsel gelişimine baktığımız zaman bir zamanlar kronik olduğu varsayılan ama sonradan %90-95 oranında tedavi edilebilir hastalıklar var. Mesela Hepatit-C, Helicobacter Pylori vs vs. Ama tıp ilerledi ve bu hastalıklar kronik sınıfından çıktı. Malesef tıp bir hastalık konusunda yetersiz kaldığında o hastalığa kronik etiketi yapıştırıp geçiyor.alihan411 yazdı: ↑02.06.2024 - 23:15Geçenlerde devlette bir doktor var ona gittim sıvı aldırmak için. Elinden geldiğince yardımcı oluyor sağolsun ama dedi ki üzülerek söylüyorum ki bu hastalık gerçekten sorunlu bir hastalıktır ve açıkçası belkide yıllarca hekim hekim gezeceksin dedi. Net bir tedavisi çok zor, doktor takibi ve ilgi çok önemli dedi ve hepimiz biliyoruz ki haklı da. Herkes çok dikkatli ve iyi bir tedavi süreci benimsemeli.Yamtar yazdı: ↑02.06.2024 - 22:16 Geçenlerde okuduğum bir makalede mesanesinde partikül tespit edilen bir hastaya sistoskopi yapılması sonrası mesane içinde mantar tomurcukları tespit edilmesi sonucu mantar tedavisi ile iyileştiğini okudum. Tabi bizim doktorlar hastaya önem vermediği için sorunun ne olduğunu bulmak konusunda bu kadar istekli olurlar mı onu da bilmiyorum. Dediğim gibi aynı sorun bende de mevcut. Can sıkıcı bir durum. Özellikle şunu belirtmeliyim ki penisteki iğne batması, kasılmalar, katı duruş beni o kadar yordu ki, onlardan kurtulursam diğer semptomları umursamayacağım açıkçası.
-
Ahmetttttt
Araştırma yok. Bilenler bilir Valteri Bottas F1 pilotu sürekli kıçının gözüktüğü fotoğraflar çekiyordu ve paylaşıyordu. Meğersem adam bunu erkeklerin prostat sorunlarının araştırılması için proje olarak anlaşıp yapmış ve gündeme getirmek istemiş.
Benim burada merak ettiğim şu. Ben burada aynı insanları ve aynı doktorları görüyorum. Bu bana hiç mantıklı gelmiyor. Ya iyileşen insanlar iyileştim demiyor, ki bence bu mümkün. Veya gerçekten başka bir şey. Yani her şeyi okumaya çalışıyorum. Lökosit bulduk, tespit ettik. Sıfıra indirdik. Kimse bunu yaptıktan sonra iyileştim dememiş ki. Tekrar çıkıyor lökosit. Veya semptomlar. Burada yaşam tarzıyla ilgili bir sorun olabilir olabilir mi? Ben ne düşüneceğimi şaşırdım, yol haritası çizemiyorum. Devlet hastanesinde 20 doktora çıktım sanırım. Tek vir tanesi elle muayene yaptı. Bu adama bir daha gideyim dedim, 60 küsür yaşında. Yine muayene wtti sağolsun ama umrunda değil. Prostatit belidtilerim vae tamamen diyorum, ben hayatımda 2 defa karşılaştım birini de 15 gün hastaneye yatırdım diyor. İnanın bana sorsanız benim de hastaneye yatmam lazım. Yani iş göremiyorum ki zaten. Diğer doktorlara gidiyorum anlatıyorum 15 gün cinsel ilişki yok diyor. Yahu kardeşim ne cinsel ilişkisi? Adım atacak halim yok diye anlatıyorum sana. İşe gidemiyorum diyorum. Adam bana ilişki diyor. Açıp bir baksa testisleri görse anlayacak ilişkiye giremeyeceğimi. Yamtar hocam yazdığın hr şeyi okumaya çalıştım. İçim bunaldı. Anladığım kadarıyla 4 senedir sürüyor bu sende. Nasıl olabilir bu? Bir de Allah için en azından bu ağrılara iyi gelen ağrı kesici yok mu
Benim burada merak ettiğim şu. Ben burada aynı insanları ve aynı doktorları görüyorum. Bu bana hiç mantıklı gelmiyor. Ya iyileşen insanlar iyileştim demiyor, ki bence bu mümkün. Veya gerçekten başka bir şey. Yani her şeyi okumaya çalışıyorum. Lökosit bulduk, tespit ettik. Sıfıra indirdik. Kimse bunu yaptıktan sonra iyileştim dememiş ki. Tekrar çıkıyor lökosit. Veya semptomlar. Burada yaşam tarzıyla ilgili bir sorun olabilir olabilir mi? Ben ne düşüneceğimi şaşırdım, yol haritası çizemiyorum. Devlet hastanesinde 20 doktora çıktım sanırım. Tek vir tanesi elle muayene yaptı. Bu adama bir daha gideyim dedim, 60 küsür yaşında. Yine muayene wtti sağolsun ama umrunda değil. Prostatit belidtilerim vae tamamen diyorum, ben hayatımda 2 defa karşılaştım birini de 15 gün hastaneye yatırdım diyor. İnanın bana sorsanız benim de hastaneye yatmam lazım. Yani iş göremiyorum ki zaten. Diğer doktorlara gidiyorum anlatıyorum 15 gün cinsel ilişki yok diyor. Yahu kardeşim ne cinsel ilişkisi? Adım atacak halim yok diye anlatıyorum sana. İşe gidemiyorum diyorum. Adam bana ilişki diyor. Açıp bir baksa testisleri görse anlayacak ilişkiye giremeyeceğimi. Yamtar hocam yazdığın hr şeyi okumaya çalıştım. İçim bunaldı. Anladığım kadarıyla 4 senedir sürüyor bu sende. Nasıl olabilir bu? Bir de Allah için en azından bu ağrılara iyi gelen ağrı kesici yok mu
-
NonwovenII
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Dışkının belli bölümlerinde siyahlıklar olması bende de oluyordu. Probiyotik kullanımıyla düzelmişti. Neden olur hala bilmiyorum.Ahmetttttt yazdı: ↑02.06.2024 - 18:20 Arkadaşlar merhaba, bir süredir okuyorum ve anlamaya çalışıyorum. Yardımcı olabilecek kişilere bir kaç sorum var.
𝚈𝚞̈𝚛𝚞̈𝚛𝚜𝚎𝚗 𝚢𝚊𝚔ı𝚗𝚍ı𝚛, 𝚋𝚊𝚔𝚊𝚛𝚜𝚊𝚗 𝚞𝚣𝚊𝚔!
-
Ahmetttttt
Ya bakın, enfeksiyona çıkıyorum. Hatta diğer üroloji doktorlarında da yaşadım. Hepsinde aynı bilgi var. "Erkekte candida olmaz"
Aklım duracak. Lab a gitseniz candida testi uapıyorlar. Chatgpt4 e soruyorum erkekte de candida enfeksiyonu olur diyor. Forum candida ile dolu. Ya bu doktorlarda mı bir yanlış var yoksa biz mi yanlışız? Bakın bu başlıkta yazdığım beyaz partiküller için bir doktora çıktığımda,elimle baktım meni olduğunu gördüm idrarımda sürekli meni var dediğimde bana gülüp swn iyice kafayı bozmuşsun idrarına falan kafayı takmışsın psikiyatriye çık dedi. Ben by adama sibir olup 1 ay hastaneye gitmedim. Şurada ise yamtar bey durumu nasıl özetliyor bana. Ya bi doktor karaktersizse yapacak hiçbir şey yok. İnanın bu ülkenin sağlık sistemi çökmüş. 5 aydır hastanedeyim, ne söylerseniz söyleyin tam idrar tetkiti tam kan sayımı idrar kültürü istiyorlar. Temiz çıkarsa hiçbir şeyin yok su iç diyorlar. Verdikleri ilaçlar anlaştıkları firmanın ilaçları. Yani bir üroloji doktoru olsam neyi yanlış yaparım bilmiyorum. Tahlil iste temizse gönder, enfeksiyon varsa anti yaz, kültür üreme varsa anti yaz. Bu kadar. Bunun için 6 sene tıp okunur mu
Aklım duracak. Lab a gitseniz candida testi uapıyorlar. Chatgpt4 e soruyorum erkekte de candida enfeksiyonu olur diyor. Forum candida ile dolu. Ya bu doktorlarda mı bir yanlış var yoksa biz mi yanlışız? Bakın bu başlıkta yazdığım beyaz partiküller için bir doktora çıktığımda,elimle baktım meni olduğunu gördüm idrarımda sürekli meni var dediğimde bana gülüp swn iyice kafayı bozmuşsun idrarına falan kafayı takmışsın psikiyatriye çık dedi. Ben by adama sibir olup 1 ay hastaneye gitmedim. Şurada ise yamtar bey durumu nasıl özetliyor bana. Ya bi doktor karaktersizse yapacak hiçbir şey yok. İnanın bu ülkenin sağlık sistemi çökmüş. 5 aydır hastanedeyim, ne söylerseniz söyleyin tam idrar tetkiti tam kan sayımı idrar kültürü istiyorlar. Temiz çıkarsa hiçbir şeyin yok su iç diyorlar. Verdikleri ilaçlar anlaştıkları firmanın ilaçları. Yani bir üroloji doktoru olsam neyi yanlış yaparım bilmiyorum. Tahlil iste temizse gönder, enfeksiyon varsa anti yaz, kültür üreme varsa anti yaz. Bu kadar. Bunun için 6 sene tıp okunur mu
Hocam bende bu kadar süre devam etmesi sizde de devam edecek anlamına gelmiyor. Ümidinizi kaybetmeyin ve karamsar olmayın. Ağrı ve batmalar konusunda ibuprofen tavsiye ederim. Ben özellikle ağrım çok olduğu zamanlarda ibucold-c içiyorum. İbuprofen kısmi rahatlama sağlıyor, c vitamini de vücut direncini artırıyor ve iyi hissettiriyor. 2 sene kadar önce azosilin isminde idrar yolu antiseptiği vardı ampisilin ve piridyum etken maddeli, idrarı boyayan bir ilaçtı, onu kullandığımda 2 gün hastalık yokmuş gibi rahat ederdim ama piyasadan toplatıldı. Elde bir tek ibuprofen var bana iyi gelen.Ahmetttttt yazdı: ↑02.06.2024 - 23:38 Araştırma yok. Bilenler bilir Valteri Bottas F1 pilotu sürekli kıçının gözüktüğü fotoğraflar çekiyordu ve paylaşıyordu. Meğersem adam bunu erkeklerin prostat sorunlarının araştırılması için proje olarak anlaşıp yapmış ve gündeme getirmek istemiş.
-
Ahmetttttt
Hiç batmam olmadı, akıntım olmadı.
İlk ay sol böbrek sol testis ağrısı ve ereksiyon sorunu
İkinci ay kalçanın belle buluştuğu noktada inanılmaz ağrı uyuşma
Üç aydır ölü gibi gözüken sarkık enerjisiz testisler
Üç aydır Hardflaccid, içe kaçması kasılması, ve sürekli bunla birlikte ağrı.
Şu sıralar pantolonla inanılmaz rahatsızlık hissi, kesip atcak kadar.
Kesik çatallı işeme
Bir ay önce ilk kez konan epidimit tanısı ( havuzdan her ne bok aldıysam testiste iltihap yaptı)
İşedikten sonra vücudu ele geçiren halsizlik
Vücudun bütün bölgelerinde kas uyuşmaları
Ama anlıyorum ki batma da olur bir gün.
Yahu ben aklımı oynattım. Azitro denen ilacı ilk kullandığımda gerçekten bende cimsel istek uyandırdı. Bu yüzden iyi geldiğini hissettim.geçen hafta denemek için İkinci kez aldım. İnanır mısınız ilk gün aynı etki. Sabah ereksiyondan uyuyamıyorum. Ama inanılmaz testis ağrısı yaptı. Hem dürtümü getirip hem testisiöi nasıl ağrıttı anlamadım. Bu arada bu hastalığın haşından beri, uyurken hiö sorunum yok. Ve erekte olduğum tek anlar sabahlar. Ayağa kalkmam ve tuvalete girmekle birlikte başlıyor sorunlar.
Kesik çatallı işeme
Bir ay önce ilk kez konan epidimit tanısı ( havuzdan her ne bok aldıysam testiste iltihap yaptı)
Yahu ben aklımı oynattım. Azitro denen ilacı ilk kullandığımda gerçekten bende cimsel istek uyandırdı. Bu yüzden iyi geldiğini hissettim.geçen hafta denemek için İkinci kez aldım. İnanır mısınız ilk gün aynı etki. Sabah ereksiyondan uyuyamıyorum. Ama inanılmaz testis ağrısı yaptı. Hem dürtümü getirip hem testisiöi nasıl ağrıttı anlamadım. Bu arada bu hastalığın haşından beri, uyurken hiö sorunum yok. Ve erekte olduğum tek anlar sabahlar. Ayağa kalkmam ve tuvalete girmekle birlikte başlıyor sorunlar.
-
sahınnn
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2020
Çok haklısın kardeşim doktorların %90 bu hastalığın başa bela ve uzun süreç olduğu için bizlerle uğraşmıyorlar özel hastanelere bir dünya para kaptırıyoruz sorun çözülmüyor bende 4 yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum tanının koyulması 1 yıl sürdü doktorların bilgisizliği yüzünden o kadar karmaşık bir hastalık ki insana hangi ilaçın yada hangi faktörün iyi geldiğini karıştırıyor.Allah iyi doktorlarla karşılaştırmayı nasip etsinAhmetttttt yazdı: ↑02.06.2024 - 23:48 Ya bakın, enfeksiyona çıkıyorum. Hatta diğer üroloji doktorlarında da yaşadım. Hepsinde aynı bilgi var. "Erkekte candida olmaz"
Hocam seni çok iyi anlıyorum. Anlattığın bir çok şeyi de bizzat yaşıyorum. O kadar çok şey denedim ki medikal tedavi, bitkisel tedavi, kendi uyguladığım bazı şeyler vs. Hatta komik gelebilir belki, bir ara penis o kadar hassas ve o kadar rahatsz ediciydi ki pantolon içinde hareket etmesin beni rahatsız etmesin diye bokserin üzerine koli bandı yapıştırıp o şekilde işe gittiğimi biliyorum. Mücadele edip çare arayacağız başka çaremiz yok malesef. Psikolojinizi iyi tutmaya çalışın. Bu hastalığı düşündükçe insan daha kötü oluyor.
-
Ahmetttttt
Teşekkür ederim. Hocam ben bu hastalığın candidadan olduğuna inanıyorum. Gerçekten bana bir doktor da söyledi, bu kadar antibiyotiğe hangi bakteri dayanır dedi. Ama bu candida besleniyor bundan. Yani öyle bir süreç ki , bem muhtemelen akut bir süreçteyim ama müdahale edemiyorum. Eşimle tatilden sonra eşim o kadae kötü oldu ki. 4 gün aynı havuza girdik. Eşimi 6 ay hastane hastane gezdirdim. Pcr yaptırdım. Yok çıkmadı. Sadece tek bir doktor candida gördü ve tedavi etti. Candida gözle görülür şekilde gittikten 2 ay sonra belirtileri gitti. Bende o sırada hastalandım zaten. Sanırım mantar tedavisinden başja bir yolu kalmadı bu işin. Ama internwtte mantar ilaçlarıyla ilgili hiç iyi şeyler okumadım.
Nen özellikle mantar olduğuna şu sebeple inanıyorum. İnanın bu hastalığın bir noktasında bağırsak olduğuna eminim. Ben çok şeker tüketen bir insanım. Ve senelerdir de ağız aftlarıyla yaşarım. Her hafta çıkar kesin. Bu hastalığın başında inanın evde her gün bir tadella yiyen ben 2 ay boyunca şekeri gördüğüm yerde tiksindim. O kadar garipti ki resmen şeker dürtüm yok oldu. Ve hasta olduğumdan beri ağzımda aft çıkmıyor. Yani paranoyak olduk herhalde ama gerçeğim de bu. Ben nasıl bulucam candidayı, Br de bana probiyotik önerir misiniz
Nen özellikle mantar olduğuna şu sebeple inanıyorum. İnanın bu hastalığın bir noktasında bağırsak olduğuna eminim. Ben çok şeker tüketen bir insanım. Ve senelerdir de ağız aftlarıyla yaşarım. Her hafta çıkar kesin. Bu hastalığın başında inanın evde her gün bir tadella yiyen ben 2 ay boyunca şekeri gördüğüm yerde tiksindim. O kadar garipti ki resmen şeker dürtüm yok oldu. Ve hasta olduğumdan beri ağzımda aft çıkmıyor. Yani paranoyak olduk herhalde ama gerçeğim de bu. Ben nasıl bulucam candidayı, Br de bana probiyotik önerir misiniz
Selamlar benim idrar pcr da staph cornye ve kandida ciktı acibadem de enfeksiyon profuna gittim bakteriler icin igne verdi ancak kandida icin tum israrlarima ragmen ilac yazmiyor o sende olmaz o onemli degil diyor defaatle soyluyorum yok eczaneye gittim kandida ilaci alayim dedim eczacida vermedi iki cesidi var bunu bilmeden veremem dedi ne yapmak lazim
-
cagdasonder
2- gaitanın siyaha yakın bir renkte olması sindirim sisteminde gerçekleşmiş bir kanamadan kaynaklanabilir. Tavsiyem bunu yabana atmayın ya da prostatittendir diye ihmal etmeyin. Bir gastroentrolog ile görüşün. Dışkıda gizli kan testi yaparlar muhtemelen.
Şuan nasılsıniz hocamAhmetttttt yazdı: ↑02.06.2024 - 23:58 Hiç batmam olmadı, akıntım olmadı.
Kesik çatallı işeme