İdrar ile ilgili şikayetleriniz tam olarak nasıl gelişiyor.
Sık idrara çıkanlar tek seferde hepsini boşaltamadığı için mi sık gidiyorlar ?
Yoksa her gittiklerinde normal değerlerde çıkarıyorlar ama yinede sık mı gidiyorlar? Eğer öyleyse vücutta aşırı su kaybı olmuyor mu ?
Sürekli idrar hisseden varsa ne kadar aralıklarla işemeye çıkıyorlar ? Her çıktıklarında az az mı işiyorlar ?
İdrar hissiniz bir işle meşgul olurken de devam ediyor mu yoksa başka yerlere odaklanınca unutuyor musunuz ?
İdrar yaptıktan sonra rahatlama hissedip sonra tekrardan mı dolduğunu hissediyorsunuz yoksa hiç rahatlama olmuyor mu ?
Kendi düzeninize ve hissettiklerinize göre yorumlayabilir misiniz ?
İdrar şikayetlerinin tarifi
-
süpheliprostatit
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2024
Re: İdrar şikayetlerinin tarifi
Eskiden beri sık idrara çıkardım. arada 20-25 dakika sonra tekrar idrara çıktığım olurdu ama beni rahatsız eden bir durum yoktu. Bu 1 aydır yaşadığım semptom daha farklı ve devamlılığı olan bir idrar hissi. Sürekli tuvaletim var ve tuvaletimi yaptığımda tatmin olmuş hissetmiyorum. Şöyle şarıl şarıl işeyerek idrar kesemi boşaltmış hissetmiyorum.
İyi zamanlarda 1-1,5 saat durabiliyorum.
Aklımı o bölgeden uzaklaştırmak çok zor çünkü devamlı saçma bir sıkışıklık hissi var.
İyi zamanlarda 1-1,5 saat durabiliyorum.
Aklımı o bölgeden uzaklaştırmak çok zor çünkü devamlı saçma bir sıkışıklık hissi var.
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Bende şey var hem sik idrar , hem tam boşaltamama hem de sanki az da olsa bi agri yanma var.Tabi iseme bozuklugu da var
Bende şu şekilde bazı zamanlarda alevlenme dönemlerinde az bir idrar yapsam bile tam rahatlayamama sanki yarısı içerde kalmış gibi devamlı huzursuz hissediyorsun ve genel olarak tam sıkışma hissini bile cok az miktarda idrarlarda yaşıyorsun ama çok dönemsel benim artıran faktörler var bu hissi mesela defeskasyondan sonra ejekülasyondan sonra acı baharat felan
Bende idrari hissetmiyorum ne kadar su icersem iceyim idrari mesanede hissetmiyorum cisim gelmiyor hissedincede ucunda hissediyom bunu yasayan varmi
Penis ucunda hissetme bende vardı. Sürekli idear hissediyordum ama tutarak yapmıyordum. (Yapmaya biliyordum. Çatlayacak derecede bir sıkışma değildi) birde idrar bir yere takılıyor gibi bir his debide düşmüştü. İdrar yapma sürem uzamıştı. Bitime doğruda korkunç bir sancı kıvranacak derecede bir sancı... Bunların hepsi geçti Allah geri vermesin düşmanımın başınada gelmesin.
Abi idrarda debi dusuk ayrica mesanede hissetmiyorum idrari bile hissetmiyorum dedigin sey bir kac kez oldu soyle soyleyim normal idrari yaptim birsey yok son kalan idrari ıkindim hani damlamasin diye son bitmeye yakın abi felaket bir sanci girdi bu bir kac kez oldu idrari bitiripde son bir kac damlayi atmak icin ikininca sanci acayip olduÇapulcu yazdı: ↑29.05.2024 - 20:01 Penis ucunda hissetme bende vardı. Sürekli idear hissediyordum ama tutarak yapmıyordum. (Yapmaya biliyordum. Çatlayacak derecede bir sıkışma değildi) birde idrar bir yere takılıyor gibi bir his debide düşmüştü. İdrar yapma sürem uzamıştı. Bitime doğruda korkunç bir sancı kıvranacak derecede bir sancı... Bunların hepsi geçti Allah geri vermesin düşmanımın başınada gelmesin.