Hipertonik Pelvik Taban

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
Abdullahergn
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Hipertonik Pelvik Taban

Mesaj gönderen Abdullahergn »

Arkadaşlar Hipertonik Pelvik Taban denilen Pelvik Taban kaslarının aşırı gergin-kasılı kalma durumuna (ki bence burdakilerin birçoğu ben dahil bu durumdayız) evlenmek iyi gelir mi? Yani cinsel ilişki yoluyla boşalmak fayda sağlar mı sizce yoksa Mast da olduğu gibi olumsuz bir etki yapar mı?
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Re: Hipertonik Pelvik Taban

Mesaj gönderen kadir »

Kardeşim şiklayetlerinin pelvik taban kasının kasından kaynaklandigindan bukadar eminsen bir fizyoterapi merkezine gidip tedavi olabilirsin.
Abdullahergn

Valla abi sanki öyle gibi.Bu aralar bu mantıklı geliyor ama şimdi her ne kadar kullanmayacam desem de Tavanıc'i bitirdim bugün ve Xalfu kullanıyorum.Acaba bir ihtimal Xalfu kaslari gevsetir de sorunları azaltır mı diye düşünüyorum.Ya da normal kas gevseticiler işe yarar mı acaba diye merak ediyorum.Fizyoterapide dünya para.Youtube da bazi egzersizler var ama tam olarak hangilerini,ne sıklıkla ve kaç set yapmak gerek bilmiyorum.Yani bol bilinmezli bir işin içindeyiz maalesef
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Abdullahergn yazdı: 16.10.2023 - 00:47 Valla abi sanki öyle gibi.Bu aralar bu mantıklı geliyor ama şimdi her ne kadar kullanmayacam desem de Tavanıc'i bitirdim bugün ve Xalfu kullanıyorum.Acaba bir ihtimal Xalfu kaslari gevsetir de sorunları azaltır mı diye düşünüyorum.Ya da normal kas gevseticiler işe yarar mı acaba diye merak ediyorum.Fizyoterapide dünya para.Youtube da bazi egzersizler var ama tam olarak hangilerini,ne sıklıkla ve kaç set yapmak gerek bilmiyorum.Yani bol bilinmezli bir işin içindeyiz maalesef
Tavanici kullandığına göre demekki enfeksiyonel bir durumun var.
NonwovenII

Mesaj gönderen NonwovenII »

Pelvik organın enfeksiyon altında olup da hipertonik Pelvik taban yaşamamak mucize olur. Pelvik taban sebep mi sonuç mu iyi ayırt etmek gerekir.
𝚈𝚞̈𝚛𝚞̈𝚛𝚜𝚎𝚗 𝚢𝚊𝚔ı𝚗𝚍ı𝚛, 𝚋𝚊𝚔𝚊𝚛𝚜𝚊𝚗 𝚞𝚣𝚊𝚔!
Abdullahergn

kadir yazdı: 16.10.2023 - 00:53
Abdullahergn yazdı: 16.10.2023 - 00:47 Valla abi sanki öyle gibi.Bu aralar bu mantıklı geliyor ama şimdi her ne kadar kullanmayacam desem de Tavanıc'i bitirdim bugün ve Xalfu kullanıyorum.Acaba bir ihtimal Xalfu kaslari gevsetir de sorunları azaltır mı diye düşünüyorum.Ya da normal kas gevseticiler işe yarar mı acaba diye merak ediyorum.Fizyoterapide dünya para.Youtube da bazi egzersizler var ama tam olarak hangilerini,ne sıklıkla ve kaç set yapmak gerek bilmiyorum.Yani bol bilinmezli bir işin içindeyiz maalesef
Tavanici kullandığına göre demekki enfeksiyonel bir durumun var.
Hocam ne rektal tuşe ne ur.Klasik idrar tahlili ve kan tahlili yapıldı bir şey çıkmadı.Bazen meni kanallarında mikrop olabiliyor bir kullan bakalım diyerek verdi
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Ne diyeyim kardeşim doğrudur...burada bazi seyleri yeterince detayli izah etmeye çalışıyoruz ama demekki yetmiyor.
Süreklide aynı şeyleri tekrarlamak beni sıkıyor artık.
Geriye dönük yapılan bilgi ve paylaşımlarıda bazi insanlar okuma zahmetinde bulunmuyor.
Bu durumda bu anlayıstaki insanlara artık tekrar tekrar aynı şeyleri yazmayacağım. Seni tenzih ederek söylüyorum.
Yamtar
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Mesaj gönderen Yamtar »

Evlenmekten kastın dünya evine girince psikolojim rahatlar vs diye düşünüyorsan belki, ama düzenli cinsel ilişki ile sonuç elde ederim diyorsan biraz zor. Öyle olsaydı evli olanlar hemen iyileşirdi.
Abdullahergn

Cinsel ilişkideki ejakulasyon,manuel ejakulasyona göre daha az irrite edici ve belki prostat çevresi kasların doğal kasilip-gevsemesini sağladığı için acaba faydası olur mu diye düşündürüyor hocam.Mesela rüyalanma yoluyla olduğunda yanma ve ejakulasyon sonrası gevşeyememe hissi daha az oluyor.Dr Ali Hatay ve birçok kişi böyle düşünüyor ama açıkçası bana da pek mantikli gelmiyor.Sadece evlendikten sonra seyri değişen hastalar varsa grupta veya fikri olanlar merak ettim ne diyorlar diye
Yamtar
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Mesaj gönderen Yamtar »

Ben evliyim ahım şahım bir faydası yok.