Duyarlı antibiyotik kullanınca semptomlarda artma
-
Prostatitis.06
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Duyarlı antibiyotik kullanınca semptomlarda artma
Hocam herkese merhaba, ben uzun süre moxifloxacin kullandım ancak hastalık geçmedi, hatta en son lökosit bakıldı prostat sıvısından. Sonuç kümeler halinde lokosit çıktı. Doktor hastalığın en başında çıkan ureaplasma ya göre duyarlı anti yazdı. Kinolona dirençli olması muhtemel dedi. Ancak şöyle ki duyarlı antiyi almaya başladıktan sonra semptomlarımın şiddeti arttı. Bunu deneyimleyen var mı? İşe yaramadığını mı gösterir? 2 kutu azitro kullandım bununla eş zamanlı urocare kullanıyorum. Yakında kontrolüm var tekrar gideceğim
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: Duyarlı antibiyotik kullanınca semptomlarda artma
Duyarli olup olmadigi antibiogramda belirlendimi peki?
Testi tekrarla kardeşim ama 1 hafta ara ver antiyeProstatitis.06 yazdı:Hocam herkese merhaba, ben uzun süre moxifloxacin kullandım ancak hastalık geçmedi, hatta en son lökosit bakıldı prostat sıvısından. Sonuç kümeler halinde lokosit çıktı. Doktor hastalığın en başında çıkan ureaplasma ya göre duyarlı anti yazdı. Kinolona dirençli olması muhtemel dedi. Ancak şöyle ki duyarlı antiyi almaya başladıktan sonra semptomlarımın şiddeti arttı. Bunu deneyimleyen var mı? İşe yaramadığını mı gösterir? 2 kutu azitro kullandım bununla eş zamanlı urocare kullanıyorum. Yakında kontrolüm var tekrar gideceğim
-
Prostatitis.06
Kadir abi evet antibiyorgram çalışıldı orada ciproya dirençli çıkmış hoca ona istinaden dedi kinolona direnci var moxifloxacin e de olabilir diye. Azitroya duyarlı.
Apo hocam, bir çok defa kültür ve pcr yaptırdım ancak başka üreme olmadı. Hastalığın başında antibiyotiklere başlamadan önceki kültürde 1 defa üreme olmuştu.
Apo hocam, bir çok defa kültür ve pcr yaptırdım ancak başka üreme olmadı. Hastalığın başında antibiyotiklere başlamadan önceki kültürde 1 defa üreme olmuştu.
-
Prostatitis.06
En son testi de antiye 3 hafta ara verdikten sonra yaptırdım. Sadece lokosit çıkıyor üreme yok.
-
Prostatitis.06
Benim durumumda antibiyotiğin işe yaramadığını mı gösterir?
-
kadir
Antibiyotigin ise yarayip yaramadigi prostat sıvısı lokosit seviyesindeki bir önceki ölçüm ile son ölçüm arasindaki farktan anlasilir.Prostatitis.06 yazdı:Benim durumumda antibiyotiğin işe yaramadığını mı gösterir?
-
Prostatitis.06
Teşekkür ettim Kadir abi cidden uzun ve sabır isteyen bir süreç bu. Hekese geçmiş olsun.
Lokosit kaç çıkmıştı kardesimProstatitis.06 yazdı:En son testi de antiye 3 hafta ara verdikten sonra yaptırdım. Sadece lokosit çıkıyor üreme yok.
-
kadir
Rica ederim, evet sabır,istikrar ve inanç çok önemli.Prostatitis.06 yazdı:Teşekkür ettim Kadir abi cidden uzun ve sabır isteyen bir süreç bu. Hekese geçmiş olsun.
-
Prostatitis.06
Kümeler halinde yazılmış. Kısacası çok apo hocam