Arkadaşlar pelvik taban kaslarıma baktırmak istiyorum.
İnternetten araştırdım ancak ankara da pelvik bölge ile ilgilenen bir yer/dr/fizyoterapist bulamadım
Ankara ve çevre iller için tavsiye edeceğiniz yer varmıdır.
Teşekürler
Ankara veya çevresinde pelvik tedavi uygulayan yerler
Re: Ankara veya çevresinde pelvik tedavi uygulayan yerler
Eskişehirde varmegan4 yazdı:Arkadaşlar pelvik taban kaslarıma baktırmak istiyorum.
İnternetten araştırdım ancak ankara da pelvik bölge ile ilgilenen bir yer/dr/fizyoterapist bulamadım
Teşekürler
İsim adres varmı acaba. Teşekürler
Siz devam ediyomusunuz hocam fizyoterapiye. Fayda görüyomusunuz ya da gördünüz müHayatbu yazdı:Eskişehirde varmegan4 yazdı:Arkadaşlar pelvik taban kaslarıma baktırmak istiyorum.
Teşekürler
Ben bir kere gittim faydasını görmedim ama devam edeydim görebilirdimmegan4 yazdı:Siz devam ediyomusunuz hocam fizyoterapiye. Fayda görüyomusunuz ya da gördünüz müHayatbu yazdı:Eskişehirde varmegan4 yazdı:Arkadaşlar pelvik taban kaslarıma baktırmak istiyorum.
Teşekürler
Hayatbu yazdı:Ben bir kere gittim faydasını görmedim ama devam edeydim görebilirdim belkimegan4 yazdı:Siz devam ediyomusunuz hocam fizyoterapiye. Fayda görüyomusunuz ya da gördünüz müHayatbu yazdı: Eskişehirde var
Sizdeki şikayetler neydiHayatbu yazdı:Ben bir kere gittim faydasını görmedim ama devam edeydim görebilirdimmegan4 yazdı:Siz devam ediyomusunuz hocam fizyoterapiye. Fayda görüyomusunuz ya da gördünüz müHayatbu yazdı: Eskişehirde var
Ne uyguladı fizyoterapist
Bende peniste yanma ağrı damarlarda şişlik vardı kuru iğne yaptı ve kaslara bası yaptımegan4 yazdı:Sizdeki şikayetler neydiHayatbu yazdı:Ben bir kere gittim faydasını görmedim ama devam edeydim görebilirdimmegan4 yazdı: Siz devam ediyomusunuz hocam fizyoterapiye. Fayda görüyomusunuz ya da gördünüz mü
Ne uyguladı fizyoterapist