Vefa
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2021
Vefa
Merhaba arkadaslar vefa borcum oldugunu düsünerek girdim hastalık aklıma bile gelmiyor kadir abiden ve zafer oymandan allah razı olsun tam olarak iyileştim diyebilirim tedavi olarak muhsin balabana gittim (-) sonrasında zafer oymana gittim tedavi olaral iğne + antibiyotik vermisti 1-2 ay geçti allaha şükür iyiyim hastalık aklıma bile gelmiyor size önerim tedavi olurken foruma girmeyin psikolojinizi bozuyor vefa borcum oldugundan dolayo girdim dahada girmem herkes allaha emanet olsun hoscakalın
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: Vefa
@Ronaldogeldi kardeşim iyi olduğuna, iyileştiğine çok sevindim..Vefa kelimesininde hakkını verdiğin için ayrıca teşekkür ederim. Ömür boyu sağlıklar dilerim.Ronaldogeldi yazdı:Merhaba arkadaslar vefa borcum oldugunu düsünerek girdim hastalık aklıma bile gelmiyor kadir abiden ve zafer oymandan allah razı olsun tam olarak iyileştim diyebilirim tedavi olarak muhsin balabana gittim (-) sonrasında zafer oymana gittim tedavi olaral iğne + antibiyotik vermisti 1-2 ay geçti allaha şükür iyiyim hastalık aklıma bile gelmiyor size önerim tedavi olurken foruma girmeyin psikolojinizi bozuyor vefa borcum oldugundan dolayo girdim dahada girmem herkes allaha emanet olsun hoscakalın
Bende iyileştim galiba 1 ay bacterim kullandım ondan mıdır bilmiyorum ama çok uzun zamandır normalim. Geçen hafta il dışından arkadaşlarla dağda kamp yaptık üşütmüşüm hafif dalgalanma başladı ama bu benim suçum üşütmek iyi gelmiyormuş o nu öğrendim. Allaha şükür çok iyiyim, bu başlığı görünce adam gibi adam kadir abinin adını anmazsak nakörlük yaparım, her soruma cevap veren yol gösteren büyük insan iyi ki varsın.
-
Çok sagol @murt1903 kardeşim şifan daim olsun.murt1903 yazdı:Bende iyileştim galiba 1 ay bacterim kullandım ondan mıdır bilmiyorum ama çok uzun zamandır normalim. Geçen hafta il dışından arkadaşlarla dağda kamp yaptık üşütmüşüm hafif dalgalanma başladı ama bu benim suçum üşütmek iyi gelmiyormuş o nu öğrendim. Allaha şükür çok iyiyim, bu başlığı görünce adam gibi adam kadir abinin adını anmazsak nakörlük yaparım, her soruma cevap veren yol gösteren büyük insan iyi ki varsın.
Sevgiler.
Şifanız daim olsun... Bizim devreler terhis oluyor. Sanırım bize uzun dönem cıktı. İlk ay lökesiti sıfırlamam ve forumda ne kadar popüler doktor varsa aynanda gitmeme rağmen sonuç alamadım. Benim patojenim her ne kadar kültür pcr vs kendini göstermesede saldırgan bir abi sanırım. Epididimit ve orşid yapmıştı onu tedavi ettik. Ayaklar bacaklar, mide bulantısı gibi prostatit semptomları dışında bircok sey yaşatıyor. Anladığım kadarıyla daha cok gidenin arkasında bakacağım
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Monurol deniyordun abi, fayda etmedi mi? Notumu almistim belki ben de denerim diye amaSerkan yazdı:Şifanız daim olsun... Bizim devreler terhis oluyor. Sanırım bize uzun dönem cıktı. İlk ay lökesiti sıfırlamam ve forumda ne kadar popüler doktor varsa aynanda gitmeme rağmen sonuç alamadım. Benim patojenim her ne kadar kültür pcr vs kendini göstermesede saldırgan bir abi sanırım. Epididimit ve orşid yapmıştı onu tedavi ettik. Ayaklar bacaklar, mide bulantısı gibi prostatit semptomları dışında bircok sey yaşatıyor. Anladığım kadarıyla daha cok gidenin arkasında bakacağım
Moral bozmana gerek yok abi benim de 8 ay oldu hiç geçmiyor fakat 2-3 sene hastalığı çeken var sen yeni sayılırsın dahaSerkan yazdı:Şifanız daim olsun... Bizim devreler terhis oluyor. Sanırım bize uzun dönem cıktı. İlk ay lökesiti sıfırlamam ve forumda ne kadar popüler doktor varsa aynanda gitmeme rağmen sonuç alamadım. Benim patojenim her ne kadar kültür pcr vs kendini göstermesede saldırgan bir abi sanırım. Epididimit ve orşid yapmıştı onu tedavi ettik. Ayaklar bacaklar, mide bulantısı gibi prostatit semptomları dışında bircok sey yaşatıyor. Anladığım kadarıyla daha cok gidenin arkasında bakacağım
-
Serkan kardesim, senin olayın biraz uzayacak ama biraz sabır,aslında sende yeni sayılırsın...iyileşeceksin merak etme allahın izniyle.Serkan yazdı:Şifanız daim olsun... Bizim devreler terhis oluyor. Sanırım bize uzun dönem cıktı. İlk ay lökesiti sıfırlamam ve forumda ne kadar popüler doktor varsa aynanda gitmeme rağmen sonuç alamadım. Benim patojenim her ne kadar kültür pcr vs kendini göstermesede saldırgan bir abi sanırım. Epididimit ve orşid yapmıştı onu tedavi ettik. Ayaklar bacaklar, mide bulantısı gibi prostatit semptomları dışında bircok sey yaşatıyor. Anladığım kadarıyla daha cok gidenin arkasında bakacağım
4. Şaseyi dün içtim Mahlascığım. Penis altı batması geçti. İdrar sonrası 1 saati bulan huzursuzluk 5 dklara indi. Karın altında gelip giden bir agrım var. Perinede bir hissiyat var. Onun harici ayak bacak kalca kas ağrıları var. Bence Monurol kürü diikkate alınması gereken bir kür. Tabi patojene bağlı. Ody benden daha cok rahatladı.mahlas3435 yazdı:Monurol deniyordun abi, fayda etmedi mi? Notumu almistim belki ben de denerim diye amaSerkan yazdı:Şifanız daim olsun... Bizim devreler terhis oluyor. Sanırım bize uzun dönem cıktı. İlk ay lökesiti sıfırlamam ve forumda ne kadar popüler doktor varsa aynanda gitmeme rağmen sonuç alamadım. Benim patojenim her ne kadar kültür pcr vs kendini göstermesede saldırgan bir abi sanırım. Epididimit ve orşid yapmıştı onu tedavi ettik. Ayaklar bacaklar, mide bulantısı gibi prostatit semptomları dışında bircok sey yaşatıyor. Anladığım kadarıyla daha cok gidenin arkasında bakacağım
Canım abim çok sağ ol inşallah.kadir yazdı:Serkan kardesim, senin olayın biraz uzayacak ama biraz sabır,aslında sende yeni sayılırsın...iyileşeceksin merak etme allahın izniyle.Serkan yazdı:Şifanız daim olsun... Bizim devreler terhis oluyor. Sanırım bize uzun dönem cıktı. İlk ay lökesiti sıfırlamam ve forumda ne kadar popüler doktor varsa aynanda gitmeme rağmen sonuç alamadım. Benim patojenim her ne kadar kültür pcr vs kendini göstermesede saldırgan bir abi sanırım. Epididimit ve orşid yapmıştı onu tedavi ettik. Ayaklar bacaklar, mide bulantısı gibi prostatit semptomları dışında bircok sey yaşatıyor. Anladığım kadarıyla daha cok gidenin arkasında bakacağım
-
Sevindim ya, fayda eden yakaladıysanız en az 4 hafta devam bence. Ody ile derdimiz aynıydı bizim. Zafer hocanın kürü işe yaramazsa kesin uygulayacağım bunu.Serkan yazdı:4. Şaseyi dün içtim Mahlascığım. Penis altı batması geçti. İdrar sonrası 1 saati bulan huzursuzluk 5 dklara indi. Karın altında gelip giden bir agrım var. Perinede bir hissiyat var. Onun harici ayak bacak kalca kas ağrıları var. Bence Monurol kürü diikkate alınması gereken bir kür. Tabi patojene bağlı. Ody benden daha cok rahatladı.mahlas3435 yazdı:Monurol deniyordun abi, fayda etmedi mi? Notumu almistim belki ben de denerim diye amaSerkan yazdı:Şifanız daim olsun... Bizim devreler terhis oluyor. Sanırım bize uzun dönem cıktı. İlk ay lökesiti sıfırlamam ve forumda ne kadar popüler doktor varsa aynanda gitmeme rağmen sonuç alamadım. Benim patojenim her ne kadar kültür pcr vs kendini göstermesede saldırgan bir abi sanırım. Epididimit ve orşid yapmıştı onu tedavi ettik. Ayaklar bacaklar, mide bulantısı gibi prostatit semptomları dışında bircok sey yaşatıyor. Anladığım kadarıyla daha cok gidenin arkasında bakacağım
https://www.sciencedirect.com/science/a ... via%3Dihubmahlas3435 yazdı:Sevindim ya, fayda eden yakaladıysanız en az 4 hafta devam bence. Ody ile derdimiz aynıydı bizim. Zafer hocanın kürü işe yaramazsa kesin uygulayacağım bunu.Serkan yazdı:4. Şaseyi dün içtim Mahlascığım. Penis altı batması geçti. İdrar sonrası 1 saati bulan huzursuzluk 5 dklara indi. Karın altında gelip giden bir agrım var. Perinede bir hissiyat var. Onun harici ayak bacak kalca kas ağrıları var. Bence Monurol kürü diikkate alınması gereken bir kür. Tabi patojene bağlı. Ody benden daha cok rahatladı.mahlas3435 yazdı:
Monurol deniyordun abi, fayda etmedi mi? Notumu almistim belki ben de denerim diye ama
O çalısma burda Mahlasçığım sitede başka çalışmalarda var.
Serkan abi 24 yaşındayım 2 sene oldu bende çözemedim iyi olacaz inşallah sabırı öğretti bu hastalık bize daha güçlü olucaz inşallahhSerkan yazdı:https://www.sciencedirect.com/science/a ... via%3Dihubmahlas3435 yazdı:Sevindim ya, fayda eden yakaladıysanız en az 4 hafta devam bence. Ody ile derdimiz aynıydı bizim. Zafer hocanın kürü işe yaramazsa kesin uygulayacağım bunu.Serkan yazdı: 4. Şaseyi dün içtim Mahlascığım. Penis altı batması geçti. İdrar sonrası 1 saati bulan huzursuzluk 5 dklara indi. Karın altında gelip giden bir agrım var. Perinede bir hissiyat var. Onun harici ayak bacak kalca kas ağrıları var. Bence Monurol kürü diikkate alınması gereken bir kür. Tabi patojene bağlı. Ody benden daha cok rahatladı.
Fatih34 yazdı:Serkan abi 24 yaşındayım 2 sene oldu bende çözemedim iyi olacaz inşallah sabırı öğretti bu hastalık bize daha güçlü olucaz inşallahhSerkan yazdı:https://www.sciencedirect.com/science/a ... via%3Dihubmahlas3435 yazdı:
Sevindim ya, fayda eden yakaladıysanız en az 4 hafta devam bence. Ody ile derdimiz aynıydı bizim. Zafer hocanın kürü işe yaramazsa kesin uygulayacağım bunu.
Zafer hocaya gittiniz mi?
Ben buradaki hemen herkesin hikayesini biliyorum. Fatih bir bucuk yıl tanı koyduramadı. Sanırım son 6 ayda Zafer Oyman'a tedavi oldu lölesit düşünce semptomları şiddetlendi. Bu bende de olmuştu.... inşallah Fatihciğim tanı kondu lökesit düştü inşallah gececek bugünlerrmzigrll yazdı:Fatih34 yazdı:Serkan abi 24 yaşındayım 2 sene oldu bende çözemedim iyi olacaz inşallah sabırı öğretti bu hastalık bize daha güçlü olucaz inşallahhSerkan yazdı: https://www.sciencedirect.com/science/a ... via%3Dihub
Zafer hocaya gittiniz mi?
Ben cok rahatladım ya. Gecici olabilir rahatlamam ama hic bir ilaç bu kafar iyi gelmedi simdiye kadar. Doktorum aradı sonuclara göre recete attı. Doktorun ilaçlarına baslayamadım. Doktora söyledim ne yapiyorsun o haftada birden cok alinmaz falan diyor... Bende yan etkisi olmadımahlas3435 yazdı:Sevindim ya, fayda eden yakaladıysanız en az 4 hafta devam bence. Ody ile derdimiz aynıydı bizim. Zafer hocanın kürü işe yaramazsa kesin uygulayacağım bunu.Serkan yazdı:4. Şaseyi dün içtim Mahlascığım. Penis altı batması geçti. İdrar sonrası 1 saati bulan huzursuzluk 5 dklara indi. Karın altında gelip giden bir agrım var. Perinede bir hissiyat var. Onun harici ayak bacak kalca kas ağrıları var. Bence Monurol kürü diikkate alınması gereken bir kür. Tabi patojene bağlı. Ody benden daha cok rahatladı.mahlas3435 yazdı:
Monurol deniyordun abi, fayda etmedi mi? Notumu almistim belki ben de denerim diye ama
-
Reis daim olsun. Bu derece etki etmesi çok güzel, maşallah diyelim. Enterococ’tan çekenlere umut verdin valla.
Dostum yeme içme işine dikkat ediyor muydunSerkan yazdı:Şifanız daim olsun... Bizim devreler terhis oluyor. Sanırım bize uzun dönem cıktı. İlk ay lökesiti sıfırlamam ve forumda ne kadar popüler doktor varsa aynanda gitmeme rağmen sonuç alamadım. Benim patojenim her ne kadar kültür pcr vs kendini göstermesede saldırgan bir abi sanırım. Epididimit ve orşid yapmıştı onu tedavi ettik. Ayaklar bacaklar, mide bulantısı gibi prostatit semptomları dışında bircok sey yaşatıyor. Anladığım kadarıyla daha cok gidenin arkasında bakacağım
Evet cok dikkat ediyorum. Sadece ekmeği tam kesemedim. Seker,gazlı icecek alkol sigara falan hic birsey kullanmıyorumBruceLee yazdı:Dostum yeme içme işine dikkat ediyor muydunSerkan yazdı:Şifanız daim olsun... Bizim devreler terhis oluyor. Sanırım bize uzun dönem cıktı. İlk ay lökesiti sıfırlamam ve forumda ne kadar popüler doktor varsa aynanda gitmeme rağmen sonuç alamadım. Benim patojenim her ne kadar kültür pcr vs kendini göstermesede saldırgan bir abi sanırım. Epididimit ve orşid yapmıştı onu tedavi ettik. Ayaklar bacaklar, mide bulantısı gibi prostatit semptomları dışında bircok sey yaşatıyor. Anladığım kadarıyla daha cok gidenin arkasında bakacağım
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2017
Geçmiş olsun arkadaşlar, enterococ için tahlilleri nerelerde? ve nasıl yaptınız?
Rektal Tuse yapan bir doktora sıvı aldırıp. Kültür / Pcr yaptırmalisın (enterecoc a sadece gelişim bakıyor pcr da )ap0calypse yazdı:Geçmiş olsun arkadaşlar, enterococ için tahlilleri nerelerde? ve nasıl yaptınız?
Dostum sende çıkan Enterococcus faecalis mi? Dış kaynaklı mı iç kaynaklı mı bakteri sendeSerkan yazdı:Rektal Tuse yapan bir doktora sıvı aldırıp. Kültür / Pcr yaptırmalisın (enterecoc a sadece gelişim bakıyor pcr da )ap0calypse yazdı:Geçmiş olsun arkadaşlar, enterococ için tahlilleri nerelerde? ve nasıl yaptınız?
Yok abim benim pcr düzende yapıldı. O patojen bakılmadı. Kültür yaptırdım orda üremedi. Bende lökesitte yok. Mis gibi adamım hastalık peşimi bırakmiyor Mahlas ve Ody enterecoc tayfaBruceLee yazdı:Dostum sende çıkan Enterococcus faecalis mi? Dış kaynaklı mı iç kaynaklı mı bakteri sendeSerkan yazdı:Rektal Tuse yapan bir doktora sıvı aldırıp. Kültür / Pcr yaptırmalisın (enterecoc a sadece gelişim bakıyor pcr da )ap0calypse yazdı:Geçmiş olsun arkadaşlar, enterococ için tahlilleri nerelerde? ve nasıl yaptınız?
Şu an rahatsızlıkların nedirSerkan yazdı:Yok abim benim pcr düzende yapıldı. O patojen bakılmadı. Kültür yaptırdım orda üremedi. Bende lökesitte yok. Mis gibi adamım hastalık peşimi bırakmiyor Mahlas ve Ody enterecoc tayfaBruceLee yazdı:Dostum sende çıkan Enterococcus faecalis mi? Dış kaynaklı mı iç kaynaklı mı bakteri sendeSerkan yazdı: Rektal Tuse yapan bir doktora sıvı aldırıp. Kültür / Pcr yaptırmalisın (enterecoc a sadece gelişim bakıyor pcr da )
Ayaklarımda cekme hissi, idrarı peniste hissetme perine penis altı ve kasıkta his alt karında hafif agrı yada ağri diyemem his. Ara ara kalca bel ağrısı Bu ağrılar şiddetliydi azaldı.BruceLee yazdı:Şu an rahatsızlıkların nedirSerkan yazdı:Yok abim benim pcr düzende yapıldı. O patojen bakılmadı. Kültür yaptırdım orda üremedi. Bende lökesitte yok. Mis gibi adamım hastalık peşimi bırakmiyor Mahlas ve Ody enterecoc tayfaBruceLee yazdı:
Dostum sende çıkan Enterococcus faecalis mi? Dış kaynaklı mı iç kaynaklı mı bakteri sende
Epididimi,orşit,penis başı acıması,kök batması, boşalırken ağrı, idrarda yanma tamamen geçti.
Bende semptom coktu yaa şanssız gruptayım