Prostat masajı
Prostat masajı
Merhaba Dün tekrar Zafer Oymana gittim. 4.kere filan prostat masajı yaptırıyorum kendisinde. Normalde 5-6 damla gelmişti hep masaj sonrası bi rahatlama olmuştu. Dün yaptığı masaj sonrası 3-4 damla geldi ve masaj sonrası yanma, ağrı oluştu. Masajdan önce bu şekilde ağrım yoktu. Neden oluşmuş olabilir? Masajı kısa mı tuttu? İçerideki sıvıyı tam olarak akıtamadı. O da kanalları mı tıkadı acaba? Veya masaj da prostata sert baskı uyguladığı için mi ağrıyor? Bu ağrı kendi kendine geçer mi acaba? Tekrardan prostat masajı mı olmayalım? Boşaldığımız vakit prostat sıvısı da akıyor? Acaba boşalmam fayda sağlar mı? Kafamı çok kurcalıyor. Sizce ne yapmalıyım? Yardım eder misiniz?
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: Prostat masajı
Prostat sivisinin lokosit seviyesi nedir? Ölçturdünüzmü? Ayrica ejekulasyon farklı bir sey, rektal tuşe ayri bir sey...sivı alma amacli yaptirdiysaniz agrısi 2-3 gün sürebilir.droliver yazdı:Merhaba Dün tekrar Zafer Oymana gittim. 4.kere filan prostat masajı yaptırıyorum kendisinde. Normalde 5-6 damla gelmişti hep masaj sonrası bi rahatlama olmuştu. Dün yaptığı masaj sonrası 3-4 damla geldi ve masaj sonrası yanma, ağrı oluştu. Masajdan önce bu şekilde ağrım yoktu. Neden oluşmuş olabilir? Masajı kısa mı tuttu? İçerideki sıvıyı tam olarak akıtamadı. O da kanalları mı tıkadı acaba? Veya masaj da prostata sert baskı uyguladığı için mi ağrıyor? Bu ağrı kendi kendine geçer mi acaba? Tekrardan prostat masajı mı olmayalım? Boşaldığımız vakit prostat sıvısı da akıyor? Acaba boşalmam fayda sağlar mı? Kafamı çok kurcalıyor. Sizce ne yapmalıyım? Yardım eder misiniz?
Hocam ben çok eski üyeliyim aslında her zaman giremiyorum foruma. 2012 den beri filan non bakteriyel şeklinde sürüyordu. Geçen haziranda nüks etti. Lökosit 7-8 çıktı sonra 0 a indirdim. Geçen gün üşütmeye bağlı ağrılarım oldu. Dün doktora gittim yine lökosit sıfır çıktı. Enfeksiyon olmadığını söyledi. Lakin önceki masajlarda rahatlama oluyordu. Masaj sonrası ve diğer günler de. Dünkü masaj sonrası prostat ve idrar kanalında yanma ağrı oluştu. Ben acaba sıvıyı dolu dolu tam çıkaramadı. Kanallar mı tıkandı diye düşündüm. Gerçi yine 3-4 damla çıktı. Tıkanmış olsa hiç çıkmazdı herhalde. Bilmiyorum biraz takıntı gibi oldu herhalde. Her prostat masajı aynı olmuyor değil mi hocam? Masaj sonrası ağrı olması normal mi?
-
kadir
Ejekülasyon sonrasi ile sıvı alımi arasindaki sureç ne kadar uzun olursa sıvı alımi okadar kolay olur. Dolayısi ile siviyi alirken fazla fazla baskı olmayacagi icin agrı olmaz. Aksi durumda agrinizin fazla olmasi normaldir.
Anladım hocam teşekkür ederim. Aslında önceki sıvı alımları ile aynı perhiz süresi vardı. Masaj sonrası önceki sıvı alımları gibi olmadığı ve ağrı oluştuğu için ben düzgün yapılamadığını düşündüm. Prostat kanallarında tıkanma olmamıştır dimi hocam? 3-4 damla gelmezdi herhalde tıkanmış olsaydı. Siz biraz daha baskıdan dolayı ağrımış olabileceğini söylüyorsunuz
-
kadir
Rica ederim... baskidan dolayi oldugunu söylüyorum evet bir kaç gün icinde geçecektir kardesim.droliver yazdı:Anladım hocam teşekkür ederim. Aslında önceki sıvı alımları ile aynı perhiz süresi vardı. Masaj sonrası önceki sıvı alımları gibi olmadığı ve ağrı oluştuğu için ben düzgün yapılamadığını düşündüm. Prostat kanallarında tıkanma olmamıştır dimi hocam? 3-4 damla gelmezdi herhalde tıkanmış olsaydı. Siz biraz daha baskıdan dolayı ağrımış olabileceğini söylüyorsunuz
Teşekkür ederim hocam