Son durum hakkındaki sorularım

Hastalığın sebep olduğu belirti ve yakınmalara ait soru ve görüşlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
mera
Hastalık Başlangıç Yılı: 2016

Son durum hakkındaki sorularım

Mesaj gönderen mera »

selamlar arkadaşlar en son lokosit 0 ve semptomlarımda değişme yok.Makat bölgesi ağrı oturunca uzun süre kasıklara vuran ağrı boşalırken uzun süre erekte kalmama rağmen meninin zor ve tıkanık çıkması boşalınca makat testis arası bölgede kas kasılmaları.Bu seviyede beklemek mi mantıklı yoksa güçlü bir antibiyotik tedavisine tekrar başlamak mı ? Ne yapsam bilmiyorum baya yoruldum
red
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Re: Son durum hakkındaki sorularım

Mesaj gönderen red »

Bir süre düzenli prostat masajı yapmanızı (yaptırmanızı), günde 3 kez sıcak suya oturmanızı tavsiye ederim.
Enfeksiyon bitse dahi organ hasar aldığı İçin tabiri caizse buluttan nem kapacak ve fazlaca ödem oluşturacaktır. Kanallarda tıkanma olduğundan ejekülasyon sıvısı katı halde çıkıyor ve ödem içeride kalıyor. Su gibi olan bu ödemin atılması lazım.
mera
Hastalık Başlangıç Yılı: 2016

Mesaj gönderen mera »

red yazdı:Bir süre düzenli prostat masajı yapmanızı (yaptırmanızı), günde 3 kez sıcak suya oturmanızı tavsiye ederim.
Enfeksiyon bitse dahi organ hasar aldığı İçin tabiri caizse buluttan nem kapacak ve fazlaca ödem oluşturacaktır. Kanallarda tıkanma olduğundan ejekülasyon sıvısı katı halde çıkıyor ve ödem içeride kalıyor. Su gibi olan bu ödemin atılması lazım.
hocam bayadır buralardasın senin ne semptomun kaldı
red
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Mesaj gönderen red »

mera yazdı:
red yazdı:Bir süre düzenli prostat masajı yapmanızı (yaptırmanızı), günde 3 kez sıcak suya oturmanızı tavsiye ederim.
hocam bayadır buralardasın senin ne semptomun kaldı
Semptom denecek bir belirtim yok.
Dikkat ederek yaşıyorum sadece.
Prostatit61
Hastalık Başlangıç Yılı: 2021

Mesaj gönderen Prostatit61 »

Lokositi sıfırlamışsan düzenli masaja geç. Denemeden bilemezsin.