Son durum hakkındaki sorularım
Son durum hakkındaki sorularım
selamlar arkadaşlar en son lokosit 0 ve semptomlarımda değişme yok.Makat bölgesi ağrı oturunca uzun süre kasıklara vuran ağrı boşalırken uzun süre erekte kalmama rağmen meninin zor ve tıkanık çıkması boşalınca makat testis arası bölgede kas kasılmaları.Bu seviyede beklemek mi mantıklı yoksa güçlü bir antibiyotik tedavisine tekrar başlamak mı ? Ne yapsam bilmiyorum baya yoruldum
Re: Son durum hakkındaki sorularım
Bir süre düzenli prostat masajı yapmanızı (yaptırmanızı), günde 3 kez sıcak suya oturmanızı tavsiye ederim.
Enfeksiyon bitse dahi organ hasar aldığı İçin tabiri caizse buluttan nem kapacak ve fazlaca ödem oluşturacaktır. Kanallarda tıkanma olduğundan ejekülasyon sıvısı katı halde çıkıyor ve ödem içeride kalıyor. Su gibi olan bu ödemin atılması lazım.
Enfeksiyon bitse dahi organ hasar aldığı İçin tabiri caizse buluttan nem kapacak ve fazlaca ödem oluşturacaktır. Kanallarda tıkanma olduğundan ejekülasyon sıvısı katı halde çıkıyor ve ödem içeride kalıyor. Su gibi olan bu ödemin atılması lazım.
hocam bayadır buralardasın senin ne semptomun kaldıred yazdı:Bir süre düzenli prostat masajı yapmanızı (yaptırmanızı), günde 3 kez sıcak suya oturmanızı tavsiye ederim.
Semptom denecek bir belirtim yok.mera yazdı:hocam bayadır buralardasın senin ne semptomun kaldıred yazdı:Bir süre düzenli prostat masajı yapmanızı (yaptırmanızı), günde 3 kez sıcak suya oturmanızı tavsiye ederim.
Dikkat ederek yaşıyorum sadece.
-
Prostatit61
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2021
Lokositi sıfırlamışsan düzenli masaja geç. Denemeden bilemezsin.