Kadir Abi Ürik Asit ve Yanma Problemi
-
merseysidederby
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Kadir Abi Ürik Asit ve Yanma Problemi
Ben tiroid hastasıyım ve iki sefer kan değerlerime bakıldı. Biri mart ayında biri de ağustos başında bu hastalığa yakalandığım sıralarda. İlkinde 7.5 ikincisinde de 8.2 çıktı ürik asit. Doktor ürikoliz diye bir ilaç verdi ama bu hastalıktan ötürü ben belki zarar verir diye kullanmadım. Şimdi forumda eskilere gittim ve Kadir abi karbonatlı suyun ürik asit için iyi olduğunu ve yanmaları azalattığını belirtmiş. Peki bu karbonatlı suyu 1.5 litre suya 1 yemek kaşığı olacak ölçüde ne kadar süre kullanmalıyım abi?
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: Kadir Abi Ürik Asit ve Yanma Problemi
1 hafta kullansaniz sikayeteriniz azalir..gecincede birakirsiniz.merseysidederby yazdı:Ben tiroid hastasıyım ve iki sefer kan değerlerime bakıldı. Biri mart ayında biri de ağustos başında bu hastalığa yakalandığım sıralarda. İlkinde 7.5 ikincisinde de 8.2 çıktı ürik asit. Doktor ürikoliz diye bir ilaç verdi ama bu hastalıktan ötürü ben belki zarar verir diye kullanmadım. Şimdi forumda eskilere gittim ve Kadir abi karbonatlı suyun ürik asit için iyi olduğunu ve yanmaları azalattığını belirtmiş. Peki bu karbonatlı suyu 1.5 litre suya 1 yemek kaşığı olacak ölçüde ne kadar süre kullanmalıyım abi?
Günde 2.5 lire su icmeye bakin.
-
merseysidederby
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Re: Kadir Abi Ürik Asit ve Yanma Problemi
sağ ol kadir abimkadir yazdı:1 hafta kullansaniz sikayeteriniz azalir..gecincede birakirsiniz.merseysidederby yazdı:Ben tiroid hastasıyım ve iki sefer kan değerlerime bakıldı. Biri mart ayında biri de ağustos başında bu hastalığa yakalandığım sıralarda. İlkinde 7.5 ikincisinde de 8.2 çıktı ürik asit. Doktor ürikoliz diye bir ilaç verdi ama bu hastalıktan ötürü ben belki zarar verir diye kullanmadım. Şimdi forumda eskilere gittim ve Kadir abi karbonatlı suyun ürik asit için iyi olduğunu ve yanmaları azalattığını belirtmiş. Peki bu karbonatlı suyu 1.5 litre suya 1 yemek kaşığı olacak ölçüde ne kadar süre kullanmalıyım abi?
Günde 2.5 lire su icmeye bakin.