Prostatit'in neden olduğu diğer hastalık veya semptomlar
Prostatit'in neden olduğu diğer hastalık veya semptomlar
prostatit enfeksiyonu herhangi bir başka hastallığa sebebiyet verebiliyormu bende kronik yorgunluk var
Konsantrasyon ve dikkat bozukluğu
Unutkanlık-hafıza sorunları
Kas ve eklem ağrısı
Dinlenememe hissiyatı
Yetersiz enerji hissi
Kendine, sosyal yaşama ve iş hayatına karşı olumsuz tutumlar,
Huzursuzluk
Depresyon ,kaygı bozukluğu
Günlük yaşam aktivitelerini tamamlada isteksizlik
Egzersize karşı intolerans ,hemen yorulma
Uykudan yorgun uyanma
Konuşmada normale göre isteksizlik
Beyin sisi
bunların nerdeyse hepsi var yukardaki semptomplar yediğime içtiğime dikkat etmediğimde artıyor. Prostatitin bunları yapması mümkünmüdür?
Konsantrasyon ve dikkat bozukluğu
Unutkanlık-hafıza sorunları
Kas ve eklem ağrısı
Dinlenememe hissiyatı
Yetersiz enerji hissi
Kendine, sosyal yaşama ve iş hayatına karşı olumsuz tutumlar,
Huzursuzluk
Depresyon ,kaygı bozukluğu
Günlük yaşam aktivitelerini tamamlada isteksizlik
Egzersize karşı intolerans ,hemen yorulma
Uykudan yorgun uyanma
Konuşmada normale göre isteksizlik
Beyin sisi
bunların nerdeyse hepsi var yukardaki semptomplar yediğime içtiğime dikkat etmediğimde artıyor. Prostatitin bunları yapması mümkünmüdür?
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: Prostatit'in neden olduğu diğer hastalık veya semptomlar
Aynen kardesim ben hepsini dahada fazlasıni birebir yasadim...bu semptomlari bagsikligi yukselterek dahada hafifletmeye calismani öneririm.
Abi bağışıklık için çörek otu yağı bitki çayları vs her yolu deniyorum ama tam anlamıyla bunlar bana çok zorluk çektiriyor. Mesela abi geçen sınavım vardı sınava hazırlanıyordum deneme yaparken yani sınava hazırlık sürecinde zihinsel olarak öyle aptallaşıyordum ki 2+2 'yi toplayamayacak duruma geldiğim oldu ama bı gün çok iyi olduğumda ise en zor soruları çerez niyetine çözüyordum gündelik yaşamıma da çok darbe vurdu. Şuan bi tedavi de alamıyorumkadir yazdı:Aynen kardesim ben hepsini dahada fazlasıni birebir yasadim...bu semptomlari bagsikligi yukselterek dahada hafifletmeye calismani öneririm.
Abi bağışıklık için çörek otu yağı bitki çayları vs her yolu deniyorum ama tam anlamıyla bunlar bana çok zorluk çektiriyor. Mesela abi geçen sınavım vardı sınava hazırlanıyordum deneme yaparken yani sınava hazırlık sürecinde zihinsel olarak öyle aptallaşıyordum ki 2+2 'yi toplayamayacak duruma geldiğim oldu ama bı gün çok iyi olduğumda ise en zor soruları çerez niyetine çözüyordum gündelik yaşamıma da çok darbe vurdu. Şuan bi tedavi de alamıyorum[/quote]nemesis21 yazdı:kadir yazdı:Aynen kardesim ben hepsini dahada fazlasıni birebir yasadim...bu semptomlari bagsikligi yukselterek dahada hafifletmeye calismani öneririm.
Dostum senin hastalığa başlangıç hikayen nedir?
Herkesr şifalar diliyorum
Son 6 aydır şikayetlerim mesane sıkışıklığını peniste hissetme, dışkılama esnasında idrar gelmesi, dışkılama sonrası sık idrar, gaz yapamama. pelvik bölge rahatlatma egzersizleri ile dışkılama sonrası idrar hissi rahatladı gazımıda yapıyorum tm rahat olmasada ama mesane sıkışıklığını peniste hissetme sorunu devam ediyor bilgili abilerimden özeliklede kadir abiden yorum bekliyorum
Son 6 aydır şikayetlerim mesane sıkışıklığını peniste hissetme, dışkılama esnasında idrar gelmesi, dışkılama sonrası sık idrar, gaz yapamama. pelvik bölge rahatlatma egzersizleri ile dışkılama sonrası idrar hissi rahatladı gazımıda yapıyorum tm rahat olmasada ama mesane sıkışıklığını peniste hissetme sorunu devam ediyor bilgili abilerimden özeliklede kadir abiden yorum bekliyorum
-
Geçmiş olsun kardesim, üriner sistem enfeksiyonu şüphesi ile bir dra başvurmadinizmi? Tahlil v.s yapıldımi? Eger enfeksiyon geciriyorsaniz pelvik egzersizler sizi gecici olarak rahatlatabilir. Öncelikle olası enfeksiyon şüphesini elimine etmeniz gerekir. Enfeksiyonel hiçbir bulgu yoksa, fizyoterapi, egzersizler, alfablokerler, nsaii antioksidanlarla tedavi yolunu denemenizi öneririm.subay yazdı:Herkesr şifalar diliyorum
Kadir abi ben zaten prostatit hastasıyım 3 yıldır
-
Tahlil geçmişinizi yazarmisiniz kardesim?subay yazdı:Kadir abi ben zaten prostatit hastasıyım 3 yıldır
Dostum senin hastalığa başlangıç hikayen nedir?[/quote]BruceLee yazdı:Abi bağışıklık için çörek otu yağı bitki çayları vs her yolu deniyorum ama tam anlamıyla bunlar bana çok zorluk çektiriyor. Mesela abi geçen sınavım vardı sınava hazırlanıyordum deneme yaparken yani sınava hazırlık sürecinde zihinsel olarak öyle aptallaşıyordum ki 2+2 'yi toplayamayacak duruma geldiğim oldu ama bı gün çok iyi olduğumda ise en zor soruları çerez niyetine çözüyordum gündelik yaşamıma da çok darbe vurdu. Şuan bi tedavi de alamıyorumnemesis21 yazdı:kadir yazdı:Aynen kardesim ben hepsini dahada fazlasıni birebir yasadim...bu semptomlari bagsikligi yukselterek dahada hafifletmeye calismani öneririm.
benim cinsel öykü sonrası olmadı bende bilmiyorum tam olarak nasıl başladığını
Kardeşim bu yazdiğın belirtiler anksiyete sorununun ortaya cikardıği belirtiler. Asil sorun stresi yonetmekte bu sorun etrafinda ilerlemeni tavsiye ederim
Geç kalmadan bir psikiyatri servisiyle görüş bahsettiğin seyler psikolojik. Ama sunu da soyleyim fizyolojik bir rahatsizligin varsa (kronik prostatit gibi) bu sende anksiyete olusturuyor olabilir.
-
Kronik prostatit tanısi nasil konuldu size? Hangi tahlilleri yaptirdiniz? Tedavi gördünüzmü? İlaç kullandinizmi? Neler kullandiniz? Hikayenizde bulaş varmiydi?subay yazdı:Kadir abi ben zaten prostatit hastasıyım 3 yıldır
Kadir abi hiç bir doktor doğru düzgün teşhis koymadı devlet hastanelerine gittim biri üretra darlığı olabilir dedi ama ben iyi olduğum dönemlerde gayet tazyikli ve işebiliyordum o yüzden eledim abi üretra darlğını. abi zaten hastalığımın prostatit olduğunu geçen sene bu site sayesinde öğrendim 2018 sonlarında da ibsyle beraber başladı takmadım o zamanlar hep farklı şeylere yoruyordum
-
Subay kardesim, prostatit tanisı icin prostat sıvısı ve idrardan lokosit sayısı kontrolü ve kültur+antibiogram yapilmali öncelikle.subay yazdı:Kadir abi hiç bir doktor doğru düzgün teşhis koymadı devlet hastanelerine gittim biri üretra darlığı olabilir dedi ama ben iyi olduğum dönemlerde gayet tazyikli ve işebiliyordum o yüzden eledim abi üretra darlğını. abi zaten hastalığımın prostatit olduğunu geçen sene bu site sayesinde öğrendim 2018 sonlarında da ibsyle beraber başladı takmadım o zamanlar hep farklı şeylere yoruyordum
Teşekkür ederim abi cevap verdiğin için en kısa zamanda gidecem zaten abi
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Bence bu başlık tam tersi olmalıydı
Prostatit hastalıklara sebep olmuyor
Bağışıklılığın düşmesi, bağırsakların çeşitli sebeplerden dolayı ayvayı yemesi prostatiti doğuruyor
Bende bu illetten önce ibs başladı 6 ay sonra prostatit oldum.
Bağışıklılığın düşmesi, bağırsakların çeşitli sebeplerden dolayı ayvayı yemesi prostatiti doğuruyor
Abi bende birinci boşalmadan sonra ikinci ereksiyonda penis serteşince acayip bi ağrı oluyor bunun sebebi prostatit olabilir mi?kadir yazdı:Subay kardesim, prostatit tanisı icin prostat sıvısı ve idrardan lokosit sayısı kontrolü ve kültur+antibiogram yapilmali öncelikle.subay yazdı:Kadir abi hiç bir doktor doğru düzgün teşhis koymadı devlet hastanelerine gittim biri üretra darlığı olabilir dedi ama ben iyi olduğum dönemlerde gayet tazyikli ve işebiliyordum o yüzden eledim abi üretra darlğını. abi zaten hastalığımın prostatit olduğunu geçen sene bu site sayesinde öğrendim 2018 sonlarında da ibsyle beraber başladı takmadım o zamanlar hep farklı şeylere yoruyordum
Bu semptomu bende bazen yaşıyorum hatta 1 hafta önce yaşadım boşaltma sonrası ereksiyonda ağrı oldu peniste
Bende buna inanmiyorum ibs olduktan sonra hiç eskisi gibi olamadım bağırsak sağlam olmasa bütün vücüdun dengesi kayıyorDogukan01 yazdı:Bence bu başlık tam tersi olmalıydı
-
Evet prostatit olabilir..nemesis21 yazdı:Abi bende birinci boşalmadan sonra ikinci ereksiyonda penis serteşince acayip bi ağrı oluyor bunun sebebi prostatit olabilir mi?kadir yazdı:Subay kardesim, prostatit tanisı icin prostat sıvısı ve idrardan lokosit sayısı kontrolü ve kültur+antibiogram yapilmali öncelikle.subay yazdı:Kadir abi hiç bir doktor doğru düzgün teşhis koymadı devlet hastanelerine gittim biri üretra darlığı olabilir dedi ama ben iyi olduğum dönemlerde gayet tazyikli ve işebiliyordum o yüzden eledim abi üretra darlğını. abi zaten hastalığımın prostatit olduğunu geçen sene bu site sayesinde öğrendim 2018 sonlarında da ibsyle beraber başladı takmadım o zamanlar hep farklı şeylere yoruyordum