Prostatit cipro
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2021
Prostatit cipro
Uzun 6 hafta cipro kullanan var mı? Çok ağır diyorlar doğru mu? Kalbe felan çok zararlıymış
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2018
Re: Prostatit cipro
Bilinçsizce 1 kutu kullanmıştım geçen sene bağırsak falan bırakmadı 1 senedir bağırsak sorunlarım var. Zaten duyarlı da değilmiş benim mikroba karşı.Sizdeki mikroba karşı duyarliysa yani kullanmak zorundaysaniz yanında mutlaka takviye ve beslenme gibi şeylere mutlaka dikkat edilmeli.kadircan06 yazdı:Uzun 6 hafta cipro kullanan var mı? Çok ağır diyorlar doğru mu? Kalbe felan çok zararlıymış
Bana da verdi doktor 1 paket iesef lere ek olarak her içtikten sonra midemi bulandıryor bundan sonrada kullanmayacam bittikten sonra bir daha almam daha önce de 2 paket kullanmıltım ama pek faydalı bişey değil
-
Bana yarar ediyor ama bırakırsam direnç kazanır diye korkuyorum ama çok ağır yan etkileri var resmen bir kumar
Kardeşim iyi geliyorsa bir süre devam et. Ben genta iğne arkası iki kutu cipro kullandım 7-8 ay hemen hemen düzelmiştim. Şu an diyorum keşke 4 kutu kullansaydım, fakat direnç durumu oldu mu olmadı mı bilmiyorum. Birde bağırsakları çok kötü yapıyor probiyotik beslenmeye özen gösterkadircan06 yazdı:Bana yarar ediyor ama bırakırsam direnç kazanır diye korkuyorum ama çok ağır yan etkileri var resmen bir kumar
-
Kalbimi çok zorluyor tansiyonumuda düşürüyor
O zaman bırak kardeşim kalp bukadircan06 yazdı:Kalbimi çok zorluyor tansiyonumuda düşürüyor
Antibiyotik gerekli ise kullanmak gerekli.Doktorlar ilk bu antibiyotiği yazıyor. Anti taraftarı olmamakla beraber bende ciproyu 6 hafta değil 3 ay kullanmıştım. Hastalığın ilk zamanı . Bağırsaklar mahfolmiştu. Lakin bu anti kullanıp öleni duymadım. Çoğu kisï bu antiyi sevmez. Tedavi için yetersiz kaldığı söylenir. Sağlam antibiyotiktir. Tedavi eder. 6 ayda etkisini gosterirkadircan06 yazdı:Uzun 6 hafta cipro kullanan var mı? Çok ağır diyorlar doğru mu? Kalbe felan çok zararlıymış
Üç ay maşallah gözü alabilsem belki kullanacağım ama çok uzun bir sürekmlpr2 yazdı:Antibiyotik gerekli ise kullanmak gerekli.Doktorlar ilk bu antibiyotiği yazıyor. Anti taraftarı olmamakla beraber bende ciproyu 6 hafta değil 3 ay kullanmıştım. Hastalığın ilk zamanı . Bağırsaklar mahfolmiştu. Lakin bu anti kullanıp öleni duymadım. Çoğu kisï bu antiyi sevmez. Tedavi için yetersiz kaldığı söylenir. Sağlam antibiyotiktir. Tedavi eder. 6 ayda etkisini gosterirkadircan06 yazdı:Uzun 6 hafta cipro kullanan var mı? Çok ağır diyorlar doğru mu? Kalbe felan çok zararlıymış
hastalığın ilk başlarında ilk 3 ay hiç durmadan cipro kullanmış, beni rahatlatmisti ama gene bir ay sonra tekrar rahatsız olunca zafer oymana İstanbul'a uçakla gitmiştim ilk baktiginda bol lökosit kümeleri görmüştü 10 - 12 anti kürleri verdi her ay kontrole gittim 4 ay sonununda lökosit 1 - 2 oldu. Artık gelme dedi . Fakat 3 ay sonra gene eskiye dondum.floyd yazdı:Kral en son ne zaman antibiyotik kullandın....lökositim şu kadar çıkmazsa antibiyotik kullanmam diye bişey söyleyebilir misin...kmlpr2 yazdı:Antibiyotik gerekli ise kullanmak gerekli.Doktorlar ilk bu antibiyotiği yazıyor. Anti taraftarı olmamakla beraber bende ciproyu 6 hafta değil 3 ay kullanmıştım. Hastalığın ilk zamanı . Bağırsaklar mahfolmiştu. Lakin bu anti kullanıp öleni duymadım. Çoğu kisï bu antiyi sevmez. Tedavi için yetersiz kaldığı söylenir. Sağlam antibiyotiktir. Tedavi eder. 6 ayda etkisini gosterirkadircan06 yazdı:Uzun 6 hafta cipro kullanan var mı? Çok ağır diyorlar doğru mu? Kalbe felan çok zararlıymış
prostatit sürecinde kendi semptomların ve lökosit sayıların arasında bireysel olarak nasıl bir tecrübe edindin...
Toplamda 8 ay durmadan anti yemiş yüzde 50 iyileşmiş olarak 2 yıldır hiç antibiyotik kullanmadan , Doğal antibiyotik gıdalar zerdeçallı bentonit kili sonrası , yeşillikler nohut sarımsak ve bitkisel takviye edici gıdalar ile. Beraber kaslarüzerine yoğunlaştım yüzde 90 iyi oldum. Yanma olayı yoksa anti almayın.
Yanma olayı antide en büyük kriterdir.