Hiv testini 90. Günde tekrarla kardesim
Eliza testinde 3 ay esastir
Sağlıklı günler
Epididimit ve prostatit
Re: Epididimit ve prostatit
Ben devlet için dedim dostum eğer duo ultra olduysan güvenilirdir
Duo ultro kanda farklı bir protein arar ve güvenilir bir testtir
Duo ultro kanda farklı bir protein arar ve güvenilir bir testtir
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Tüm cinsel hastaliklari kapsar diyemeyiz ama bir cogunu kapsar. Ancak ilgili antilerle genis spektrumlu kombinler yapilırsa hepsini kapsayabilir. Buna enfeksiyon uzmanı karar verir.onur2424 yazdı:Kadir abi novosefler ve avelox prostatit icin butun cinsel hastaliklari kapsar diyebilir miyiz?
-
kadir
Yasam tarziniz, gıda tüketim tarzıniz, spor, aktivite bagisikligi güclü tutma, stres ve uykusuzluga maruz kalmama gibi ögelere dikkat ederseniz bana göre bir yıl sürer iyileşme süreniz.onur2424 yazdı:Cok tesekkurler kadir abi. Peniste usume, idrarda arada yanma, alt karin ve bel agrisi, damlatiyormus hissi, sik idrar gibi semptomlar zafer hocanin dedigi gibi 3 4 aya gecer mi?kadir yazdı:Tüm cinsel hastaliklari kapsar diyemeyiz ama bir cogunu kapsar. Ancak ilgili antilerle genis spektrumlu kombinler yapilırsa hepsini kapsayabilir. Buna enfeksiyon uzmanı karar verir.onur2424 yazdı:Kadir abi novosefler ve avelox prostatit icin butun cinsel hastaliklari kapsar diyebilir miyiz?
-
kadir
Sık idrar için drun sana antienflamatuar iltihap giderici ilaclar ve alfabloker ilaclar reçete etmesi gerekir.onur2424 yazdı:Cok tesekkurler kadir abi, bi bok yedik ceremesini cekecegiz artik. Agrilar falan bi sekil hallederim ama su idrar hissi ve sik idrara cikma canimi sikmiyor degil. Bunun icin kullanmam gereken bir sey var mi? Bu arada bu forumu actigin icin allah senden razi olsun.kadir yazdı:Yasam tarziniz, gıda tüketim tarzıniz, spor, aktivite bagisikligi güclü tutma, stres ve uykusuzluga maruz kalmama gibi ögelere dikkat ederseniz bana göre bir yıl sürer iyileşme süreniz.onur2424 yazdı: Cok tesekkurler kadir abi. Peniste usume, idrarda arada yanma, alt karin ve bel agrisi, damlatiyormus hissi, sik idrar gibi semptomlar zafer hocanin dedigi gibi 3 4 aya gecer mi?
-
kadir
Rica ederim kardesim ama ilacinizi dr recete etsin size.onur2424 yazdı:Çok teşekkürler kadir abi, doktor xatral ve cataflam verdi. Ben bir de piyoleseptyl kullanmak istiyorum. ne dersin? Eczaneden gidip direk alınabiliyor sanırsam.kadir yazdı:Sık idrar için drun sana antienflamatuar iltihap giderici ilaclar ve alfabloker ilaclar reçete etmesi gerekir.onur2424 yazdı:
Cok tesekkurler kadir abi, bi bok yedik ceremesini cekecegiz artik. Agrilar falan bi sekil hallederim ama su idrar hissi ve sik idrara cikma canimi sikmiyor degil. Bunun icin kullanmam gereken bir sey var mi? Bu arada bu forumu actigin icin allah senden razi olsun.