staphylococcus haemolyticus kurutmak mümkün mü??
staphylococcus haemolyticus kurutmak mümkün mü??
Merhaba arkadaşlar. 1 ay önce bende prostatat sıvısından üreyen staphylococcus haemolyticus du . Doktorum 3 kutu bactrim forte yazdı. 3 kutuyuda bitirdim ama şikayetlerim de bir azalma olmadı. Daha önce bu bakteri için tedavi olup bitiren var mı? Önerebiliceğiniz bir antibiyotik kombinasyonu var mıdır? Çoğu doktor artık deneme yanılma yoluyla tecrübe edindikleri için bu antiboyitiklerin işlevini, sizlere danışmak istedim.
Re: staphylococcus haemolyticus kurutmak mümkün mü??
O bakteri zor bir bakteri ama patojenin o olduğundan emin olmalısın çünkü bulaş olma ihtimali de çok yüksek. Tekrar sıvı ver hatta maddi durumun iyiyse iki ayrı labda ver eğer yine çıkarsa duyarlı antibiyotiği uzun süre kullanman gerekir. Kader48 rumuzlu arkadaşın bu bakteriyle ilgili tedavi süreci forumda var geçmiş olsun.Burakgsgs yazdı:Merhaba arkadaşlar. 1 ay önce bende prostatat sıvısından üreyen staphylococcus haemolyticus du . Doktorum 3 kutu bactrim forte yazdı. 3 kutuyuda bitirdim ama şikayetlerim de bir azalma olmadı. Daha önce bu bakteri için tedavi olup bitiren var mı? Önerebiliceğiniz bir antibiyotik kombinasyonu var mıdır? Çoğu doktor artık deneme yanılma yoluyla tecrübe edindikleri için bu antiboyitiklerin işlevini, sizlere danışmak istedim.
Doktor değilim yazdıklarım kişisel tecrübeler ve araştırmalarım sonucu öğrendiklerimdir şifa dilerim.
kader48 forumda bulamadım bilen var mı o protoklü yardımcı olursa nasıl iyileştiği ile ilgili sevinirim
Tekradan test vericem önümüzdeki haftalarda dediğiniz rumuzdaki arkadaşın tedavisini nerden bulabilirim?
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
İesef igne genta igne ve oral tablet kullandıBurakgsgs yazdı:Tekradan test vericem önümüzdeki haftalarda dediğiniz rumuzdaki arkadaşın tedavisini nerden bulabilirim?
Herkes bir hayat şeçer seçtiği hayatın bedelini öder
Doktor değilim yazdıklarım kişisel tecrübeler ve araştırmalarım sonucu öğrendiklerimdir şifa dilerim.