Resimde paylaştığım bölgeler biri penisin alt kökü
Biride testisin alt bitimi buralarda genel bir ağrı var bastırınca da iğne batar gibi ağrı oluyor. Sandalyeye oturamıyorum oturduğum zaman ağrı artıyor ne yapabilirim sıcak su iyi gelirmi napacağız 2.5 yıldır böyle arkadaşlar
akrepp yazdı:Resimde paylaştığım bölgeler biri penisin alt kökü
Biride testisin alt bitimi buralarda genel bir ağrı var bastırınca da iğne batar gibi ağrı oluyor. Sandalyeye oturamıyorum oturduğum zaman ağrı artıyor ne yapabilirim sıcak su iyi gelirmi napacağız 2.5 yıldır böyle arkadaşlar
hocam senin dediğin yerlerde benim de ağrım oluyor, fakat ben cinsel perhizle o ağrıyı atlattım. Haftada 2 defa mast. yap kesinlikle aşırıya kaçma ya da kendince bir gün skalası belirle 3 veya 4 gün olacak şekilde, bu şekilde ben ağrılarımı atlattım. Tamamen iyileştiğinde normaline dönersin.
kadersiz33 yazdı:hocam senin dediğin yerlerde benim de ağrım oluyor, fakat ben cinsel perhizle o ağrıyı atlattım. Haftada 2 defa mast. yap kesinlikle aşırıya kaçma ya da kendince bir gün skalası belirle 3 veya 4 gün olacak şekilde, bu şekilde ben ağrılarımı atlattım. Tamamen iyileştiğinde normaline dönersin.
Mast kesinlikle yapmıyorum beni 2 3 kademe geriye atıyor. İnşallah kardeşim herkes gibi bizlerde iyi oluruz.