Utanmadan, bilim adında her detayı paylaşabilirsek çok sevinirim.
Hard Flaccid, yani penisin inik haldeyken ufalma, sertleşme ve daralma sorunu gözlemlerime göre prostatit hastalığında oldukça yaygın görülen bir sorun. Bu sorun bende de var fakat buna ek olarak, sadece 2 tane net soru soracağım:
1-) Özellikle tuvaletlerden önce ve sonra penisim kum saati şeklini alıyor, geçici bir süreliğine. Bu sorunu yaşayan var mı acaba? (''Hourglass Flaccid'' diye Google'da aratabilirsiniz.)
Sanki tam ortasında bir lastik varmış ve sıkıyormuş gibi daralıyor. Bu daralmanın ejakülasyon sonrası da olduğu oluyor. Pelvic Taban kaslarının gerilmesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Ve bir şekilde kaynağı prostattaki iltihaplanma ve etrafındaki sinirlere verdiği hasar olmalı... Doktorum da prostatın, tüm bu sistemi etkilediğini söylemişti... Önemli sinirlerin geçtiği bir bölgede durmasından dolayı.
2-) Asıl ve en önemli soruna gelirsek, penisim inikken veya yarı bir şekilde kanla dolmaya başladığında, penisin alt ve başlangıç kısmında bir daralma var. Sanki oradaki kaslar ve dokular, içten erimiş gibi
Başka forumdan bir arkadaş, resmini çizip bana atmıştı, aynısı bende de var diye. Başlangıç kısmında üretranın olduğu yerde bir daralma var görüldüğü gibi.
Bu size de oldu mu
O nedenle, mantıksal olarak sorunun, zamanla gelişen ve artan kötü kan dolaşımı ve prostat iltihabı kaynaklı kas ve sinir hasarı olduğunu düşünüyorum.
Bu sorun eğer sizde de varsa içime büyük su serpilir, zira birkaç doktor ve bilim insanıyla penis dokusundaki reseptör hasarı üstüne bir teori geliştiriyoruz. Bu tabii buradaki birçok kişiyi ilgilendirmiyor, korkmayın.
Herkese şimdiden teşekkür ederim. İnşallah yeneceğiz bu hastalığı.