Lokosit yok ama mikrop var mumkun mu dr ayhan bey
-
Lokosit yok ama mikrop var mumkun mu dr ayhan bey
Meraba bu lokosit sayisi kafama hep takilir
Lokosit yok deyip gonderiyolar idrarda hep.nadir lokosit var ama ben kivrqniyorum prostqt sivisi 3 4 yada sifir cikiyor loksit ama bem hep kivaraniyorum agridaan
On idrarda lokosit sifir 10 000 uzeri ureaplasma uredi bu ne demk kultur mu yanlis simdi
Acaba hastaligimizin esas nedeni bizim vucud bi s3kilde lokosit uretmiyor yada bu lokositeler idrarda prostatta bulunmiyor o yuzd3n mi hasta oluyoruz yada aktif degiller savasamiyolar bu dusunulmus mu acaba yada dediklerim tibben belki cok gecersiz
Arkadaslar Bilimsel gorusleri bekliyorum herkese saygilar
Lokosit yok deyip gonderiyolar idrarda hep.nadir lokosit var ama ben kivrqniyorum prostqt sivisi 3 4 yada sifir cikiyor loksit ama bem hep kivaraniyorum agridaan
On idrarda lokosit sifir 10 000 uzeri ureaplasma uredi bu ne demk kultur mu yanlis simdi
Acaba hastaligimizin esas nedeni bizim vucud bi s3kilde lokosit uretmiyor yada bu lokositeler idrarda prostatta bulunmiyor o yuzd3n mi hasta oluyoruz yada aktif degiller savasamiyolar bu dusunulmus mu acaba yada dediklerim tibben belki cok gecersiz
Arkadaslar Bilimsel gorusleri bekliyorum herkese saygilar
Re: Lokosit yok ama mikrop var mumkun mu dr ayhan bey
öncelikle lökosit tahlilde çıkmıyor olabilir. prostatitte zaten idrarda lökosit çıkma şansı az. prostat sıvısında da her zaman bulunamayabilir.
vücut ureaplazmaya reaksiyon olarak iltihap oluşturmamış olabilir. nasıl ki normal floraya tepki vermez. mikoplazma ve ureaplazmaya da bazen tepki vermeyebilir. ki genelde bu bakteriler tek başlarına bulunmazlar. bunlar başka bakteri ve protozoonlara eşlik ediyor olabilir. sizde hiç gardnerella trikomonas arandı mı. ya da başka bakteriler düşünülüp onlara özel kültür yapıldı mı?
çünkü rutin besiyerlerinde bir çok mikrop üremeyebilir. onlar için özel besiyerlerine ekim yapılması gerekir.
lökosit yok ve ağrı çok ise yapısal bir bozukluk , kalsifikasyon kanal tıkanıklığı vb. olma ihtimali de düşünülmelidir. bir de biyofilm teorisi var iltihap kendini sınırlandırıp dışarıya lökosit bırakmıyor da olabilir.
vücut ureaplazmaya reaksiyon olarak iltihap oluşturmamış olabilir. nasıl ki normal floraya tepki vermez. mikoplazma ve ureaplazmaya da bazen tepki vermeyebilir. ki genelde bu bakteriler tek başlarına bulunmazlar. bunlar başka bakteri ve protozoonlara eşlik ediyor olabilir. sizde hiç gardnerella trikomonas arandı mı. ya da başka bakteriler düşünülüp onlara özel kültür yapıldı mı?
çünkü rutin besiyerlerinde bir çok mikrop üremeyebilir. onlar için özel besiyerlerine ekim yapılması gerekir.
lökosit yok ve ağrı çok ise yapısal bir bozukluk , kalsifikasyon kanal tıkanıklığı vb. olma ihtimali de düşünülmelidir. bir de biyofilm teorisi var iltihap kendini sınırlandırıp dışarıya lökosit bırakmıyor da olabilir.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2014
KARDEŞ BİZİM MİKROPLAR BİOFİLM DEĞİL HEPSİ ZIRH KAPLI HİÇBİR ANTİBİYOTİK TESİR ETMİYOR. BU DURUMDA PROSTAT İÇİ ENJEKSİYON NEDEN MANTIKLI OLMASIN
prostat içi enjeksiyon için benim yorum yapmam doğru mu bilmiyorum ancak sadece şahsi fikrimi sorarsanız bence riskli bir uygulama. bir dokuya herhangi birşey enjekte ederseniz kimyasal inflamasyona yol açabilirsiniz. yani prostatit >kimyasal prostatit e dönüşebilir. şikayetler artabilir. durum daha komplike bir hale gelebilir. ya da rektum gibi bakterilerin kolbastı oynadığı bir bölgeden girip geçen iğneden başka enfektif ajanlar prostata ulaşabilir.
ha eğer bakteriyel prostatiti kimyasal prostatite dönüştürmek tamamen mantıksız mı diye sorarsanız tartışılır. belki de kimyasal prostatiti vücut daha iyi tamir edebiliyordur bilemeyiz.
dediğim gibi bunlar benim fikirlerim. kısmen mantıklı kısmen bilimsel..
bir de son günlerde şu fosfomisin etken masddesini iyice araştırmaya başladım. biyofilm içerisine nüfuz ettiği ayrıca etkili olmadığı bakteriler üzerinde de antiadezif (tutunmayı önleyici) etkisi olduğuna dair çalışmalar mevcut. 20 kişiden 17 sini iyileştiren bir tedavi denenebilir geliyor bana.
ha eğer bakteriyel prostatiti kimyasal prostatite dönüştürmek tamamen mantıksız mı diye sorarsanız tartışılır. belki de kimyasal prostatiti vücut daha iyi tamir edebiliyordur bilemeyiz.
dediğim gibi bunlar benim fikirlerim. kısmen mantıklı kısmen bilimsel..
bir de son günlerde şu fosfomisin etken masddesini iyice araştırmaya başladım. biyofilm içerisine nüfuz ettiği ayrıca etkili olmadığı bakteriler üzerinde de antiadezif (tutunmayı önleyici) etkisi olduğuna dair çalışmalar mevcut. 20 kişiden 17 sini iyileştiren bir tedavi denenebilir geliyor bana.
Bu kadar yüksek olan bir tedavi niçin hiç denemez doktorlar anlamadım bir kişi bile okuyup denettirmez mi arkadaş ya
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2014
o zaman fosmisin i başka bir antibiyotikle kombine etmek daha mantıklı. etki etmediklerinin de tutunmasını önleyip diğer antibiyotiğin etki etmesini sağlayabilir
dr lar araştırma sonuçlarına göre ilaç tercih eder yani bilimsel veriler gereklidir.
prostatit tedavisinde fosfomisinin böyle bir çalışması 2015 eylül e kadar yoktu. dolayısı ile dr ların tercih etmemesi normal .ki bu çalışma aslında çok net bilgi vermiyor bize. yüzlerce kişi üzerinde yapılsa idi daha güvenilir olurdu. araştırmadaki hasta sayısı düşük 20. bu yüzden direkt olarak bu sonuca göre hareket etmez tıp dünyası. daha geniş hasta serilerinde çalışma yapılması lazım bütün dr ların kabul etmesi için..
kombinasyon düşünülürse bence levofloksasin ile kombinasyon, etki spektrumunu genişletmek açısından mantıklı olabilir.
prostatit tedavisinde fosfomisinin böyle bir çalışması 2015 eylül e kadar yoktu. dolayısı ile dr ların tercih etmemesi normal .ki bu çalışma aslında çok net bilgi vermiyor bize. yüzlerce kişi üzerinde yapılsa idi daha güvenilir olurdu. araştırmadaki hasta sayısı düşük 20. bu yüzden direkt olarak bu sonuca göre hareket etmez tıp dünyası. daha geniş hasta serilerinde çalışma yapılması lazım bütün dr ların kabul etmesi için..
kombinasyon düşünülürse bence levofloksasin ile kombinasyon, etki spektrumunu genişletmek açısından mantıklı olabilir.
-
Evet ayhan bey bende tam bu calisma cok gecerli sayilmaz diyecektim ki siz zaten soylediniz ama bi umut denemek lazim cranberry , quercetin ve diger bitkisel takviyeler icinde bu tur yayinlar cok var bi yararli diyo oburu fayda yok diyo ne yapcagimizi sasirdik
Bana bi urolog bu isin babasi neiger dir dedi biraz okudum
Bir de shoskee diye biri var amerikada bayagi meshur prostatitis.org diye bi site var zamaninda bayagi denenmis bayagi sey hakkinda eski forum basliklari olarak cok fazla bilgi var hatta bizim saracogluna bile bi baslik acmislar brokoli kuru icin orda da.itilestim diyen cok tabi gwrcek.entry midir bilinmez yada amerikan brokolileri turkiyede yetisenlerden daha etkili bilinmez
Bana bi urolog bu isin babasi neiger dir dedi biraz okudum
Bir de shoskee diye biri var amerikada bayagi meshur prostatitis.org diye bi site var zamaninda bayagi denenmis bayagi sey hakkinda eski forum basliklari olarak cok fazla bilgi var hatta bizim saracogluna bile bi baslik acmislar brokoli kuru icin orda da.itilestim diyen cok tabi gwrcek.entry midir bilinmez yada amerikan brokolileri turkiyede yetisenlerden daha etkili bilinmez
-
http://www.prostatitis.org/muscle.html.
cok okudum ben bu forumdaki makaleleri bir cok yontemide gittigim hocalara sordum turkiyede
Sizinle beraber bir tartisma ufuk acma platformu olursa bendeki 2 yillik tecrubeyle degerlendirebileriz bu makaleleri
Bu illeti tam cozdum diyosunuz hoop baska bi yuzunu gosteriyor hastalik size cogu yontemi.denedim
Aslinda
cok okudum ben bu forumdaki makaleleri bir cok yontemide gittigim hocalara sordum turkiyede
Sizinle beraber bir tartisma ufuk acma platformu olursa bendeki 2 yillik tecrubeyle degerlendirebileriz bu makaleleri
Bu illeti tam cozdum diyosunuz hoop baska bi yuzunu gosteriyor hastalik size cogu yontemi.denedim
Aslinda
-
Hastalanmadan onceki 2 yil icinde 3_4 kere supheli cinsel iliski yoluyla bulasmis uretrit gecirip her seferinde tetradox arti bir tane igneyle tedavi oldum akinti kayboldu tetradoxu da bitirdim ve hic birinde agri sikayeti.olmadi fakat 4 . Kez uretrit oldugummda son seferde tetradox kullanirken 8. Gunde agri basladi hay allah urolog hmn tetradoxu kesip tavanic verdi eyvellah uc hafta kullandim agri gecmedi sen genel cerraha git benlik d3gil dedi bu agri. Sonraki gittigim dr kronik pelvik agri s4ndromu olmustur uc kutu tum mikrobu temiLer deyip 6 ay boyunca hic bir tahlil istemeden laroxyl verdi bu isin kaslardan veya mast hucrelerden kaynakli olduguna inaniyodu bende guvendim onceleri cinsel problem yokken 3. Ayda cinsel sorunlar basladi soguk hava sikayeti arttiriyo 6 ay boyunca sadece laroxyl hic bi fayda etmedi gunde 10 mg sikerim dedim dr dr gezmeye basladim su anda 30 prof gordum yalanim yok forumdakiler beni tanir trus mr bt ultrason hepsinden bol bol yapildi bu arada hastalanali 1 yil olmustu hala agri gecmedi quercetin fayda etmedi 2 kutu kullandim alfa bloker hic kullanmadim 1 yil icinde 6 ay laroxyl uc kutu tavanic ve 2 kutu solgar quercetin kullandim hep agri hep agri en ufak bi iyilesm3 olmadi 1 yil dolmustu bir retrograd uretografi cekyiler aq e coli mikrobu kaptim sonrasinda 1 hafta novasef gunde 2mg ve cipro gunde 500 mg 1hfta novasef kullanirken hic agri kalmadi eskisind3n de iyiydim 7 . Gun kestim agrilar geri dondu tam bi hafta dr dr dolastim bana yenid4n novasef yazsinlar diye oyle bir hqfta gecti en sonunda 1 hafta radan sonra tekrar 1 hafta novesef vurdurdum ve akabinde 6 hafta ciproya hic ara vermed3n devam ettim benim e coli novsefe ve ciproya duyarliydi
Sonrasinda iyilestim cins3llikte duzeldi am bi muddet sonra agrilar g3ldi cinsellik kacip gitti 6 aydirda oyle cekiyorum kah iyi kah kotu derk3n bi kulturde ureaplasma cikti hoppala inanmadim dra 3 ayyri yerde kulturu tekrarladim bi yerde daha ureaplasma cikti 2si n de cimadi yuzde 50 sans dedim yari yariya onun ustunede 2 hafta azitro kullandim 500mg gunde kullanirken hic de iyi ye gidis gormedim su an tek mmerakim acaba biraz daha novasef vurulsam tam bi iyilesme saglarmiyim bence bu mikrop kaslara yerlesiyo yada sinirlere ve novqsef hem kasa hem yumusak dokuya h3m d3 kemige etki edebiliyo menenjitte bile kullaniliyormus b3nc3 biz prostata etki etsin diy3 bosuna ugrasiyoruz 3sas sorun o civardaki kas ya sinirlerde ozellikle kasda diye dusuniyorum kasilmalar yuzund3n
Bu arada her prostat muaynem de prostatin iyi diyolar
Trusda bir kist goruldu ve bt de ise lenf dugumleri hafif biyuk v3 seminial vezikulde kalsifikasyon durum budur
Hocam novasef bizi kurtarir mi
Sonrasinda iyilestim cins3llikte duzeldi am bi muddet sonra agrilar g3ldi cinsellik kacip gitti 6 aydirda oyle cekiyorum kah iyi kah kotu derk3n bi kulturde ureaplasma cikti hoppala inanmadim dra 3 ayyri yerde kulturu tekrarladim bi yerde daha ureaplasma cikti 2si n de cimadi yuzde 50 sans dedim yari yariya onun ustunede 2 hafta azitro kullandim 500mg gunde kullanirken hic de iyi ye gidis gormedim su an tek mmerakim acaba biraz daha novasef vurulsam tam bi iyilesme saglarmiyim bence bu mikrop kaslara yerlesiyo yada sinirlere ve novqsef hem kasa hem yumusak dokuya h3m d3 kemige etki edebiliyo menenjitte bile kullaniliyormus b3nc3 biz prostata etki etsin diy3 bosuna ugrasiyoruz 3sas sorun o civardaki kas ya sinirlerde ozellikle kasda diye dusuniyorum kasilmalar yuzund3n
Trusda bir kist goruldu ve bt de ise lenf dugumleri hafif biyuk v3 seminial vezikulde kalsifikasyon durum budur
Bu ureaplasma normal hastanede yapılan kültürde mi çıktı yoksa bunun için özel kültür mü yapıldıprostatiniseveyim yazdı:Hastalanmadan onceki 2 yil icinde 3_4 kere supheli cinsel iliski yoluyla bulasmis uretrit gecirip her seferinde tetradox arti bir tane igneyle tedavi oldum akinti kayboldu tetradoxu da bitirdim ve hic birinde agri sikayeti.olmadi fakat 4 . Kez uretrit oldugummda son seferde tetradox kullanirken 8. Gunde agri basladi hay allah urolog hmn tetradoxu kesip tavanic verdi eyvellah uc hafta kullandim agri gecmedi sen genel cerraha git benlik d3gil dedi bu agri. Sonraki gittigim dr kronik pelvik agri s4ndromu olmustur uc kutu tum mikrobu temiLer deyip 6 ay boyunca hic bir tahlil istemeden laroxyl verdi bu isin kaslardan veya mast hucrelerden kaynakli olduguna inaniyodu bende guvendim onceleri cinsel problem yokken 3. Ayda cinsel sorunlar basladi soguk hava sikayeti arttiriyo 6 ay boyunca sadece laroxyl hic bi fayda etmedi gunde 10 mg sikerim dedim dr dr gezmeye basladim su anda 30 prof gordum yalanim yok forumdakiler beni tanir trus mr bt ultrason hepsinden bol bol yapildi bu arada hastalanali 1 yil olmustu hala agri gecmedi quercetin fayda etmedi 2 kutu kullandim alfa bloker hic kullanmadim 1 yil icinde 6 ay laroxyl uc kutu tavanic ve 2 kutu solgar quercetin kullandim hep agri hep agri en ufak bi iyilesm3 olmadi 1 yil dolmustu bir retrograd uretografi cekyiler aq e coli mikrobu kaptim sonrasinda 1 hafta novasef gunde 2mg ve cipro gunde 500 mg 1hfta novasef kullanirken hic agri kalmadi eskisind3n de iyiydim 7 . Gun kestim agrilar geri dondu tam bi hafta dr dr dolastim bana yenid4n novasef yazsinlar diye oyle bir hqfta gecti en sonunda 1 hafta radan sonra tekrar 1 hafta novesef vurdurdum ve akabinde 6 hafta ciproya hic ara vermed3n devam ettim benim e coli novsefe ve ciproya duyarliydi
Sanma ki dert sadece sende var. Sende ki derdi nimet sayanlar var.
-
Ureaplasma ve mikoplasma ayri kultur ediliyo b3nde idrar da cikti normal idrar kulturunde bakmiyolar ayrica yazilmasi lazim ilave ucreti var
Özel hastaneydi dogru mu?prostatiniseveyim yazdı:Ureaplasma ve mikoplasma ayri kultur ediliyo b3nde idrar da cikti normal idrar kulturunde bakmiyolar ayrica yazilmasi lazim ilave ucreti var
Sanma ki dert sadece sende var. Sende ki derdi nimet sayanlar var.
Burada çoğu kişinin prostat sivisinda lokosit bulunsada ,yapılan tahlillerde bakteri bulunamıyor, iltihap olan yerde bakteride bulunması gerekmez mi ?Bakteri neden bulunamıyor? bakteriler kendilerini vucudun bir yerine yapıştiriyor galiba, bizde bulamıyoruz.drayhan yazdı:öncelikle lökosit tahlilde çıkmıyor olabilir. prostatitte zaten idrarda lökosit çıkma şansı az. prostat sıvısında da her zaman bulunamayabilir.