TEK ŞİKAYET KALDI
TEK ŞİKAYET KALDI
Arkadaşlar merhaba, uzun süredir girmiyordum buraya fakat bir şikayetimi yazmak istiyorum. Son aldığım tedavinin üzerinden 6 ay geçti ve durum stabil. Ağrı sızı sikayetim yok, sadece düşük idrar şikayetim var o da özellikle boşaldıktan sonra oluyor. 1 hafta kadar da devam ediyor, prostat ödemli sanırım. Bu konuda tavsiye edebileceğiniz ilaç var mı acaba daha rahat idrar yapmak için, en azından üretra darlığı varmı yokmu bunu anlamak adına ilaç kullanmak istiyorum.
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: TEK ŞİKAYET KALDI
Prostatit hastalarinda, ejekülasyon sonrasi şişme oluyor geçici olarak ve neticede idrar debisi düşüyor. Bendede oluyor ara sıra. Çok rahatsiz ederse xatral kullanabilirsin ama kalıcı tedavi etmez.Valeri yazdı:Arkadaşlar merhaba, uzun süredir girmiyordum buraya fakat bir şikayetimi yazmak istiyorum. Son aldığım tedavinin üzerinden 6 ay geçti ve durum stabil. Ağrı sızı sikayetim yok, sadece düşük idrar şikayetim var o da özellikle boşaldıktan sonra oluyor. 1 hafta kadar da devam ediyor, prostat ödemli sanırım. Bu konuda tavsiye edebileceğiniz ilaç var mı acaba daha rahat idrar yapmak için, en azından üretra darlığı varmı yokmu bunu anlamak adına ilaç kullanmak istiyorum.
Kadir abi bu rahatsızlığa yakalandığımdan beri var aslında bu düşük idrar sorunu bir türlü düzelmedi malesef. Muhsin hocaya da sordum bu durumu üretra darlığı oluşmaz kolay kolay dedi ama yine de emin olamadım. Xatral içe boşalma falan yapmıyor değil mi ?kadir yazdı:Prostatit hastalarinda, ejekülasyon sonrasi şişme oluyor geçici olarak ve neticede idrar debisi düşüyor. Bendede oluyor ara sıra. Çok rahatsiz ederse xatral kullanabilirsin ama kalıcı tedavi etmez.Valeri yazdı:Arkadaşlar merhaba, uzun süredir girmiyordum buraya fakat bir şikayetimi yazmak istiyorum. Son aldığım tedavinin üzerinden 6 ay geçti ve durum stabil. Ağrı sızı sikayetim yok, sadece düşük idrar şikayetim var o da özellikle boşaldıktan sonra oluyor. 1 hafta kadar da devam ediyor, prostat ödemli sanırım. Bu konuda tavsiye edebileceğiniz ilaç var mı acaba daha rahat idrar yapmak için, en azından üretra darlığı varmı yokmu bunu anlamak adına ilaç kullanmak istiyorum.
-
Kisiye degisiyor kuru bosalma olayı, ayrica dozu iyi ayarlamak gerek, kuru bosalma yaparsa dozu azaltmakta fayda var.Valeri yazdı:Kadir abi bu rahatsızlığa yakalandığımdan beri var aslında bu düşük idrar sorunu bir türlü düzelmedi malesef. Muhsin hocaya da sordum bu durumu üretra darlığı oluşmaz kolay kolay dedi ama yine de emin olamadım. Xatral içe boşalma falan yapmıyor değil mi ?kadir yazdı:Prostatit hastalarinda, ejekülasyon sonrasi şişme oluyor geçici olarak ve neticede idrar debisi düşüyor. Bendede oluyor ara sıra. Çok rahatsiz ederse xatral kullanabilirsin ama kalıcı tedavi etmez.Valeri yazdı:Arkadaşlar merhaba, uzun süredir girmiyordum buraya fakat bir şikayetimi yazmak istiyorum. Son aldığım tedavinin üzerinden 6 ay geçti ve durum stabil. Ağrı sızı sikayetim yok, sadece düşük idrar şikayetim var o da özellikle boşaldıktan sonra oluyor. 1 hafta kadar da devam ediyor, prostat ödemli sanırım. Bu konuda tavsiye edebileceğiniz ilaç var mı acaba daha rahat idrar yapmak için, en azından üretra darlığı varmı yokmu bunu anlamak adına ilaç kullanmak istiyorum.
Kadir abi xatral ile cymbalta nın beraber kullanımı sakınca oluşturur mu...kadir yazdı:Prostatit hastalarinda, ejekülasyon sonrasi şişme oluyor geçici olarak ve neticede idrar debisi düşüyor. Bendede oluyor ara sıra. Çok rahatsiz ederse xatral kullanabilirsin ama kalıcı tedavi etmez.Valeri yazdı:Arkadaşlar merhaba, uzun süredir girmiyordum buraya fakat bir şikayetimi yazmak istiyorum. Son aldığım tedavinin üzerinden 6 ay geçti ve durum stabil. Ağrı sızı sikayetim yok, sadece düşük idrar şikayetim var o da özellikle boşaldıktan sonra oluyor. 1 hafta kadar da devam ediyor, prostat ödemli sanırım. Bu konuda tavsiye edebileceğiniz ilaç var mı acaba daha rahat idrar yapmak için, en azından üretra darlığı varmı yokmu bunu anlamak adına ilaç kullanmak istiyorum.
Bi bilgin var mı
Anladığım kadariyla tedavisi tam yok. Yaş ilerledikce idrar daha kötü olacak diye endişeleniyorumkadir yazdı:Kisiye degisiyor kuru bosalma olayı, ayrica dozu iyi ayarlamak gerek, kuru bosalma yaparsa dozu azaltmakta fayda var.Valeri yazdı:Kadir abi bu rahatsızlığa yakalandığımdan beri var aslında bu düşük idrar sorunu bir türlü düzelmedi malesef. Muhsin hocaya da sordum bu durumu üretra darlığı oluşmaz kolay kolay dedi ama yine de emin olamadım. Xatral içe boşalma falan yapmıyor değil mi ?kadir yazdı: Prostatit hastalarinda, ejekülasyon sonrasi şişme oluyor geçici olarak ve neticede idrar debisi düşüyor. Bendede oluyor ara sıra. Çok rahatsiz ederse xatral kullanabilirsin ama kalıcı tedavi etmez.
Ödem atıcı takviyeler işe yariyor bende. Ama kesin çözüm değil tabi. Son günlerde yakı otu çayı içiyorum ve her gün ananas yiyorum. Idrar debisinde ciddi artış oldu diyebilirim.
Deneyeceğim teşekkür ederimhizir yazdı:Ödem atıcı takviyeler işe yariyor bende. Ama kesin çözüm değil tabi. Son günlerde yakı otu çayı içiyorum ve her gün ananas yiyorum. Idrar debisinde ciddi artış oldu diyebilirim.
-
Bromelain ananas özüdür ödem atici ve inflamasyon gidericidir. Faydasi var.
Arı sütü ile polen arasında fark var mı, Muhsin bey ısrarla kullan diyor fakat malum bu aralar bütçe kısıtlıkadir yazdı:Bromelain ananas özüdür ödem atici ve inflamasyon gidericidir. Faydasi var.
-
Ikisininde inanilmaz faydasi var.Valeri yazdı:Arı sütü ile polen arasında fark var mı, Muhsin bey ısrarla kullan diyor fakat malum bu aralar bütçe kısıtlıkadir yazdı:Bromelain ananas özüdür ödem atici ve inflamasyon gidericidir. Faydasi var.
Valeri selam , ben maydanoz suyu ile 40 CC den 24 CC ye düşürdüm prostat ı , sanırım ödemi attı. Bir dene istersen kardeşim.Valeri yazdı:Arkadaşlar merhaba, uzun süredir girmiyordum buraya fakat bir şikayetimi yazmak istiyorum. Son aldığım tedavinin üzerinden 6 ay geçti ve durum stabil. Ağrı sızı sikayetim yok, sadece düşük idrar şikayetim var o da özellikle boşaldıktan sonra oluyor. 1 hafta kadar da devam ediyor, prostat ödemli sanırım. Bu konuda tavsiye edebileceğiniz ilaç var mı acaba daha rahat idrar yapmak için, en azından üretra darlığı varmı yokmu bunu anlamak adına ilaç kullanmak istiyorum.
-
Nekadar sureyle ictin maydanoz.suyunu akoray kardesimm. Antb kullanmadimi icerken.
-
Nekadar sureyle ictin maydanoz.suyunu akoray kardesimm. Antb kullanmadimi icerken.Onlari bir yaz.
Merhaba tavsiye için teşekkür ederim. Maydanoz suyu tehlikeli diye duydum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum denemek lazım. Alfabloker kullanacağım ilk başta kasları rahatlatması açısından fayda göremez isem denerim onu daakoray yazdı:Valeri selam , ben maydanoz suyu ile 40 CC den 24 CC ye düşürdüm prostat ı , sanırım ödemi attı. Bir dene istersen kardeşim.Valeri yazdı:Arkadaşlar merhaba, uzun süredir girmiyordum buraya fakat bir şikayetimi yazmak istiyorum. Son aldığım tedavinin üzerinden 6 ay geçti ve durum stabil. Ağrı sızı sikayetim yok, sadece düşük idrar şikayetim var o da özellikle boşaldıktan sonra oluyor. 1 hafta kadar da devam ediyor, prostat ödemli sanırım. Bu konuda tavsiye edebileceğiniz ilaç var mı acaba daha rahat idrar yapmak için, en azından üretra darlığı varmı yokmu bunu anlamak adına ilaç kullanmak istiyorum.