ozon tedavisi
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2012
ozon tedavisi
Arkadaslar bu ozon tedavisi prostatiti tamamen iylestiriyomus diye duydum bilgisi olan varmı acabaa ?
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: ozon tedavisi
Yok kardesim oyle bir sey.
Kadir abi bu Almanyalı arkadaş vardı onun tedavi şeklinden haber Çıkmadı nı hiç
Selam cumleden ben yaptirdim 10 seans okadar cok sey yaptirdikki neyin iyi neyin yaradigini neyin yaramadigini bilmiyorum o zaman can hafliyle sinan ekiciye yaptirdim seans 600 tl idi 2 sene onceDragon yazdı:Kadir abi bu Almanyalı arkadaş vardı onun tedavi şeklinden haber Çıkmadı nı hiç
Yani durumun düzeldi mi sonuç verdi mi nerden yaptırdın
Dikkat ettigin surece sikinti yok alkol sigara SOGUK aci asitik gidalar ve cinsel pehriz kahve ayak usumesi aklima gelenlenler bunlar moral bozmayayim ama bu hastalikta iylesmeden ziyade yaşam kongorunu artırmak hastalığı baskilamak onemli olan tabiki en onemlisi dr kontrolleri sart her şey zamana birakmak lazım geçmiş olsun kardeşimDragon yazdı:Yani durumun düzeldi mi sonuç verdi mi nerden yaptırdın
Peki siz bunu nerde yaptınız
Sinan ekicinin metini duydum nasıl bir doktor. İyi huylu prostat büyümesi içinde botoks tedavisi yapıyor muş sanırımorhan yazdı:Selam cumleden ben yaptirdim 10 seans okadar cok sey yaptirdikki neyin iyi neyin yaradigini neyin yaramadigini bilmiyorum o zaman can hafliyle sinan ekiciye yaptirdim seans 600 tl idi 2 sene onceDragon yazdı:Kadir abi bu Almanyalı arkadaş vardı onun tedavi şeklinden haber Çıkmadı nı hiç