Zafer hoca kürü
Zafer hoca kürü
Ben zafer hocaya muayene oldum bana 5 genta biteral birde tarvid yazdı hangi sırayla kullanacağım söylemedi gentadan sonra hangisi ?
Re: Zafer hoca kürü
gentadan sonra tarivid günde 1 kez, aynı zamanda 12 saatte bir 1 biteral
tarivid ve biteral'i içerken aralarında bir-iki saat bırak
özellikle tarivid'i sabahtan almanı tavsiye ederim
Tedavi Sürecim : http://kronikprostatit.org/viewtopic.php?f=2&t=2019
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
İlaclari mumkun oldugunca beraber kullanmayıniz. İnhibisyon olusuyor. Biri bitsin sonra öburunü kullaninki etkisi maksimum seviyede olsun.
Şimdi doktor sabah akşam iki ilaç yazmış ayrı ayrımı kullanacak 1 kutu monodox 1 kutu bactrim ben ikisini aynı anda yutuyorum
Hoca bana biri bitince digerine geç dedi ama hangi sıra oldugunu umuttum. Aynı anda olmadıgına eminim amaMrshadow yazdı:gentadan sonra tarivid günde 1 kez, aynı zamanda 12 saatte bir 1 biteral
-
Once igneler, sonra oral tabletten biri, sonra kalanı.NoLemers yazdı:Hoca bana biri bitince digerine geç dedi ama hangi sıra oldugunu umuttum. Aynı anda olmadıgına eminim amaMrshadow yazdı:gentadan sonra tarivid günde 1 kez, aynı zamanda 12 saatte bir 1 biteral
Tabletlerin hangisi daha önce bir önemi yok o zamankadir yazdı:Once igneler, sonra oral tabletten biri, sonra kalanı.NoLemers yazdı:Hoca bana biri bitince digerine geç dedi ama hangi sıra oldugunu umuttum. Aynı anda olmadıgına eminim amaMrshadow yazdı:gentadan sonra tarivid günde 1 kez, aynı zamanda 12 saatte bir 1 biteral
-
Hayir yok kardesim.NoLemers yazdı:Tabletlerin hangisi daha önce bir önemi yok o zamankadir yazdı:Once igneler, sonra oral tabletten biri, sonra kalanı.NoLemers yazdı: Hoca bana biri bitince digerine geç dedi ama hangi sıra oldugunu umuttum. Aynı anda olmadıgına eminim ama
.
kadir abi zafer hoca tabletleri ayni anda kullanmamizi istiyor.kadir yazdı:Hayir yok kardesim.NoLemers yazdı:Tabletlerin hangisi daha önce bir önemi yok o zamankadir yazdı: Once igneler, sonra oral tabletten biri, sonra kalanı.
.
muhtemel direnc durumundan dolayi.
Tedavi Sürecim : http://kronikprostatit.org/viewtopic.php?f=2&t=2019
Bana sırayla kullan dediMrshadow yazdı:kadir abi zafer hoca tabletleri ayni anda kullanmamizi istiyor.kadir yazdı:Hayir yok kardesim.NoLemers yazdı: Tabletlerin hangisi daha önce bir önemi yok o zaman
.
banada igne +tetradox ve tarvid vermisdi hapları ignelerden sonra kullan dedi tetradox sabah ve aksam tarvid ise gunde 1 defa ..hapların bitmesine yalnız 2 gün kaldi penisimin ucunda yanma vardı şimdi onun yerine penisimin dibine dogru bir sızı basladı bu normal mi acaba ? wc yine sık gidiyorum.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2018
Bi semptom gidiyor başka semptom geliyor, sabit bir semptom yok bu hastaliktatobey06 yazdı:banada igne +tetradox ve tarvid vermisdi hapları ignelerden sonra kullan dedi tetradox sabah ve aksam tarvid ise gunde 1 defa ..hapların bitmesine yalnız 2 gün kaldi penisimin ucunda yanma vardı şimdi onun yerine penisimin dibine dogru bir sızı basladı bu normal mi acaba ? wc yine sık gidiyorum.
yani normalmi bu anlamadım ben geçmesini beklerken başka birsey cıktı simdi.Gsmahmut yazdı:Bi semptom gidiyor başka semptom geliyor, sabit bir semptom yok bu hastaliktatobey06 yazdı:banada igne +tetradox ve tarvid vermisdi hapları ignelerden sonra kullan dedi tetradox sabah ve aksam tarvid ise gunde 1 defa ..hapların bitmesine yalnız 2 gün kaldi penisimin ucunda yanma vardı şimdi onun yerine penisimin dibine dogru bir sızı basladı bu normal mi acaba ? wc yine sık gidiyorum.
-
tedaviye yeni mi başladıntobey06 yazdı:yani normalmi bu anlamadım ben geçmesini beklerken başka birsey cıktı simdi.Gsmahmut yazdı:Bi semptom gidiyor başka semptom geliyor, sabit bir semptom yok bu hastaliktatobey06 yazdı:banada igne +tetradox ve tarvid vermisdi hapları ignelerden sonra kullan dedi tetradox sabah ve aksam tarvid ise gunde 1 defa ..hapların bitmesine yalnız 2 gün kaldi penisimin ucunda yanma vardı şimdi onun yerine penisimin dibine dogru bir sızı basladı bu normal mi acaba ? wc yine sık gidiyorum.
evet yeni basladim 10 gün oldu işde idrarda lökosit 17 , prostatta lökosit 6-8 , kültürde üreme olmadı zafer hoca çok önemli degil dedi ama burayı okuyunca bayag tırstımGsmahmut yazdı:tedaviye yeni mi başladıntobey06 yazdı:yani normalmi bu anlamadım ben geçmesini beklerken başka birsey cıktı simdi.Gsmahmut yazdı: Bi semptom gidiyor başka semptom geliyor, sabit bir semptom yok bu hastalikta
-
1 yıldir neden tedavi almadıntobey06 yazdı:evet yeni basladim 10 gün oldu işde idrarda lökosit 17 , prostatta lökosit 6-8 , kültürde üreme olmadı zafer hoca çok önemli degil dedi ama burayı okuyunca bayag tırstımGsmahmut yazdı:tedaviye yeni mi başladıntobey06 yazdı:
yani normalmi bu anlamadım ben geçmesini beklerken başka birsey cıktı simdi.
-
Zafer hoca oyle bisey istemez ama fikirmi degistirdi? Bence sakincali.. inhibisyon olusma ihtimali var. Her ilacin etki mekanizmasi ayridir. Tek tek ayri ayri faydanilmali.Mrshadow yazdı:kadir abi zafer hoca tabletleri ayni anda kullanmamizi istiyor.kadir yazdı:Hayir yok kardesim.NoLemers yazdı: Tabletlerin hangisi daha önce bir önemi yok o zaman
.
1 yıl önce gittim huseyın hocaya sende kirecleme var dedi ilac verdi gecti simdi yıne basladı bu seferde zafer hocaya gittim oda bu ilaclari verdi zafer hocaya prostatitmiyim diye sordu net bir cevap vermedi idrarda mikroplardan dolayi yapiyor dedi okadar önemli degil dedi dedim bende kirecleme varmi ben öle bisi görmedim dedi bende kafam karısdı iyice ilaclar bitince tekrar idrar testi vercem bakalım sonuc ne olacak.Gsmahmut yazdı:1 yıldir neden tedavi almadıntobey06 yazdı:evet yeni basladim 10 gün oldu işde idrarda lökosit 17 , prostatta lökosit 6-8 , kültürde üreme olmadı zafer hoca çok önemli degil dedi ama burayı okuyunca bayag tırstımGsmahmut yazdı: tedaviye yeni mi başladın
-
Bende de idrarda 30 lokosit cikmisti 4 e dusurduk 2 ay sonra muayenem var bakalim ne olacaktobey06 yazdı:1 yıl önce gittim huseyın hocaya sende kirecleme var dedi ilac verdi gecti simdi yıne basladı bu seferde zafer hocaya gittim oda bu ilaclari verdi zafer hocaya prostatitmiyim diye sordu net bir cevap vermedi idrarda mikroplardan dolayi yapiyor dedi okadar önemli degil dedi dedim bende kirecleme varmi ben öle bisi görmedim dedi bende kafam karısdı iyice ilaclar bitince tekrar idrar testi vercem bakalım sonuc ne olacak.Gsmahmut yazdı:1 yıldir neden tedavi almadıntobey06 yazdı: evet yeni basladim 10 gün oldu işde idrarda lökosit 17 , prostatta lökosit 6-8 , kültürde üreme olmadı zafer hoca çok önemli degil dedi ama burayı okuyunca bayag tırstım
Tarivid yan etkileri olan bir ilaç çok kullanılması iyi değil. Ayı üzümü. Yeşil çay likopen saw palmetto nar suyu düzenli kullanılırsa etkili olabilir. Birde iki kere işeme yapın mesane de hiç idrar kalmasın bir dakika kalın en az tuvalette.
Değerli kardeşlerim birde çok prostat masajı yaptırıp orayı çok zedelemeyin hassas bir organ bu sıcak suya oturun sonra boşalıken zevk suyu süresini biraz daha uzun tutun. Boşalma dan sonra mutlaka işeyin zaten çişin ne kadar rahat ve tazyikli geleceğini göreceksiniz. Kendinize işeme tası yapın ölçü koyun ne kadar işlediğiniz rengini takip eden naçizane tavsiyelerim
Abi 3. Gentayı oldum bugun ve boşalayım dedim yanma ve zor çıkma geçti ama bu sederde boşaldoğımj hissetmiyırym çok hissiz bür boşalma oldu normal mi bukadir yazdı:Zafer hoca oyle bisey istemez ama fikirmi degistirdi? Bence sakincali.. inhibisyon olusma ihtimali var. Her ilacin etki mekanizmasi ayridir. Tek tek ayri ayri faydanilmali.Mrshadow yazdı:kadir abi zafer hoca tabletleri ayni anda kullanmamizi istiyor.kadir yazdı: Hayir yok kardesim.
.
-
Tedavinizi tamamen olun. Lokosit normale donmeli. Enfeksiyon tamamen bitmeli ve kontrol edilmeli. 3 igneyle tamamen iyilesemesiniz. Biraz sabir.NoLemers yazdı:Abi 3. Gentayı oldum bugun ve boşalayım dedim yanma ve zor çıkma geçti ama bu sederde boşaldoğımj hissetmiyırym çok hissiz bür boşalma oldu normal mi bukadir yazdı:Zafer hoca oyle bisey istemez ama fikirmi degistirdi? Bence sakincali.. inhibisyon olusma ihtimali var. Her ilacin etki mekanizmasi ayridir. Tek tek ayri ayri faydanilmali.Mrshadow yazdı:
kadir abi zafer hoca tabletleri ayni anda kullanmamizi istiyor.