Kadir Abi merhaba.
Ben yeni kayıt oldum, forumda sizin bu konuda tecrübeli olduğunuzu gördüğüm için bir bilgi rica ediyorum sizden abi.
Ben bu illete 2005 yılında yakalandım, korunmasız ilişki yüzünden. Hizmet Hastanesi'ne gittim o zaman, üroloji hocası ayrıca başhekimdi. Tecrübeli olduğu belliydi, çok emin bir şekilde "kronik prostatit bu" dedi ve "acı falan yeme, içki içme, bir de sıcak suyla oturma banyosu tavsiye ediyorum, başka bişeye gerek yok" dedi. Ben de maddi durumum da kötü olduğu için uzun süre bu şekilde devam ettim. Kronik prostatit belirtisi olan yanma, ağrı, cinsel fonks. bozukluğu falan da devam etti, pek bi değişiklik olmadı yani. Geçen sene sonuna doğru "üstüne gidiym" dedim bu olayın. Devlet Hastanesi'ne gittim. Orada meni kültürü ve idrar testinden sonra Androloji hocası dedi ki "mikrop var, onu yok edelim". Önce Duocid verdi 375 mg işe yaramadı, sonra Genta 120 mg iğne 14 adet, gene işe yaramadı. En sonunda seni akciğer hastası gösterip Lebel 750 mg veriyorum dedi.
Bir hafta kullandım bunu, test yaptırdıktan sonra dedi ki "mikrop gitti, geçmiş olsun". Ben de "mikrop gitti de hocam şikayetler devam ediyor, yani prostatitten kurtulamadım" dedim. O da "yapacak bir şey yok" dedi. 10 sene sonra gene aynı sözler, acı-içki yok falan filan.
Şimdi sizden ricam abi, bu noktada ne tavsiye edersiniz? Yani enjeksiyonla prostata direkt antibiyotik verilmesi anladığım kadarıyla size iyi gelmemiş, bunu Yenikapı'daki klinikte mi oldunuz, bildiğim kadarıyla bir tek orası yapıyor. Bir de bu işlem riskli değil mi, biyopsi falan da yapılıyor diye biliyorum öncesinde. Geçenlerde kliniği aradım "%80 başarı oranımız var" dedi ama işin hem maddi boyutu da düşündüğümden yüksek, hem de riskli. Şimdi sizde işe yaramadığını okuyunca da ikilemde kaldım. Eğer antibiyotik ya da alternatif bir yol tavsiye ederseniz sevinirim abi. Uzatmak zorunda kaldığım için kusura bakmayın. Herkese geçmiş olsun...