İdrar yaparken beyaz sıvı gelmesi
İdrar yaparken beyaz sıvı gelmesi
Arkadaşlar 8 aydır sık idrar ve sürekli idrar hissim var fakat bugün ilk defa idrar yaparken beyaz bir sıvı geldi boşaldım zannettim ama öyle birşey değildi peşine krem rengi şeklinde biraz daha geldi ve beyaz parçacıklar vardı acayip bir yanma oldu zor dayandım peçete parçası gibi ufak parçaçıklar vardı psikolojim bozuldu bu neden olabilir?
Re: İdrar yaparken beyaz sıvı gelmesi
Bilgisi olan varmı acaba?
Bir gün öncesinde ejekule olduysan meni parçaları dır...oguzzz yazdı:Arkadaşlar 8 aydır sık idrar ve sürekli idrar hissim var fakat bugün ilk defa idrar yaparken beyaz bir sıvı geldi boşaldım zannettim ama öyle birşey değildi peşine krem rengi şeklinde biraz daha geldi ve beyaz parçacıklar vardı acayip bir yanma oldu zor dayandım peçete parçası gibi ufak parçaçıklar vardı psikolojim bozuldu bu neden olabilir?
Eğer ejukule olmadıysa mantar enfeksiyonu olabilir...
İlk defa böyle birşey yaşadım ve mesaneyi tam boşaltsmıyorum idrar yapsam bile ucunda hep idrar hissi var bundan kurtulan yokmu deli olucam artık ne yapmam gerekiyor
aynı şikayetler bende de var. doktora gittin mi
Yukarıda yazdım kardeşim ona cevap veroguzzz yazdı:İlk defa böyle birşey yaşadım ve mesaneyi tam boşaltsmıyorum idrar yapsam bile ucunda hep idrar hissi var bundan kurtulan yokmu deli olucam artık ne yapmam gerekiyor
Evet olmuştu ama ilk defa böyle birşey yaşadım normal birşey mi bu
Ejekulasyindan dolayı kalan parçalar ama pcr ve kültür baktirmalisinoguzzz yazdı:Evet olmuştu ama ilk defa böyle birşey yaşadım normal birşey mi bu
Korkmana gerek yokoguzzz yazdı:Evet olmuştu ama ilk defa böyle birşey yaşadım normal birşey mi bu
Aradan 24 saat geçtikten sonra nasıl öyle birşey olabiliyor hayatımda ilk defa karşılaştım kültürde hiçbirşey çıkmıyor prostat sıvısında lökösit yok idrarda eritrosit 8 aydır 300-500 civarı çıkıyor kullanmadıgım antibiyotik kalmadı pcr yaptırdım mesaneyi tam boşaltamıyorum 2 haziranda floroskopi yapıcak doktor sonrada sistotkopi dedi
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
@oguzz kardesim floroskopi ve sistoskopiyi yaptir. 300-500 eritrosit bir yerden kan hücresi ciktigini gösteriyor mesanede bir sorun olabilir.oguzzz yazdı:Aradan 24 saat geçtikten sonra nasıl öyle birşey olabiliyor hayatımda ilk defa karşılaştım kültürde hiçbirşey çıkmıyor prostat sıvısında lökösit yok idrarda eritrosit 8 aydır 300-500 civarı çıkıyor kullanmadıgım antibiyotik kalmadı pcr yaptırdım mesaneyi tam boşaltamıyorum 2 haziranda floroskopi yapıcak doktor sonrada sistotkopi dedi
Yoğun kanama olduğunu gösterir sistoskopi şart bu durumdaoguzzz yazdı:Aradan 24 saat geçtikten sonra nasıl öyle birşey olabiliyor hayatımda ilk defa karşılaştım kültürde hiçbirşey çıkmıyor prostat sıvısında lökösit yok idrarda eritrosit 8 aydır 300-500 civarı çıkıyor kullanmadıgım antibiyotik kalmadı pcr yaptırdım mesaneyi tam boşaltamıyorum 2 haziranda floroskopi yapıcak doktor sonrada sistotkopi dedi
Abi sistotkopide herşey belli olur dimi herhangi bir enfeksiyon ödem falan herşey
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Mesane ve Üretrada kanamaya sebep olan lezyon v.s gibi bir oluşum varsa belli olur @oguzz kardesim.oguzzz yazdı:Abi sistotkopide herşey belli olur dimi herhangi bir enfeksiyon ödem falan herşey
Sağol kadir abi 2 haziranda floroskopi olucam daha sonra sistotkopi olup sorununu öğrenicem inşallah