Chlamydia cikti
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Chlamydia cikti
Merhab arkadaslar bir cok antibiotik ilac igne serum kullandm foktirlsr yazmisdi gecmedi meret. Simdi bi doktor kur test yaoti chlamydia cikti bana 10 gunluk antibiotik ilac ignr yazdi gececekdedi bitti ilaclar amma yine ayni semptomlsr var testislerde agri oenis ici kasinti vicudin diger bolgelerinde her yerde ara bir igne batmasi ne yapayim((((
Re: Chlamydia cikti
Klamidya yazan testi kendin gördün mü
-
Evet kardesTosun4228 yazdı:Klamidya yazan testi kendin gördün mü
Bu mikrop idrar da belli olmuyormu bel soğukluğu olduğumda doktor idrar testinden teşhisi koymuştu
-
Hayir bende idrar cikmaisti
Hocam nasıl iyileştiniz mi sans meselesi ben suruntuden vermiştim bisey çıkmamış tierdem60 yazdı:Bu mikrop idrar da belli olmuyormu bel soğukluğu olduğumda doktor idrar testinden teşhisi koymuştu
Yok ya dünyanın antibiyotiğini kullandım ilerleme yok ama çok şükür ağrı yoktu bende idrar cinsel sorunlar hiç geçmeditechian yazdı:Hocam nasıl iyileştiniz mi sans meselesi ben suruntuden vermiştim bisey çıkmamış tierdem60 yazdı:Bu mikrop idrar da belli olmuyormu bel soğukluğu olduğumda doktor idrar testinden teşhisi koymuştu
-
Meraba sizdede mi clamidia?erdem60 yazdı:Yok ya dünyanın antibiyotiğini kullandım ilerleme yok ama çok şükür ağrı yoktu bende idrar cinsel sorunlar hiç geçmeditechian yazdı:Hocam nasıl iyileştiniz mi sans meselesi ben suruntuden vermiştim bisey çıkmamış tierdem60 yazdı:Bu mikrop idrar da belli olmuyormu bel soğukluğu olduğumda doktor idrar testinden teşhisi koymuştu
Yok hocam kültürde bi mikrop bulunmuştu antibiyograma göre tedavi aldım semptomlarım aynı devam ediyorAzeriman93 yazdı:Meraba sizdede mi clamidia?erdem60 yazdı:Yok ya dünyanın antibiyotiğini kullandım ilerleme yok ama çok şükür ağrı yoktu bende idrar cinsel sorunlar hiç geçmeditechian yazdı: Hocam nasıl iyileştiniz mi sans meselesi ben suruntuden vermiştim bisey çıkmamış ti
-
Bendede semptomplar devam ediyor Ne yaoa ikirim bilmiyorum.
-
Hocam gecmis olsun, iyilestiniz mi?
Azeriman93 yazdı:Merhab arkadaslar bir cok antibiotik ilac igne serum kullandm foktirlsr yazmisdi gecmedi meret. Simdi bi doktor kur test yaoti chlamydia cikti bana 10 gunluk antibiotik ilac ignr yazdi gececekdedi bitti ilaclar amma yine ayni semptomlsr var testislerde agri oenis ici kasinti vicudin diger bolgelerinde her yerde ara bir igne batmasi ne yapayim((((
Bu yesti nerde yaptirdin prostat sivisindan mi bakildi meniden mi bende klamidyadan supheleniyorum ama yaptirdigim testler hep temiz cikti