İyi okuyun arkadaslar

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
Pablos

Re: İyi okuyun arkadaslar

Mesaj gönderen Pablos »

Valla bende saçma sapan bir durumdayım zafere iki kere gittim şimdi patojen buldum zaferin tedavisi dirençliymiş şimdide diyorum acaba kültürde bulaşmı oldu kafamda bir ton soru var bir sür paramda gtti
red
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Mesaj gönderen red »

tedavi dirençliymişten kastın nedir..
antibiyotik kullandığında lökosit düşmedi mi mesela..
Pablos

Mesaj gönderen Pablos »

red yazdı:tedavi dirençliymişten kastın nedir..
Lökosit düştü fakat onun mantığı farklı demekki çünkü patojen dirençliymiş tedaviye
crunkstar

Mesaj gönderen crunkstar »

antibiyogram da direncli görünüyormuş yazdıgı ilaclar. al işte bi zafer vakası daha. insallah doğru ilaclarla iyi olursun kardeşim.
Pablos

Mesaj gönderen Pablos »

crunkstar yazdı:antibiyogram da direncli görünüyormuş yazdıgı ilaclar. al işte bi zafer vakası daha. insallah doğru ilaclarla iyi olursun kardeşim.
Ama bi yandan red ın dediği de kafa karıştırıyor nasıl düştü ozmaan lökosit diye düşünüyorum demekki mantığı farklı
red

Mesaj gönderen red »

Pablos yazdı:
red yazdı:tedavi dirençliymişten kastın nedir..
Lökosit düştü fakat onun mantığı farklı demekki çünkü patojen dirençliymiş tedaviye
lökositin düşmüş olması bilimsel olarak enfeksiyonun azaldığını gösterir.
laboratuvarda üreme olması antibiyotiklerin işe yaramadığı anlamına gelmez.
laboratuvarda tespit edildiği söylenen bakterinin sizde enfeksiyon yaratıp yaratmadığına dair bir bulgu yok.
başka bir bakteri de enfeksiyona neden olmuş olabilir..
bu forumda defalarca kültüre dayalı antibiyotik kullanan insanlar var. pek çoğunun da durumunun iç açıcı olduğu söylenemez..
crunkstar

kardeşim lokositin düşmesi mantığı şudur. bu patojenler savaşçı ve sinsi. vücuda antibiyotik girdiği anda yeni acemi bakteriler ölür. güçlü ve tecrübeliler saldırmayı bırakır saklanır. yada bayılır. ve lokosit düşmüş olur. ama sorun çözülmez. senin yapman gereken kesinlikle buldugun bakteri ve antibiyogramına uygun tedavinin sonuna kadar gitmen. gerekirse tekrarlaman ve bir miktar daha uzun süre kullanman cunkü direnc kazanmıs olma ihtimali var. sonucları bizle paylassanda ezbere konuşmasak. ben 3 kere pcr sayısız kültür verdim hiç bir sonuc elde edemedim sallamasyon agresif tevilerle yoluma devam ettim şuan cok sükür çok iyiye yakınım.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Mesaj gönderen kadir »

Pablos yazdı:Valla bende saçma sapan bir durumdayım zafere iki kere gittim şimdi patojen buldum zaferin tedavisi dirençliymiş şimdide diyorum acaba kültürde bulaşmı oldu kafamda bir ton soru var bir sür paramda gtti
Pablos kardesim, kulturde her ureyen patojen dogru demek degildir. Kontaminasyon olayı sıklıkla oluyor. Emin olman icin 1-2 laba daha ornek verip cek etmende fayda var. Yanlis patojene odaklanip direnc kazandirmakta var isin icinde. Lokosit düsuyorsa ilac fayda ediyor demektir. Dogru patojen maalesef bir kerede bulunmuyor. 3 laba örnek verdigimi bilirim 3 undede ayri patojen üremisti.
red

Mesaj gönderen red »

crunkstar yazdı:kardeşim lokositin düşmesi mantığı şudur. bu patojenler savaşçı ve sinsi. vücuda antibiyotik girdiği anda yeni acemi bakteriler ölür. güçlü ve tecrübeliler saldırmayı bırakır saklanır. yada bayılır. ve lokosit düşmüş olur. ama sorun çözülmez. senin yapman gereken kesinlikle buldugun bakteri ve antibiyogramına uygun tedavinin sonuna kadar gitmen. gerekirse tekrarlaman ve bir miktar daha uzun süre kullanman cunkü direnc kazanmıs olma ihtimali var. sonucları bizle paylassanda ezbere konuşmasak. ben 3 kere pcr sayısız kültür verdim hiç bir sonuc elde edemedim sallamasyon agresif tevilerle yoluma devam ettim şuan cok sükür çok iyiye yakınım.
bu kadar pcr ve kültürle bir sonuç elde edemeyip arkadaşa kültüre göre tedavi ol demek tuhaf.
crunkstar

red yazdı:
crunkstar yazdı:kardeşim lokositin düşmesi mantığı şudur. bu patojenler savaşçı ve sinsi. vücuda antibiyotik girdiği anda yeni acemi bakteriler ölür. güçlü ve tecrübeliler saldırmayı bırakır saklanır. yada bayılır. ve lokosit düşmüş olur. ama sorun çözülmez. senin yapman gereken kesinlikle buldugun bakteri ve antibiyogramına uygun tedavinin sonuna kadar gitmen. gerekirse tekrarlaman ve bir miktar daha uzun süre kullanman cunkü direnc kazanmıs olma ihtimali var. sonucları bizle paylassanda ezbere konuşmasak. ben 3 kere pcr sayısız kültür verdim hiç bir sonuc elde edemedim sallamasyon agresif tevilerle yoluma devam ettim şuan cok sükür çok iyiye yakınım.
bu kadar pcr ve kültürle bir sonuç elde edemeyip arkadaşa kültüre göre tedavi ol demek tuhaf.
cunku suan dünya kadar ilacı elimde hiç bir veri olmadan yuttum. çok sükür diyorum ya kötü değilim çok iyiyim demem için ise yeterli nedenim bile yok denebilir. ama çok karısık ve cok fazla ilac kullandım elde bir veri olması kesinlikle daha mantıklı olurdu.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Crunkstar kardesim, aman iyi ol.Lokosit, pcr yada kültür odakli ne olursa olsun iyiysen mesele yok. Seninlede cok ozelden gorustuk. Demekki bir nebze faydasi olmus. % 80 i yakalamak bu hastalikta super bir durumdur.
Pablos

Mesaj gönderen Pablos »

kadir yazdı:
Pablos yazdı:Valla bende saçma sapan bir durumdayım zafere iki kere gittim şimdi patojen buldum zaferin tedavisi dirençliymiş şimdide diyorum acaba kültürde bulaşmı oldu kafamda bir ton soru var bir sür paramda gtti
Pablos kardesim, kulturde her ureyen patojen dogru demek degildir. Kontaminasyon olayı sıklıkla oluyor. Emin olman icin 1-2 laba daha ornek verip cek etmende fayda var. Yanlis patojene odaklanip direnc kazandirmakta var isin icinde. Lokosit düsuyorsa ilac fayda ediyor demektir. Dogru patojen maalesef bir kerede bulunmuyor. 3 laba örnek verdigimi bilirim 3 undede ayri patojen üremisti.
https://www.img.gen.tr/image/d8531c18-4 ... 28b0e8.NfP

Bulaş olabilir mi abi ? Çok sayıda diyor bak
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Pablos yazdı:
kadir yazdı:

Bunun bulaş ( kontaminasyon) olup olmadigini anlamak icin baska bir.labta daha tekrarlarsaniz net olarak anlarsiniz. Maalesef ben bu lablardaki hijyen kalitesine güvenmiyorum. Prostat sivisi, meni ve idrardanda kültür antibiogram yaptirmani tavsiye ederim. Farkli bir sonuc cikacagini saniyorum.
Pablos

Mesaj gönderen Pablos »

kadir yazdı:
Pablos yazdı:
kadir yazdı: Pablos kardesim, kulturde her ureyen patojen dogru demek degildir. Kontaminasyon olayı sıklıkla oluyor. Emin olman icin 1-2 laba daha ornek verip cek etmende fayda var. Yanlis patojene odaklanip direnc kazandirmakta var isin icinde. Lokosit düsuyorsa ilac fayda ediyor demektir. Dogru patojen maalesef bir kerede bulunmuyor. 3 laba örnek verdigimi bilirim 3 undede ayri patojen üremisti.

Bunun bulaş ( kontaminasyon) olup olmadigini anlamak icin baska bir.labta daha tekrarlarsaniz net olarak anlarsiniz. Maalesef ben bu lablardaki hijyen kalitesine güvenmiyorum. Prostat sivisi, meni ve idrardanda kültür antibiogram yaptirmani tavsiye ederim. Farkli bir sonuc cikacagini saniyorum.
https://www.img.gen.tr/image/0cffbf41-2 ... 2b8c49.NfL

Buda masaj sonrası idrar kültürü abi
crunkstar

kadir yazdı:
Pablos yazdı:
kadir yazdı: Pablos kardesim, kulturde her ureyen patojen dogru demek degildir. Kontaminasyon olayı sıklıkla oluyor. Emin olman icin 1-2 laba daha ornek verip cek etmende fayda var. Yanlis patojene odaklanip direnc kazandirmakta var isin icinde. Lokosit düsuyorsa ilac fayda ediyor demektir. Dogru patojen maalesef bir kerede bulunmuyor. 3 laba örnek verdigimi bilirim 3 undede ayri patojen üremisti.

çok sagol abicim. red de aynı sekilde oda ilaclar hakkında olsun kombinasyon hakkında olsun çok fikir verdi. sende hiç sıkılmadan her soruma çok cevap verdin. çok agresif tedaviler yaptım 78 gün nefessiz ilaç içtim. hepsi ayrı ayrı iyi geldi. ama en çok beni rahatlatan 3 kutu azitro 2 kutu monodox yaptım idrarımdaki yanma ve penis içindeki sıkıntılar acayip derecede azaldı hatta bitti.. azitro dan acayip fayda gördüm. çok karışık hepsini kullandığım için tek tek yorum yapmam cok zor hepsi çok iyi geldi ama. bir tek boşalma sonrası 2 3 günü bulan bi sıkıntım oluyor bir tek bu kaldı başka hiç bir derdim yok. yarım bardak kola içtiğimde herhangi bir sorunda yaşamıyorum ama ara ara ilaç kullanmaya devam edeceğim.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

crunkstar yazdı:
kadir yazdı:
Pablos yazdı: https://www.img.gen.tr/image/d8531c18-4 ... 28b0e8.NfP

çok sagol abicim. red de aynı sekilde oda ilaclar hakkında olsun kombinasyon hakkında olsun çok fikir verdi. sende hiç sıkılmadan her soruma çok cevap verdin. çok agresif tedaviler yaptım 78 gün nefessiz ilaç içtim. hepsi ayrı ayrı iyi geldi. ama en çok beni rahatlatan 3 kutu azitro 2 kutu monodox yaptım idrarımdaki yanma ve penis içindeki sıkıntılar acayip derecede azaldı hatta bitti.. azitro dan acayip fayda gördüm. çok karışık hepsini kullandığım için tek tek yorum yapmam cok zor hepsi çok iyi geldi ama. bir tek boşalma sonrası 2 3 günü bulan bi sıkıntım oluyor bir tek bu kaldı başka hiç bir derdim yok. yarım bardak kola içtiğimde herhangi bir sorunda yaşamıyorum ama ara ara ilaç kullanmaya devam edeceğim.
Tamamdir kardesim sen işi çözdün..şifan daim olsun. Dikkat et bazı seylere.