Büyük abdest ve idrar problemi.
Re: Büyük abdest ve idrar problemi.
Aynı olay bende var kardeşim çözüm bulamadim maalesef
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Xatral ve urinonvef kullanmani oneririm.cucu3636 yazdı:Arkadaşlar beni az çok tanıyan kardeşlerimiz bilir, bakteri üzerine tedavi görmekteyim. Ancak şu ibs kaynaklı büyük abdest problemim ve bu büyük abdest sonrası idrar problemim devam ediyor. Gerçekten çok saygı gösterdiğim bir abimin öncülüğünde ilaç tedavime devam ediyorum. Tek soracağım şey şu büyük abdestten sonra idrarını yapamayan yada damla damla yapan oluyor mu? Oluyorsa buna bi çözüm bulabildiler mi?
Kadir abi sana bir şey sorabilir miyim?kadir yazdı:Xatral ve urinonvef kullanmani oneririm.cucu3636 yazdı:Arkadaşlar beni az çok tanıyan kardeşlerimiz bilir, bakteri üzerine tedavi görmekteyim. Ancak şu ibs kaynaklı büyük abdest problemim ve bu büyük abdest sonrası idrar problemim devam ediyor. Gerçekten çok saygı gösterdiğim bir abimin öncülüğünde ilaç tedavime devam ediyorum. Tek soracağım şey şu büyük abdestten sonra idrarını yapamayan yada damla damla yapan oluyor mu? Oluyorsa buna bi çözüm bulabildiler mi?
-
kadir
Tabiki sorabilirsin kardesim...asosyal yazdı:Kadir abi sana bir şey sorabilir miyim?kadir yazdı:Xatral ve urinonvef kullanmani oneririm.cucu3636 yazdı:Arkadaşlar beni az çok tanıyan kardeşlerimiz bilir, bakteri üzerine tedavi görmekteyim. Ancak şu ibs kaynaklı büyük abdest problemim ve bu büyük abdest sonrası idrar problemim devam ediyor. Gerçekten çok saygı gösterdiğim bir abimin öncülüğünde ilaç tedavime devam ediyorum. Tek soracağım şey şu büyük abdestten sonra idrarını yapamayan yada damla damla yapan oluyor mu? Oluyorsa buna bi çözüm bulabildiler mi?
Genelde büyük abdest yaptıktan sonra idrar daha rahat yapılır hiçmi idrar gelmiyor
Kadir abi 13 yıldır bu hastalık var bende ilişkimde olmadı ve lökosit ve bakteri bulanmadı biliyorsun geçen idrar tahlili sperm ve kan testi verdim. Idrarda Enterecoc çıktı doktor şaşırdı tekrar verelim dedi. Bulaşma olmasından şüphelendi bu bakteri çıkınca çok şaşırdım çünkü ayda 1 tahlil veren birisi idim belki bir şey vardır diye bu bakteri çıkıncı canım sıkıldıkadir yazdı:Tabiki sorabilirsin kardesim...asosyal yazdı:Kadir abi sana bir şey sorabilir miyim?kadir yazdı: Xatral ve urinonvef kullanmani oneririm.
kadir bey urinonvef ne işe yarıyor ne kadar süre kullanalımasosyal yazdı:Kadir abi sana bir şey sorabilir miyim?kadir yazdı:Xatral ve urinonvef kullanmani oneririm.cucu3636 yazdı:Arkadaşlar beni az çok tanıyan kardeşlerimiz bilir, bakteri üzerine tedavi görmekteyim. Ancak şu ibs kaynaklı büyük abdest problemim ve bu büyük abdest sonrası idrar problemim devam ediyor. Gerçekten çok saygı gösterdiğim bir abimin öncülüğünde ilaç tedavime devam ediyorum. Tek soracağım şey şu büyük abdestten sonra idrarını yapamayan yada damla damla yapan oluyor mu? Oluyorsa buna bi çözüm bulabildiler mi?
-
kadir
Lablardaki sonuclar celiskili bunu bir kere bir tarafa koymakasosyal yazdı:Kadir abi 13 yıldır bu hastalık var bende ilişkimde olmadı ve lökosit ve bakteri bulanmadı biliyorsun geçen idrar tahlili sperm ve kan testi verdim. Idrarda Enterecoc çıktı doktor şaşırdı tekrar verelim dedi. Bulaşma olmasından şüphelendi bu bakteri çıkınca çok şaşırdım çünkü ayda 1 tahlil veren birisi idim belki bir şey vardır diye bu bakteri çıkıncı canım sıkıldıkadir yazdı:Tabiki sorabilirsin kardesim...asosyal yazdı: Kadir abi sana bir şey sorabilir miyim?
lazim. Oncelikle bu tahlili 3 labta check etmekte fayda var. Genellilkle kontaminasyon olabiliyor. ( Ekipmanlardan bulas olabilir, yetersiz sterilizasyon sorunu)
Doktorumda aynısını dedi diğer uroloj doktor arkadaşlarıma da sordum bulasma vardır dedi çünkü idrar tahlilin ve sperm kültürü normal ama idrar kültüründe çıkması tuhaf kan tahlilin baktı oda normal bulasma olmuştur dedi tekrar tahlil verdimkadir yazdı:Lablardaki sonuclar celiskili bunu bir kere bir tarafa koymakasosyal yazdı:Kadir abi 13 yıldır bu hastalık var bende ilişkimde olmadı ve lökosit ve bakteri bulanmadı biliyorsun geçen idrar tahlili sperm ve kan testi verdim. Idrarda Enterecoc çıktı doktor şaşırdı tekrar verelim dedi. Bulaşma olmasından şüphelendi bu bakteri çıkınca çok şaşırdım çünkü ayda 1 tahlil veren birisi idim belki bir şey vardır diye bu bakteri çıkıncı canım sıkıldıkadir yazdı: Tabiki sorabilirsin kardesim...
lazim. Oncelikle bu tahlili 3 labta check etmekte fayda var. Genellilkle kontaminasyon olabiliyor. ( Ekipmanlardan bulas olabilir, yetersiz sterilizasyon sorunu)
Hiçmi idrar gelmiyor
Siz o zaman xatral ürorec veya tamprost kullanın
-
kadir
Urinonvef cranberry özü icerir uzun sure kullanabilirsiniz yan etkisini gormedim.prosta50 yazdı:kadir bey urinonvef ne işe yarıyor ne kadar süre kullanalımasosyal yazdı:Kadir abi sana bir şey sorabilir miyim?kadir yazdı: Xatral ve urinonvef kullanmani oneririm.
İdrar için antibiyotik gibi sanırım iltihaplanmayı önlüyor
-
Targocid
Kadir Abi, bu tip ilaçların en iyi sonuç vereni ve en rahat yazdırılabilecek olanı hangisidir ve verim alabilmek için minimum ne kadar süre kullanılmalıdır? Bende başından beri idrar sağa ve sola açılarak değil de ortadan geliyor, dolayısıyla akımı düşük. Xatral 2. kutudayım.kadir yazdı:Xatral ve urinonvef kullanmani oneririm.cucu3636 yazdı:Arkadaşlar beni az çok tanıyan kardeşlerimiz bilir, bakteri üzerine tedavi görmekteyim. Ancak şu ibs kaynaklı büyük abdest problemim ve bu büyük abdest sonrası idrar problemim devam ediyor. Gerçekten çok saygı gösterdiğim bir abimin öncülüğünde ilaç tedavime devam ediyorum. Tek soracağım şey şu büyük abdestten sonra idrarını yapamayan yada damla damla yapan oluyor mu? Oluyorsa buna bi çözüm bulabildiler mi?
Xatral etkili olmuyorsa doktor kontrolünde flomaks veya ürorec kullanın
Flomaks bulamazsanız tamprost muadilidir
Büyük abdest yaparken kendinizi sıkmayın kabız kalmayın derin nefes alın pelvik kasları korku ile çok sıkıyor olabilirsiniz
-
Targocid
Yok ya, korku morku kalmadı artık abi bendeprosta50 yazdı:Büyük abdest yaparken kendinizi sıkmayın kabız kalmayın derin nefes alın pelvik kasları korku ile çok sıkıyor olabilirsiniz
-
kadir
Bu ilaclar alfablokerler aslinda semptomatik tedavi icindir. Gercek olan enfeksiyonu tedavi etmekten gecer. Tek basina kullanmak yeterli gelmez.Targocid yazdı:Kadir Abi, bu tip ilaçların en iyi sonuç vereni ve en rahat yazdırılabilecek olanı hangisidir ve verim alabilmek için minimum ne kadar süre kullanılmalıdır? Bende başından beri idrar sağa ve sola açılarak değil de ortadan geliyor, dolayısıyla akımı düşük. Xatral 2. kutudayım.kadir yazdı:Xatral ve urinonvef kullanmani oneririm.cucu3636 yazdı:Arkadaşlar beni az çok tanıyan kardeşlerimiz bilir, bakteri üzerine tedavi görmekteyim. Ancak şu ibs kaynaklı büyük abdest problemim ve bu büyük abdest sonrası idrar problemim devam ediyor. Gerçekten çok saygı gösterdiğim bir abimin öncülüğünde ilaç tedavime devam ediyorum. Tek soracağım şey şu büyük abdestten sonra idrarını yapamayan yada damla damla yapan oluyor mu? Oluyorsa buna bi çözüm bulabildiler mi?