E-mail Adresime Şifre Sıfırlama Bağlantısı Gelmiyor
E-mail Adresime Şifre Sıfırlama Bağlantısı Gelmiyor
Herkese sağlıklı günler dilerim
"BerkEE" kullanıcı adı 08.12.2025 tarihinde bir hesap açmıştım fakat bir defa hesabımdan çıktıktan sonra asla tekrar giremedim.
Şifre ve kullanıcı adımı doğru girmeme rağmen yanlış kabul ediyor ve e-posta adresime şifre sıfırlama maili gönderdiğimde gönderildi dese de mail gelmiyor.
Sonunda bu hesabı açmak durumunda kaldım.
Benzer bir sorunu yaşamış olan varsa beni bilgilendirebilir mi? Hesabıma tekrar ulaşamayacaksam bile girememe sebebimi merak ediyorum.
Sağlıcakla kalın.
"BerkEE" kullanıcı adı 08.12.2025 tarihinde bir hesap açmıştım fakat bir defa hesabımdan çıktıktan sonra asla tekrar giremedim.
Şifre ve kullanıcı adımı doğru girmeme rağmen yanlış kabul ediyor ve e-posta adresime şifre sıfırlama maili gönderdiğimde gönderildi dese de mail gelmiyor.
Sonunda bu hesabı açmak durumunda kaldım.
Benzer bir sorunu yaşamış olan varsa beni bilgilendirebilir mi? Hesabıma tekrar ulaşamayacaksam bile girememe sebebimi merak ediyorum.
Sağlıcakla kalın.
Re: E-mail Adresime Şifre Sıfırlama Bağlantısı Gelmiyor
E posta adresini yazarken sifre sifirlamak icin e postanin ilk harfini kucuk yazmayi denedin mi
-
Geçermiyaa
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Aynısı benimde başıma geldi para verip yeni hesap açtım
Anladım. Başka alternatif olmuyor herhalde.
-
yenicezseni
Forum gecen seneye kadar ucretsizdi ondan once de hep ucretsizdi çeşitli sorunlu kisiler surekli yeni hesap acip grubu spamlayinca Kadir abi mecburiyetten fiyat koydu hocam .
Buarada o sorunlu kisilerden biri bana da asla iyilesmeyeceksin tarzi bir seyler soylemisti ama ben iyilestim cok buyuk oranda eski hayatima dondum
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
yenicezseni yazdı: ↑25.12.2025 - 02:39Forum gecen seneye kadar ucretsizdi ondan once de hep ucretsizdi çeşitli sorunlu kisiler surekli yeni hesap acip grubu spamlayinca Kadir abi mecburiyetten fiyat koydu hocam .
Buarada o sorunlu kisilerden biri bana da asla iyilesmeyeceksin tarzi bir seyler soylemisti ama ben iyilestim cok buyuk oranda eski hayatima dondum![]()
-
Geçermiyaa
yenicezseni yazdı: ↑25.12.2025 - 02:39Forum gecen seneye kadar ucretsizdi ondan once de hep ucretsizdi çeşitli sorunlu kisiler surekli yeni hesap acip grubu spamlayinca Kadir abi mecburiyetten fiyat koydu hocam .
Buarada o sorunlu kisilerden biri bana da asla iyilesmeyeceksin tarzi bir seyler soylemisti ama ben iyilestim cok buyuk oranda eski hayatima dondum![]()
Evet Allah’a bin şükür bende çok iyiyim. Hiç birşeyim kalmadı
-
yenicezseni
Yolun açık olsun hocam kal sağlıcaklaGeçermiyaa yazdı: ↑28.12.2025 - 20:35yenicezseni yazdı: ↑25.12.2025 - 02:39Forum gecen seneye kadar ucretsizdi ondan once de hep ucretsizdi çeşitli sorunlu kisiler surekli yeni hesap acip grubu spamlayinca Kadir abi mecburiyetten fiyat koydu hocam .
Evet Allah’a bin şükür bende çok iyiyim. Hiç birşeyim kalmadı
Bende cinselliği düzeltirsem yüzde yüz olacagım o eksiklik üzerine uzun senelerdir gidiyorum elbette sonuca ulasıp buraya iyileştim yazarım
-
yenicezseni
Hayır gitmedim takviyelerle deniyim birazda egzersiz ile dolasımı düzeltirim dedim aslında bir noktaya kadar gelişim oluyor sonunda mastürbasyon herşeyi mahvediyor
-
yenicezseni
Vallaha benim size tavsiyem gec olmadan gidin en azindan 4 5 seans alin hocam bana net bir iki senasta bile etkisi olmustu gozle gorulur sekilde. Gidin ve gittiginiz sure zarfi boyunca mast da yapmayin asla gorun bakin faydasi olacaktir olmasa bile denemeye deger benceerdem60 yazdı: ↑29.12.2025 - 15:13Hayır gitmedim takviyelerle deniyim birazda egzersiz ile dolasımı düzeltirim dedim aslında bir noktaya kadar gelişim oluyor sonunda mastürbasyon herşeyi mahvediyor
Anadolu yakasında idi sanırım doktor öyle hatırlıyorum ben kendisini arıyım bir randevu alayım olmazsayenicezseni yazdı: ↑29.12.2025 - 15:21Vallaha benim size tavsiyem gec olmadan gidin en azindan 4 5 seans alin hocam bana net bir iki senasta bile etkisi olmustu gozle gorulur sekilde. Gidin ve gittiginiz sure zarfi boyunca mast da yapmayin asla gorun bakin faydasi olacaktir olmasa bile denemeye deger bence
Aktif iltihabı bitirmişim lökosit sıfırlamışım ne güzel bitse gitse inatçı bir hastalık bu ya düzelse bitse gitse
-
yenicezseni
Evet tasdelen civarindaydierdem60 yazdı: ↑29.12.2025 - 15:35Anadolu yakasında idi sanırım doktor öyle hatırlıyorum ben kendisini arıyım bir randevu alayım olmazsayenicezseni yazdı: ↑29.12.2025 - 15:21Vallaha benim size tavsiyem gec olmadan gidin en azindan 4 5 seans alin hocam bana net bir iki senasta bile etkisi olmustu gozle gorulur sekilde. Gidin ve gittiginiz sure zarfi boyunca mast da yapmayin asla gorun bakin faydasi olacaktir olmasa bile denemeye deger bence
Teşekkürleryenicezseni yazdı: ↑29.12.2025 - 16:04Evet tasdelen civarindaydierdem60 yazdı: ↑29.12.2025 - 15:35Anadolu yakasında idi sanırım doktor öyle hatırlıyorum ben kendisini arıyım bir randevu alayım olmazsayenicezseni yazdı: ↑29.12.2025 - 15:21
Vallaha benim size tavsiyem gec olmadan gidin en azindan 4 5 seans alin hocam bana net bir iki senasta bile etkisi olmustu gozle gorulur sekilde. Gidin ve gittiginiz sure zarfi boyunca mast da yapmayin asla gorun bakin faydasi olacaktir olmasa bile denemeye deger bence
Teşekkür ederim. Çok geçmiş olsun.yenicezseni yazdı: ↑25.12.2025 - 02:39Forum gecen seneye kadar ucretsizdi ondan once de hep ucretsizdi çeşitli sorunlu kisiler surekli yeni hesap acip grubu spamlayinca Kadir abi mecburiyetten fiyat koydu hocam .