SANIRIM YENİ PROSTATİT OLDUM.

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
Rasim Yıldırım
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

SANIRIM YENİ PROSTATİT OLDUM.

Mesaj gönderen Rasim Yıldırım »

Herkese Merhaba,

Ben 30 yaşındayım bekarım ve izmirde yaşıyorum. bundan yaklaşık 3 hafta önce sol testisimde ağrı hissettim, daha önceden varikosel teşhisimde vardı. Tekrar kontrol için özel bir hastanede ürolojiye gittim ultrason kan tahlili ve idrar tahlili alında. Kan ve idrar temiz çıktı fakat sol tarafta 3mm varikosel teşhisi tekrar konuldu. İdrar yanamsıyla ilgili olarak işyeri hekimine çıktım piyeloseptyl tablet yazdı geçmezse tekrar gel dedi. Biraz rahatlama oldu fakat şikayetlerimde azalma olmadı. Tekrar işyeri hekimine çıktım CİPRO tablet antibiyotik yazdı. Antibiyotiği bitirdim fakat yanma konusunda tekrar bir iyileşme sağlamadım. Bu sefer farklı bir özel hastanede tekrar başak bir doktora gittim. Tekrar idrar tahlil ve meni kültürü istedi. İdrar tahlili sonucum "üreme olmadı" meni kültürü sonucum "üreme olmadı" meni kültürü gram boyama " üreme olmadı" şeklinde sonuçları geldi fakat benim şikayetlerimde bir azalma yok. Araştırmaya başladım ve formu keşfettim çeşitli yazıları okudum bende olan şikayetlerle aynı sorunları gördüm. Güncel şikayetlerim " idrar yanması devam etmekte, daha önce boşalma esnasında yanma hissediyordum fakat bunda nispeten azalma var. Tuvalet ihtiyacım çok sık değil şuan için bol su içmemeb rağmen gün içerisinde 7 8 defa tuvalete gidiyorum. aynı zamanda son dönemlerde başlayan ve oturdukça ağrı yapan bir bel ağrısı ve kalçalara doğru yayıldığını hissediyorum. son 1 haftadır makat ve testis arasında biraz rahatsızlık hissi başladı orda bir dolgunluk var. İnternette gördüğüm videolarda makat içerisinden prostata baskı (masaj) yapılmasını denedim. anlatılanlarla istinaden prostatıma ulaştığımı düşünüyorum baskı uyguladım penise doğru bir hareketlilik hissettim fakat herhangi bir ağrı ve akıntı oluşmadı. Penis kökünde ve üstünde dönem dönem sancılanmalar hissediyorum. Bazen göbek deliği çevremde ve karnımda iğne batması hissiyatı yaşıyorum. sizlerinde deneyimlerinize inanarak bende böyle bir başlangıç olabilir mi ? ayrıca son boşalmam esnasında meniyi inceledim düzenli olarak masturbasyon yapan birisiyim fakat uzun süredir sex yapmadım. ( 1 yıl kadar ) meni içerisinde jölemsi şeffaf küçük parçacıklar olduğunu gözlemledim.

Sizlerden ricam izmirde önerebileceğiniz bir doktor var mıdır ? ayrıca hafta sonu spermiogram ve prostat kültür testi yaptırmayı düşünüyorum. yardımlarınızı ve bilgilerinizi rica ederim.