Hsv klamidya sonuc

Hastalığın sebep olduğu belirti ve yakınmalara ait soru ve görüşlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
Abbasklcc
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Hsv klamidya sonuc

Mesaj gönderen Abbasklcc »

Resim

Resim

Bu sonuclar nasil tekrar yaptiriyim mi birde bu sonuc klamidya yi onceden gecirmis oldugumu gosterirmi
theloner
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Re: Hsv klamidya sonuc

Mesaj gönderen theloner »

Bağışıklık gösterilen antikor değerlerine bakıldığında kesin olan klamidya mikrobu vücuda girmiş ancak halen enfeksiyonel olup olmadığı hususunda kesin kanıt için tedavi bitiminden 1 ay sonra ölü dna kalıntılarından ekarte net sonuç için pcr testi ve selektif klamidya kültürü vermeniz gerekiyor düzen lab da pcr için panelden seçim yaparak fiyati düşürebilir ayrica klamidya özel kültürü yapiyorlar. Klamidya tedavileri kombine duyarlı ab ile 4-8 hafta gibi sürelerde tedavi edilmeli cins bir patojen kendine özgü saklanma yöntemleri var sinsidir mümkünse kombine tedavide im form eklenmeli ve antibiogram notuna prostat penetresi güçlü olan im form ab çalışılması notu eklenmelidir. Hsv 2 içinde zaten sizde var şuan bende tedavi olmak için Rusya'dan bir ilaç bekliyorum ve bakterilerse eradike emin okunduktan sonra mutlaka tedavi edilmeli daha doğrusu baskilanmalidir, virüs omurilikte saklanirken pcr da teste çıkmıyor çoğu kişi farkında değil ancak yapilan calismalarda lökosit sayısının yüksekliği ile ilişkilendirilmiş
Abbasklcc

Sagolasin abi
hüseyin

Mesaj gönderen hüseyin »

Bu testi nerede yaptırdınız ?
hüseyin

Mesaj gönderen hüseyin »

Ayrıca hsv iki semptomlari hakkında bilgi alabilir miyim ?
Abbasklcc

Fakulte hastanesinde yaptirdim bende hsv 2 hic cikmadi hic olmadiki ama arkadaslarin dedigine gore bende varmis hsv bu sonuca gore bende birsey anlamadim bende hsv varmi yokmu
Çapulcu
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Mesaj gönderen Çapulcu »

Abbasklcc yazdı: 03.12.2024 - 20:40 Fakulte hastanesinde yaptirdim bende hsv 2 hic cikmadi hic olmadiki ama arkadaslarin dedigine gore bende varmis hsv bu sonuca gore bende birsey anlamadim bende hsv varmi yokmu
Sizde birşey yok. Sonuçlar temiz