Tedavisi bitip, tamamen iyileşen hastalar.

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
yenicezseni
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Re: Tedavisi bitip, tamamen iyileşen hastalar.

Mesaj gönderen yenicezseni »

Cok sevindim adiniza , darisi bizim basimiza insallah
Sabir
Hastalık Başlangıç Yılı: 2015

Mesaj gönderen Sabir »

Yeni bir başlık açıp açmamada kararsız kaldım ama buraya yazmak istedim.. Bu mesajı okunurken beni tanımayan çok arkadaşım olacaktır ama benim hastalığım eski 2015 kere dayanıyor.. Kadir abiyle tanışıp bu hastalıkla bilinçli bir şekilde mücadele sonunda hastalığı atlatmıştım. Uzun yıllar semptomsuz bir hayat yaşadım.. yakın zamanda bir bulaş neticesi nüks yaşadım ve tçhastalık tecrübesinden dolayı erken farkedip sağolaun yine Kadir abiyle fikir alışverişinde bulunup bi tedaviye başlamıştım.. Şu an yüzde 80-90 civarı iyiyim. Prostat masajı yaptırma imkanım olmadığı için yapamıyorum ama ilaç tedavisinden fayda gördüm. İlaç kullanmayı keseli 1 gafta oldu şimdi stabil devam ediyor. Eskisi kadar rahat değilim ama dediğim gibi yüzde 80-90 iyiyim.. keşke prostat masajı yaptırıp iltihabı boşaltabilsem. Nüks olur mu ? Mevcut semptomlar azalır mı zamanla ?? Bakteri kaldı mı bunlar muamma??? Bunlar için pcr yaptıracak ya da detaylı tetkikler şu an için pek mümkün değil. Bakalım zaman ne gösterecek…

Şu an mevcut semptomum prostat bölgesinde dolgunluk ve prostatta ara ara ağrı ve sızlama.. onun dışında bir sorun yok şükür
Sanma ki dert sadece sende var. Sende ki derdi nimet sayanlar var.
engin16
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Mesaj gönderen engin16 »

Sabir yazdı: 09.11.2024 - 19:58 Yeni bir başlık açıp açmamada kararsız kaldım ama buraya yazmak istedim.. Bu mesajı okunurken beni tanımayan çok arkadaşım olacaktır ama benim hastalığım eski 2015 kere dayanıyor.. Kadir abiyle tanışıp bu hastalıkla bilinçli bir şekilde mücadele sonunda hastalığı atlatmıştım. Uzun yıllar semptomsuz bir hayat yaşadım.. yakın zamanda bir bulaş neticesi nüks yaşadım ve tçhastalık tecrübesinden dolayı erken farkedip sağolaun yine Kadir abiyle fikir alışverişinde bulunup bi tedaviye başlamıştım.. Şu an yüzde 80-90 civarı iyiyim. Prostat masajı yaptırma imkanım olmadığı için yapamıyorum ama ilaç tedavisinden fayda gördüm. İlaç kullanmayı keseli 1 gafta oldu şimdi stabil devam ediyor. Eskisi kadar rahat değilim ama dediğim gibi yüzde 80-90 iyiyim.. keşke prostat masajı yaptırıp iltihabı boşaltabilsem. Nüks olur mu ? Mevcut semptomlar azalır mı zamanla ?? Bakteri kaldı mı bunlar muamma??? Bunlar için pcr yaptıracak ya da detaylı tetkikler şu an için pek mümkün değil. Bakalım zaman ne gösterecek…

Şu an mevcut semptomum prostat bölgesinde dolgunluk ve prostatta ara ara ağrı ve sızlama.. onun dışında bir sorun yok şükür
Geçmiş olsun umarım yakın zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz.doluluk hissi için prostat masajı aşırı iyi geliyor uzun süreler o hissi yok ediyor.en azından biraz kendin denesen bile rahatlatır diye düşünüyorum
Sabir
Hastalık Başlangıç Yılı: 2015

Mesaj gönderen Sabir »

engin16 yazdı: 09.11.2024 - 20:35
Sabir yazdı: 09.11.2024 - 19:58 Yeni bir başlık açıp açmamada kararsız kaldım ama buraya yazmak istedim.. Bu mesajı okunurken beni tanımayan çok arkadaşım olacaktır ama benim hastalığım eski 2015 kere dayanıyor.. Kadir abiyle tanışıp bu hastalıkla bilinçli bir şekilde mücadele sonunda hastalığı atlatmıştım. Uzun yıllar semptomsuz bir hayat yaşadım.. yakın zamanda bir bulaş neticesi nüks yaşadım ve tçhastalık tecrübesinden dolayı erken farkedip sağolaun yine Kadir abiyle fikir alışverişinde bulunup bi tedaviye başlamıştım.. Şu an yüzde 80-90 civarı iyiyim. Prostat masajı yaptırma imkanım olmadığı için yapamıyorum ama ilaç tedavisinden fayda gördüm. İlaç kullanmayı keseli 1 gafta oldu şimdi stabil devam ediyor. Eskisi kadar rahat değilim ama dediğim gibi yüzde 80-90 iyiyim.. keşke prostat masajı yaptırıp iltihabı boşaltabilsem. Nüks olur mu ? Mevcut semptomlar azalır mı zamanla ?? Bakteri kaldı mı bunlar muamma??? Bunlar için pcr yaptıracak ya da detaylı tetkikler şu an için pek mümkün değil. Bakalım zaman ne gösterecek…

Geçmiş olsun umarım yakın zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz.doluluk hissi için prostat masajı aşırı iyi geliyor uzun süreler o hissi yok ediyor.en azından biraz kendin denesen bile rahatlatır diye düşünüyorum
Denedim ama pek beceremedim.. yanlış bir temas ile daha kötü olur diye çekiniyorum.. ilaç tedavisini prostat masajıyla kombin edebilsem süper olacak ama yok maalesef
Sanma ki dert sadece sende var. Sende ki derdi nimet sayanlar var.
engin16

Mesaj gönderen engin16 »

Sabir yazdı: 09.11.2024 - 21:49

Denedim ama pek beceremedim.. yanlış bir temas ile daha kötü olur diye çekiniyorum.. ilaç tedavisini prostat masajıyla kombin edebilsem süper olacak ama yok maalesef
Evet bu hizmete ulaşabilen nadir insan var sanırım ben de bursada araştırdım ama bulamadım malesef
engin16

Mesaj gönderen engin16 »

engin16 yazdı: 09.11.2024 - 22:17
Sabir yazdı: 09.11.2024 - 21:49

Evet bu hizmete ulaşabilen nadir insan var sanırım ben de bursada araştırdım ama bulamadım malesef
https://youtu.be/-n5lQBrN_GU?si=TbKTaQ8lijjoedO9 Belki bi faydası olur
cenkcetin
Hastalık Başlangıç Yılı: 2017

Mesaj gönderen cenkcetin »

2017 yilinda haziran veya temmuz tam hatırlayamıyorum o zamanlar rahatsizlanmistim. Zafer hoca da tedavi gördüm kadir abi ile konustuktan sonra. 3 kez muayene oldum yanlis hatirlamiyorsam 2018 marttan sonra bidaha hocanin yanina ugramadim. Aradan çok sene geçmiş ağrım yok yıllardır. Cidden o zamanlar aklima geldigi icin siteye bi ugrayayim dedim gece vakti. Bu hastalik o zamanlar piskolojimi cok bozmuştu iyilesince kamuya atandım evlendim çocuğum var normal bir sekilde hayatima devam ediyorum. Umarim herkes eski sagligina kavuşur
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Mesaj gönderen kadir »

Şifan daim olsun kardeşim .
allame41
Hastalık Başlangıç Yılı: 2012

Mesaj gönderen allame41 »

14 gün oldu zyzapin antideprasan kullanmaya başlayalı. hem psikolojim düzeldi hem semptomlarım. uyku düzenim yerine geldi. normalde gecede 10 kere uyanırdım.
yenicezseni
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Mesaj gönderen yenicezseni »

Semptomlar tamamen geçti mi peki ?