Sanırım Sonunda Bakteri Bulundu ?!

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
kmlpr
Hastalık Başlangıç Yılı: 2019

Re: Sanırım Sonunda Bakteri Bulundu ?!

Mesaj gönderen kmlpr »

ABittersweetLi yazdı:Arkadaşlar Prostatı sağlam adamın bile prostat sıvısında illa ki bir şeyler çıkar. Bu kültür olayına fazla takılmayın derim. Kültür olayı sadece akut durumlarda anlamlı. O durumda da zaten acil müdahale edildiği için çoğu zaman kültüre gerek kalmıyor. Çoğu doktor bu yüzden kültür yapmıyor. Bir arkadaş da doku hasarı diye bir şey yok demiş. Peki kronik gastritte mide de ki bakteri temizlendikten sonra neden kronik gastrit devam ediyor. Çünkü doku hasarı var. Kültür sonucuna göre antibiyotik Kullanıp da iyileşen pek fazla değil. Ama tabii ki de kültürde bakteri çıkmış ona duyarlı antibiyotikte kullanılmalı. İlaçları kullanan arkadaş durumu hakkında daha sonra bilgi verirse seviniriz.
Aynen katiliyorum.Semptomlarda yanma yok ise kulture kafa yormaya strese gerek yok . Batma agri sizi oda kas sorunu. Akut donemde yanma bakteriler ile, akut donem gecince agri sizi batma kas ve sinir zarari. Nuks olayi baskilanan patojenin bakterinin uremesi cunku bagisiklik sistemi bir an bosluga geliyor.
Angara
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Mesaj gönderen Angara »

kmlpr yazdı:
ABittersweetLi yazdı:Arkadaşlar Prostatı sağlam adamın bile prostat sıvısında illa ki bir şeyler çıkar. Bu kültür olayına fazla takılmayın derim. Kültür olayı sadece akut durumlarda anlamlı. O durumda da zaten acil müdahale edildiği için çoğu zaman kültüre gerek kalmıyor. Çoğu doktor bu yüzden kültür yapmıyor. Bir arkadaş da doku hasarı diye bir şey yok demiş. Peki kronik gastritte mide de ki bakteri temizlendikten sonra neden kronik gastrit devam ediyor. Çünkü doku hasarı var. Kültür sonucuna göre antibiyotik Kullanıp da iyileşen pek fazla değil. Ama tabii ki de kültürde bakteri çıkmış ona duyarlı antibiyotikte kullanılmalı. İlaçları kullanan arkadaş durumu hakkında daha sonra bilgi verirse seviniriz.
Aynen katiliyorum.Semptomlarda yanma yok ise kulture kafa yormaya strese gerek yok . Batma agri sizi oda kas sorunu. Akut donemde yanma bakteriler ile, akut donem gecince agri sizi batma kas ve sinir zarari. Nuks olayi baskilanan patojenin bakterinin uremesi cunku bagisiklik sistemi bir an bosluga geliyor.
Yanma.dediginiz makat mi penis mi pelvik mi neresi mesela.
Bende pelvik azaldı ama makatta yanma peniste ağrı , sertlikler, uretra borusunun sis olması, oturdugumda kalçalara vuran ağrı bel ağrıları, seyirmeler kas kasilmalari bacak içi yanma ayak altı el.ici yanmalar,, testesteronunnsurekli düşmesi, libido kaybı, erken boşalma , jolemsi sperm..
Şafi ismiyle mevlam şifa verecek inanıyorum, ya ben ya bakteri ölecek
kmlpr
Hastalık Başlangıç Yılı: 2019

Mesaj gönderen kmlpr »

Yanma her turlu yanma varsa enfeksiyon var, nerde yanma bitti yerini agri sizi batma acı var oda kas ve sinir hasari var. Yanma bittimi hastaligin yarisini bitirmis oluyon.
Hergele

Mesaj gönderen Hergele »

kmlpr yazdı:Yanma her turlu yanma varsa enfeksiyon var, nerde yanma bitti yerini agri sizi batma acı var oda kas ve sinir hasari var. Yanma bittimi hastaligin yarisini bitirmis oluyon.
Bende yanma semptomları ilk kürle çok azaldı ama yeni semptomlar türedi mesela idrarda damlama çatallı idrar sonradan eklendi cinsel problemler şiddetlendi vs sadece kas hasar olduğunu sanmıyorum
Doktor değilim yazdıklarım kişisel tecrübeler ve araştırmalarım sonucu öğrendiklerimdir şifa dilerim.
Angara

Mesaj gönderen Angara »

Tekrar s.a
Prostat sıvısında az sayıda
Semen kültüründe ise çok sayıda enterekok üremesinde aklıma takılan 2 şey var.
Rahatsizligimin testis iltihaplanması sonucu prostatı beslemesi ?
Ve ya sperm miktarı , pr sivisina göre daha çok olmasından kaynaklı ; belli bir alana bakarken genel olarak sperm sıvısının tamamına odaklanıp ,, çok sayıda uredi demesi... Bu ihtimal düşük gibi geliyor ancak şu an 10. Serum Targociddeyim ve gram fayda göremiyorum.
Biliyorsunuz benim fiziki bir olay sonrası semptomlarım başladı; testisin kasiklara kadar yukarı kaçması. Daha sonra diğer semptomlarım tam anlamıyla baslamamışken sperm azalması tazyik düşüklüğü vardı. Daha sonra idrarda sorunları ve tüm prostatit semptomları başlamıştı. Hee bu arada lokositim hiç yüksek çıkmıyor. Zafer bey en şiddetli dönemimde gittiğimde 1-2 dedi yine onun kültüründe enterekoku görmüştük.
Burada da bı kaç yere yaptırdım , lökosit hep normal.