Prostatit mi oldum acaba ?

Hastalığın sebep olduğu belirti ve yakınmalara ait soru ve görüşlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
bngl55

Re: Prostatit mi oldum acaba ?

Mesaj gönderen bngl55 »

Bu gün doktorla tekrar görüştüm, büyük olasılıkla prostatit oldun dedi.Sistoskopi de kötü bir şey çıkmazsa 20 günlük bir ilaç tedavisi vereceğim.Iyilesmezse ozon tedavisi alman gerekecek diyor.
Ozon tedavisi için yatmam gerekecekmis ancak benim hadstanede yatmam mümkün değil. Ailemin bu durumu ogrenmemesi lazım.
Ozon tedavisi olan ve fayda gören var mı aramızda.
Serkan
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Mesaj gönderen Serkan »

bngl55 yazdı:Bu gün doktorla tekrar görüştüm, büyük olasılıkla prostatit oldun dedi.Sistoskopi de kötü bir şey çıkmazsa 20 günlük bir ilaç tedavisi vereceğim.Iyilesmezse ozon tedavisi alman gerekecek diyor.
Ozon tedavisi için yatmam gerekecekmis ancak benim hadstanede yatmam mümkün değil. Ailemin bu durumu ogrenmemesi lazım.
Ozon tedavisi olan ve fayda gören var mı aramızda.
Durumunuzu ailenizden saklayacak bir durum yok. Her insan prostatit olabilir. Size destek olmaları için biran önce paylaşmanızda fayda var. Ozan tedavisi destekleyici olabilir ama prostatit tedavileri arasında yer almaz. Pcr ve kültür yapılmalı lökesit oranı bakılmalı... Patojen bulunursa duyarlı antibiyotikler uzun vade kullanılmalı. Bunulamazssa lökesit odaklı gidilmeli. Prostat masajı ile tedavi desteklenebilir. Başarılı olunmazsa Eswt , Termoterapi,Kök hücre tedavisi gibi bir cok tedavi yöntemi vardır. Bunların arasında ozon yoktur. Yanlış yerdesiniz
bngl55

Mesaj gönderen bngl55 »

VDRL-RPR testi ilk yaptırdım negatif cikti.Sifiliz antikoru negatif çıktı.
Bir ay sonra VDRL-RPR testi yaptırdım yine negatif çıktı.Sifiliz antikoru negatif çıktı.
Bir ay sonra tekrar yaptırdım 1/4 Titrede pozitif çıktı.Bunun üzerine 10 gün sonra yine yaptırdım ve yine 1/4 titrede pozitif çıktı.
Yukarıda bahsettiğim testlerin hepsini tıp fakültesinde yaptırdım.
Bu gün medical park hastanesinde VDRL testi tekrardan yaptırdım ve negatif çıktı.Doktor artık yaptirma testin negatif sifiliz falan değilsin dedi.Pozitof çıkan iki test için de sahte pozitiflik diyor.
Nasıl emin olabiliyor bu kadar.
Eğer sifilizsem penicilin vurulmam gerekirmiş ana doktor kesinlikle değilsin diyor.
Sizler bu durumu yaşadınız mı.Yorumlariniz ne.Ve idrar sonrası akintim 3,5 aydır devam ediyor ve hiç bir ilaç çözüm olmadı.Pcr testi istiyorum ancak doktorlar bir türlü yazmıyorlar.
asosyal1
Hastalık Başlangıç Yılı: 2007

Mesaj gönderen asosyal1 »

bngl55 yazdı:Doktora ne dersem,bana bırak doktor olan benim diyor.
İdrar kültürü yaptı,pcr istedim ancak önce sistoskopi yapacağım ve gerekirse pcr alırım diyor.
Meni ve idrar kültüründe anormal bir şey çıkmadı.
Bulunduğum yerde en iyi doktor da kendisi.Cevre illerden hep bu doktor için geliyorlar.Tip fakültesinde dç doktor.
Geçmiş olsun kardeşim hangi doktora gidiyorsun samsu da?