bakbak yazdı:
Çok bilgiçlik taslamiyim ama lökositi sabit tut 1 yıl bu sürede de prostata iyi gelen bitki çayları+ quercetin vb. takviyeler al ve imkan varsa haftada iki masaj yaptır ama zafer hocanınki gibi değil bence sağlam masaj ödemi indiriyor.
reis ben lokositin nezmaan çıktığını nasıl anlıcam ki lökosit varkende yokkende semptom var , en sağlamı multi pcr kültür değil mi sence
Kardesim.bakteriyi bulmakla cok ugrasan kisiler bulup sonra uremez hale getirip 1 sene 6 ay 2 sene sonra tekrar ureyen birrsuru adam var forumda ve cogunlugun gorusu patojeni bulmakla ugrasmayin diyor. Hepsi bir yontem iste herkesin haritasi farkli bu haritalarla kurtulanda var kurtulamayanda aklina yatanin pesinde gitmek en mantiklisi kadir abide patojeni bulsanda cikmasanda 3 kere yaptirip yeyit gerekli diyor buna ne para ne bakit dayanir. Zafer antibiyogram gecersiz diyor. Her kafadan bir ses cikiyor bunu anlayin artik en dogrusu diye birseu yok. Yok yok malesef. Lokosit sifir adam sikayetinden duramiyor. 8 10 olan adam cok bi derdim yok diyor. Boyle nalet bir durum.
Dostum o yüzden herkes kendine uyan yöntemi bulup tedavi olsun , ama denemeden de bilemeyiz Buda bir gerçek