İYİLEŞME BELİRTİLERİ

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
MENDERES1983
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

İYİLEŞME BELİRTİLERİ

Mesaj gönderen MENDERES1983 »

Arkadaşlar sizlerden ricam iyileşme belirtileri olarak sıralama yapacak olursanız neler söylersiniz mesela ben yeni hastayım tek düzelen ereksiyon ve cinsel istek diğerleri duruyor en fazla rahatsız eden oturunca mesaneye baskı sık idrar kasıklarda ağrı sürekli idrar hissi me olursa iyileşme dönemi başlamış sayılır sizce?
Valeri
Hastalık Başlangıç Yılı: 2017

Re: İYİLEŞME BELİRTİLERİ

Mesaj gönderen Valeri »

MENDERES1983 yazdı:Arkadaşlar sizlerden ricam iyileşme belirtileri olarak sıralama yapacak olursanız neler söylersiniz mesela ben yeni hastayım tek düzelen ereksiyon ve cinsel istek diğerleri duruyor en fazla rahatsız eden oturunca mesaneye baskı sık idrar kasıklarda ağrı sürekli idrar hissi me olursa iyileşme dönemi başlamış sayılır sizce?
Abicim sen buradan nereye kadar ilerlemeyi düşünüyorsun ? Senin yapman gereken adı geçen doktorlara gidip bir an önce tedavine başlamak olur. Geçmezse o zaman buradan daha doğru tavsiye alabilirsin.
MENDERES1983

Tamam
MENDERES1983

Valeri yazdı:
MENDERES1983 yazdı:Arkadaşlar sizlerden ricam iyileşme belirtileri olarak sıralama yapacak olursanız neler söylersiniz mesela ben yeni hastayım tek düzelen ereksiyon ve cinsel istek diğerleri duruyor en fazla rahatsız eden oturunca mesaneye baskı sık idrar kasıklarda ağrı sürekli idrar hissi me olursa iyileşme dönemi başlamış sayılır sizce?
Abicim sen buradan nereye kadar ilerlemeyi düşünüyorsun ? Senin yapman gereken adı geçen doktorlara gidip bir an önce tedavine başlamak olur. Geçmezse o zaman buradan daha doğru tavsiye alabilirsin.
Haklısın