Lütfen bakarmısınız

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
mustafaa
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Lütfen bakarmısınız

Mesaj gönderen mustafaa »

Yaklaşık 2 senedir prostatit semptonları yaşıyorum

Kafama takılan şey penis içinde sürekli yanma haricinde

Penis başının kenar kısımları sünnet derisi iç çamaşırına sürtünmesiyle ağrı yapıyor, yürüyüş yapamıyorum eğilip kalkarken sürtünme ile acı hissediyorum bu prostatit semptomumu yoksa sinir kas sorunumu yaşayan varmı acabaa?, :(
Belki çok yoruldun, belki çok bunaldın ama bak Rabbin ne buyuruyor;

"Rabbinin rızâsına ermek için sabret."
-Müdessir/7.ayet
Angara
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Re: Lütfen bakarmısınız

Mesaj gönderen Angara »

mustafaa yazdı:Yaklaşık 2 senedir prostatit semptonları yaşıyorum

Kafama takılan şey penis içinde sürekli yanma haricinde

Penis başının kenar kısımları sünnet derisi iç çamaşırına sürtünmesiyle ağrı yapıyor, yürüyüş yapamıyorum eğilip kalkarken sürtünme ile acı hissediyorum bu prostatit semptomumu yoksa sinir kas sorunumu yaşayan varmı acabaa?, :(
Aynısı tıpatıp bende var , penis başı bogumundan bahsediyorsan aynı zamanda da derinin üzerinde hassasiyet yer yer şişlik ve penisin içi sem sert ve kalın damarlar mevcut.

Bı ara 3 gün düzelmişti, prostat masajı sonrası iyi gelmişti sanırım. Prostatit semptomlarim azalip, cinsellik yüzde yüz gelip , penis düzelmişti,(penisimin yanlarında 2 tane kalın şerit varmış gibiydi). Ardından bı günde 2 mast ve aynı sabah ruyalanma esnasında boşalmamak için kendimi kasmam sonrası pelvik ağrılarla birlikte tekrar başlamıştı her şey ,, kısaca anladığım kadarıyla prostatit bu şeye sebep oluyor. Prostatit i yenersek peniste düzelecek ben buna inanıyorum.
Ayrıca sinir sıkışması ile alakalı mıdır nedir ne değildir hiç bilmiyorum
Angara
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Re: Lütfen bakarmısınız

Mesaj gönderen Angara »

gokay343 yazdı:Tedavi gördunuzmu peki
Bana sorduysaniz gördüm goruyorum, 2 aydır hastayim