Düzen kultur sonucum
-
efsane2036
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Düzen kultur sonucum
Arkadaslar duzene semen ve prostat sıvısı kültürü verdım ilk versıgımde üreme cıkmamıstı ıcım rahat etmedı arkasından hemen tekrar kulturlerı tekrarladım semen kulturunde stap epidermıs ürede orta derece prostat sıvısında ıse stap epidermıs üredi az sayıda bulaş olma ıhtimalı varmıdır düzendekı doktorla gorustum hemn semende hemde prostat sıvısında cıkması düşündürücü dedı doktorunun ıyı yorumlaması gerek dedı daha önce pcr enterobakteri ve enterococsus ve stap turlerı üremıstı bu bakterıler olsaydı bulurmuydunuz dedım kesınlıkle bulurduk dedı si degerlı arkadasların yorumunu beklıyorum
-
efsane2036
Re: Düzen kultur sonucum
Yorum yapacak tecrubelı kımse yok mu
-
yasar12
bildiğim kadarıyla stap epidermis deride olan bakteri yani bulaş olma ihtimali çok yüksek sanırım.efsane2036 yazdı:Arkadaslar duzene semen ve prostat sıvısı kültürü verdım ilk versıgımde üreme cıkmamıstı ıcım rahat etmedı arkasından hemen tekrar kulturlerı tekrarladım semen kulturunde stap epidermıs ürede orta derece prostat sıvısında ıse stap epidermıs üredi az sayıda bulaş olma ıhtimalı varmıdır düzendekı doktorla gorustum hemn semende hemde prostat sıvısında cıkması düşündürücü dedı doktorunun ıyı yorumlaması gerek dedı daha önce pcr enterobakteri ve enterococsus ve stap turlerı üremıstı bu bakterıler olsaydı bulurmuydunuz dedım kesınlıkle bulurduk dedı si degerlı arkadasların yorumunu beklıyorum
-
efsane2036
Evet derıde olan bakterı ama bulas olsa az sayıda ürer semende orta derce dıyor prostat sıvısında ıse az sayıdayasar12 yazdı:bildiğim kadarıyla stap epidermis deride olan bakteri yani bulaş olma ihtimali çok yüksek sanırım.efsane2036 yazdı:Arkadaslar duzene semen ve prostat sıvısı kültürü verdım ilk versıgımde üreme cıkmamıstı ıcım rahat etmedı arkasından hemen tekrar kulturlerı tekrarladım semen kulturunde stap epidermıs ürede orta derece prostat sıvısında ıse stap epidermıs üredi az sayıda bulaş olma ıhtimalı varmıdır düzendekı doktorla gorustum hemn semende hemde prostat sıvısında cıkması düşündürücü dedı doktorunun ıyı yorumlaması gerek dedı daha önce pcr enterobakteri ve enterococsus ve stap turlerı üremıstı bu bakterıler olsaydı bulurmuydunuz dedım kesınlıkle bulurduk dedı si degerlı arkadasların yorumunu beklıyorum
-
efsane2036
Kardes bu her seye direncliserkangurleyen yazdı:Aynı bakteri bende çok sayıda üredi. Muhsin hoca bulaş olmaz demişti. Antibiyotik kullanıyorum. Ama faydası yok su an
Klindamısın
Rifamısın
Targocit
Aveloks orta derece duyarlı
Dıgerlerıne direnclı
-
efsane2036
Septomlarda azalma oldu mu sen kullanında duyarlıserkangurleyen yazdı:Benin antibiogramda baya bi antibiyotiğe duyarlı çıktı
-
efsane2036
Benım septomlarım baya az ara olması canımı sıkıyor apışarasında dolgunluk oluyor bende prostat 19 cc doktor bormal dedıserkangurleyen yazdı:Hâlâ kullanıyorum. Yanma yoktu yanma başladı. Ağrılar bi gidiyor bi geliyor.
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
19 cc cok iyi...efsane2036 yazdı:Benım septomlarım baya az ara olması canımı sıkıyor apışarasında dolgunluk oluyor bende prostat 19 cc doktor bormal dedıserkangurleyen yazdı:Hâlâ kullanıyorum. Yanma yoktu yanma başladı. Ağrılar bi gidiyor bi geliyor.
-
kadir
Elektra fort 50 mg tablet veya Brufen 400mg kullanabilirsin dr nezaretinde.serkangurleyen yazdı:Kadir abi idrar yanması için öneriniz nedir. Antibiyotik alıyorum su ankadir yazdı:19 cc cok iyi...efsane2036 yazdı: Benım septomlarım baya az ara olması canımı sıkıyor apışarasında dolgunluk oluyor bende prostat 19 cc doktor bormal dedı
Kadir abi örnek vermeden önce içilen alkol sonucu etkiler mi bilgin varmıkadir yazdı:Elektra fort 50 mg tablet veya Brufen 400mg kullanabilirsin dr nezaretinde.serkangurleyen yazdı:Kadir abi idrar yanması için öneriniz nedir. Antibiyotik alıyorum su ankadir yazdı: 19 cc cok iyi...
Yaş kaçefsane2036 yazdı:Benım septomlarım baya az ara olması canımı sıkıyor apışarasında dolgunluk oluyor bende prostat 19 cc doktor bormal dedıserkangurleyen yazdı:Hâlâ kullanıyorum. Yanma yoktu yanma başladı. Ağrılar bi gidiyor bi geliyor.
-
kadir
Alkol almadan gitmeniz daha saglikli sonuc verirValeri yazdı:Kadir abi örnek vermeden önce içilen alkol sonucu etkiler mi bilgin varmıkadir yazdı:Elektra fort 50 mg tablet veya Brufen 400mg kullanabilirsin dr nezaretinde.serkangurleyen yazdı:
Kadir abi idrar yanması için öneriniz nedir. Antibiyotik alıyorum su an
-
efsane2036
30 abi ali senınle tanısıyoruz vatsaptan konustukAli1453 yazdı:Yaş kaçefsane2036 yazdı:Benım septomlarım baya az ara olması canımı sıkıyor apışarasında dolgunluk oluyor bende prostat 19 cc doktor bormal dedıserkangurleyen yazdı:Hâlâ kullanıyorum. Yanma yoktu yanma başladı. Ağrılar bi gidiyor bi geliyor.
Prostat büyük 14 falan olması lazımefsane2036 yazdı:30 abi ali senınle tanısıyoruz vatsaptan konustukAli1453 yazdı:Yaş kaçefsane2036 yazdı: Benım septomlarım baya az ara olması canımı sıkıyor apışarasında dolgunluk oluyor bende prostat 19 cc doktor bormal dedı
efsane2036 yazdı:Yorum yapacak tecrubelı kımse yok mu
Kardeşim selam. Adını andığin bakteri ler bendede sırayla çıktı. Süreç normal. Biri bitti diğeri başladı. Anormal bir durum yok gibi .
-
Prostatitttt
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2018
IctiGimiz antibiyotiklerden vucut florasi bozuluyor.bagisiklik dusuyor ve kisir bir dongu icerisine gieiyoruz malesef.akoray yazdı:efsane2036 yazdı:Yorum yapacak tecrubelı kımse yok mu
Kardeşim selam. Adını andığin bakteri ler bendede sırayla çıktı. Süreç normal. Biri bitti diğeri başladı. Anormal bir durum yok gibi .
-
kadir
Arkadaslar prostat buyuklugu kisiye gore degisir. 120 kg luk bir adamla 60 kiloluk bir adamin prostati ayni olamaz. Odem buyuklugü ayri bir sey, bph büyüklüğüde ayri bir seydir.Ali1453 yazdı:Prostat büyük 14 falan olması lazımefsane2036 yazdı:30 abi ali senınle tanısıyoruz vatsaptan konustukAli1453 yazdı: Yaş kaç
-
Maximus7781
o zaman doktor hastanın boyuna posuna bakıp prostat büyüklüğü ile ilgili yorum yapacak öyle mi kadir abi ? sanırım elle muayene sırasında da fikir sahibi olması lazım ödem konusunda?kadir yazdı:Arkadaslar prostat buyuklugu kisiye gore degisir. 120 kg luk bir adamla 60 kiloluk bir adamin prostati ayni olamaz. Odem buyuklugü ayri bir sey, bph büyüklüğüde ayri bir seydir.Ali1453 yazdı:Prostat büyük 14 falan olması lazımefsane2036 yazdı: 30 abi ali senınle tanısıyoruz vatsaptan konustuk